FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne opra nas ni plitak potok, da se hoće ovo malo smirit jer je maloumno da uz ovakve rasprave dočekujemo finale kupa i obilježavamo drugo mjesto.
Zadnja izmjena: vedoz, dana/u 09 maj 2016, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mogli bi mi i Slobodu proc ko plitak potok ...
Strah te ovih što hoće poginuti za klub a još kupuju kartezlajci je napisao/la:Nemam hrabrosti ni otvoriti video

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma otvori slobodnozlajci je napisao/la:Nemam hrabrosti ni otvoriti video

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma znam ga pa mi crnjakThranduil je napisao/la:Strah te ovih što hoće poginuti za klub a još kupuju kartezlajci je napisao/la:Nemam hrabrosti ni otvoriti video

Je.bo nas je sve Sablja sa svojim kamikaznim izjavama. Njegovi igrači nervni slom doživili u Zenici; naši navijaci nervni, a još pobjedili.

Poslije 18.05. svi treba da idemo u karantin

tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Ma on bi svo ono obezbjedjenje razbacao sam xDBeduin je napisao/la:Odgledam sad video, smognem snage, ja misli sta je sad jbg, koliko ste zakijametili. Nije ni bilo uopste momaka iz vrha kopa, ostali momci nabrijali se i dosli onako pijani da prozivaju, na kraju Azmir opet stao i objasnio, izvinuo se, rukovali se i caos. Sjever ce biti pun u srijedu, inshAllah razvalit Radnika i svi sretni.
Par mojih starih jarana vidim u prvim redovima, pogotovo ovi na kraju.Dobri momci ba, prava raja, kakav bojkot i rusenje Azmira. Fakat ste ko djeca, j3bote.
Al' P**a mi je najjaci na pocetku, hahaha.
P..a i D...n, druga dva stara.staragarda je napisao/la:ma otvori slobodnozlajci je napisao/la:Nemam hrabrosti ni otvoriti video![]()
...ne ujeda
![]()
..Pupa svakako nema zuba u glavi a najglasniji je
![]()
![]()

Jeb.bo mater ako se i Azmir nije počeo derat. Nemoguce da ima ovakve prenose čist. Nema šanse.
tuzlanska Sloboda
Odkad Ljubisa predje na sjever i ne kontam sta ce on u toj grupi, bio je stalno na zapadu sa kcerkom. Dobar lik skroz, nista nije rekao, valjda se slucajno nasao tu.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Jos jednom, hvala ti Sasa 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Tacno bi na klip sjela ona " dandaraa ra ra, bijeloooo, tricavuuu " 

-
- Kontakt:
Šteta što deset metara dalje nije bila kamera da snima kako normalan svijet pozdravlja i bodri igrače koji se razilaze prema parkingu i kako igrači najnormalnije pucaju selfije sa curkama i pričaju sa normalnom rajom . Nego u prvi plan karikature .
" Mi smo kupili karte, od nas živiš bolan! "zlajci je napisao/la:Nemam hrabrosti ni otvoriti video
Zbog ovoga nemas hrabrosti otvoriti, jer i ti zivis od ovoga

Ovo ti je Chini trebao napisat

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
@wobly92 pokušao izbalansirat penetraciju na prepucavanjima, ali ne ispravi nas ništa... strah me tamo i postat 

Samo mene citirajte kad su pite u pitanju 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Koji si ti bratNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Tacno bi na klip sjela ona " dandaraa ra ra, bijeloooo, tricavuuu "

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Za tebe su opste diskusije ili 1. KNL TK-a.DoeTz je napisao/la:Koji si ti bratNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Tacno bi na klip sjela ona " dandaraa ra ra, bijeloooo, tricavuuu "
A dee nemam tamo s kim pisatNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za tebe su opste diskusije ili 1. KNL TK-a.DoeTz je napisao/la:Koji si ti bratNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Tacno bi na klip sjela ona " dandaraa ra ra, bijeloooo, tricavuuu "

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
djevojcica zna napravit' pituAerials je napisao/la:Samo mene citirajte kad su pite u pitanju

Ma i drago mi je, ovakve likove samo treba ismijavat, ništa drugo, nek postanju sprdnja. I meni je smiješnovedoz je napisao/la:@wobly92 pokušao izbalansirat penetraciju na prepucavanjima, ali ne ispravi nas ništa... strah me tamo i postat

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.