NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Bolje on neg Mladina i sl...
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Musa je Guardiola osobno za GavranaVlado555 je napisao/la:Bolje on neg Mladina i sl...
Jovic - da
Maric? Koliko je to izgledno?
Bertosa - ne znam sta bi rekao o njemu, mozda bi cak i bio pojacanje sad, skupio je iskustva u Rijeci
Gavric - rekao je da bi u Zrinjski vrlo rado...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Za Gavrica sam tek sad vidio da je to rekao.Bar ja mislim da Maric ide negdje...
Dosta nam je tih kvazi trenera više, kakav Gavran kakvi Ištuci, Mladine, Bloudeki, Katalinići i ostala kompanija
U 22:25 pregled kola na BHT-u, da vidimo tu golcinu Wagnera 

HRHB
HRHB
Pa mogu ti reći da je bilo kandidata na tribini nakon polufinala kupaPantarei79 je napisao/la:Daj Bože, ali sumnjam da ce se Karačić htjeti vratiti nakon onakvog ponašanja uprave prema njemu.sb1996 je napisao/la:Branka Karačića vratit, a sudcima dogodine očitat bukvicu ako budu ponavljali sranja od ove sezone
A tko ce im ocitat bukvicu? Jedino Sprajco bi mogao

Tko je ovaj Gavrić?
Zar će Crnov imati nekih ponuda nakon ove i ovakve sezone gdje ga je mislim pritisak od onih majmuna iz Mo doveo do ovakvih igara... Ostaju li Ayayi i Špikić?
- Evolve
- Kontakt:
Nakon utakmice protiv Radnika ce se ici na igracku krizaljku. Vjerovatno idemo u EL, znaci bit ce i pojacanja, a od ovog trenutnog kadra, nekima ce se zahvaliti definitivno.
Po meni, trebamo jos jednu špicu, kvalitetnu špicu. Da ne ovisimo o Krstanovicu toliko, u slucaju ozljede/kartona.
Odbrana, ehh to se treba doooobro sabrat i oduzet. Pandza, cini mi se sve skloniji i skloniji ozljedama, Špikić, za tog momka nemam pojma isplati li se drzat. Jednostavno trebamo igrace koje mogu iznijet sezonu, a ne da u 5 utakmic imamo 3 razlicita stoperska para...
Sad od krila, neznam sta ce biti od Ayajia, Crnova... da li ostaju ili ne. Za Jovica neznam da li dolazi 100%, a i on je ozljedjen, neznam sta je u pitanju.
Uglavnom, dosta pitanja na koje treba traziti odgovor.
Za kraj, da li ce Musa ostati? Sanse da ostane su vece ako se plasiramo u EL..
EL kvalifikacije pocinju dosta brzo, tako da nece biti bas puni vremena za razmisljanja, treba brzo djelovati, pokupii sta nam treba, i odraditi pripreme.
Sto se tice EL, nositelji smo prvo pretkolo,i tu uz malo srece pri draftu ocekujem prolaz. To su vec dobre pare.
Poslije sta bude.
Po meni, trebamo jos jednu špicu, kvalitetnu špicu. Da ne ovisimo o Krstanovicu toliko, u slucaju ozljede/kartona.
Odbrana, ehh to se treba doooobro sabrat i oduzet. Pandza, cini mi se sve skloniji i skloniji ozljedama, Špikić, za tog momka nemam pojma isplati li se drzat. Jednostavno trebamo igrace koje mogu iznijet sezonu, a ne da u 5 utakmic imamo 3 razlicita stoperska para...
Sad od krila, neznam sta ce biti od Ayajia, Crnova... da li ostaju ili ne. Za Jovica neznam da li dolazi 100%, a i on je ozljedjen, neznam sta je u pitanju.
Uglavnom, dosta pitanja na koje treba traziti odgovor.
Za kraj, da li ce Musa ostati? Sanse da ostane su vece ako se plasiramo u EL..
EL kvalifikacije pocinju dosta brzo, tako da nece biti bas puni vremena za razmisljanja, treba brzo djelovati, pokupii sta nam treba, i odraditi pripreme.
Sto se tice EL, nositelji smo prvo pretkolo,i tu uz malo srece pri draftu ocekujem prolaz. To su vec dobre pare.
Poslije sta bude.
NK Široki Brijeg
Sto se tice EL, ja imam sve spremno za novu temu nakon utakmice
. Necu prije, da mi se ne bi obilo o glavu
, iako sam uvjeren u pobjedu od 2-3 gola ali pricekat cu
Spikic ce vjerovatno ostati. Unistise momka ozljede, sumnjam da je odigrao vise od 7-8 utakmica otkad je otisao od nas. A Ajayi ovisi o dobroj volji Keka, nadam se da ce ga nagovoriti hah
Pisali smo vec da ekipi treba promjena, ima tu par igraca koji su svoje odradili, prije svega Joja, Kres... Uglavnom bit ce jako zanimljivo sljedecih mjesec dana

Spikic ce vjerovatno ostati. Unistise momka ozljede, sumnjam da je odigrao vise od 7-8 utakmica otkad je otisao od nas. A Ajayi ovisi o dobroj volji Keka, nadam se da ce ga nagovoriti hah
Pisali smo vec da ekipi treba promjena, ima tu par igraca koji su svoje odradili, prije svega Joja, Kres... Uglavnom bit ce jako zanimljivo sljedecih mjesec dana

HRHB
HRHB
Da je bar do treceg kola pa protiv Rapida ili nekog njemu slicnog da je blizu...
Ostane li Musa - Pecara će me sve manje puta vidjati...
Eh koliko sam to puta rekao...
Po meni: Pokušat ostavit Soldu i Zvonu (koliko je to moguće?), Bralića također, možda dovesti jednog pravog beka, Mate kad oće razvaljuje, ostavio bi ga, ali..., Sesar kako sam čuo ode, Ayayi, hmm isto kao Mate, živi u nekom svom svijetu ali je dobar igrač kad oće, Crnov? šta sa njim, zašto ovakva loša sezona? Krstanovića na klupu a dovedti nekog pravog napadača, Nestorovski iz Intera Z. možda?
Eh koliko sam to puta rekao...
Po meni: Pokušat ostavit Soldu i Zvonu (koliko je to moguće?), Bralića također, možda dovesti jednog pravog beka, Mate kad oće razvaljuje, ostavio bi ga, ali..., Sesar kako sam čuo ode, Ayayi, hmm isto kao Mate, živi u nekom svom svijetu ali je dobar igrač kad oće, Crnov? šta sa njim, zašto ovakva loša sezona? Krstanovića na klupu a dovedti nekog pravog napadača, Nestorovski iz Intera Z. možda?
Kralju moj Nestorovski je potpisao za Palermo, sanse da takav igrac dodje u BiH su 0,0000001%
HRHB
HRHB
Kakve golcine Wagnera i Zvone

HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:

Android je napisao/la:Kakve golcine Wagnera i Zvone![]()
![]()
![]()
![]()
Haha, golemo. I kakva asist waggia za krstanovica, Booozeee ..
NK Široki Brijeg
GolcineAndroid je napisao/la:Kakve golcine Wagnera i Zvone![]()
![]()
![]()
![]()

Dovest Gabrijela Bobana iz Zagreba
Povucite rucnu, Bobana ni na Football Manageru ne bi mogao dovesti u BiH liguVlado555 je napisao/la:Dovest Gabrijela Bobana iz Zagreba

HRHB
HRHB
Ma može ja ga doveo haaha..Treba dovest igrače iz klubova koji su ispali..Zloma iz Istre bar na posudbu ili iz Splita nemaju placu dugo dugo.Ako ode Ajayi možda dovest Kouadija iz TravnikaAndroid je napisao/la:Povucite rucnu, Bobana ni na Football Manageru ne bi mogao dovesti u BiH liguVlado555 je napisao/la:Dovest Gabrijela Bobana iz Zagreba
Tko Soldu traži? Ako on ode imamo opet dobrog golmana u vidu Bilobrka 

Vidim po komentarima pojedinaca na drugim portalima kao da se suska da je Rijeka zagriula za Kozulja i Soldu. Sada koliko moze biti istina neznam. Alu ne puštati ih bez bar 650 000 E. Klepit 420 000 E od EL, zo ti je brate moj vuse od milijun eura, bez ulaznica, tv prijenosa, i sl. Prava lova, koja bi sjela u najboljem trenutku, buducu da ce od sljedece godine trebati dobro zapeti. Liga12, puno teskih utakmica.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Treba zapeti u subotu pa onda razmišljati o igračima
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, SamoDaKazeem i 42 gosta.