Ja je.botepompom je napisao/la:" Mi smo kupili karte, od nas živiš bolan! "zlajci je napisao/la:Nemam hrabrosti ni otvoriti video
Zbog ovoga nemas hrabrosti otvoriti, jer i ti zivis od ovoga![]()
![]()
![]()
Ovo ti je Chini trebao napisat![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja je.botepompom je napisao/la:" Mi smo kupili karte, od nas živiš bolan! "zlajci je napisao/la:Nemam hrabrosti ni otvoriti video
Zbog ovoga nemas hrabrosti otvoriti, jer i ti zivis od ovoga![]()
![]()
![]()
Ovo ti je Chini trebao napisat![]()
Na kraju sami sebe mezetimo, ne trebaju nam oniwobly92 je napisao/la:Ma i drago mi je, ovakve likove samo treba ismijavat, ništa drugo, nek postanju sprdnja. I meni je smiješnoBalans pokušavam (mada slabo je mora se priznat) uspostavit radi babuke Azmira
Nemoj djaba ni pokusavat. Veceras je universum konacno dobio svoj prirodni balans. Mi na jednu stranu, svi ostali na druguwobly92 je napisao/la:Balans pokušavam (mada slabo je mora se priznat) uspostavit radi babuke Azmiravedoz je napisao/la:@wobly92 pokušao izbalansirat penetraciju na prepucavanjima, ali ne ispravi nas ništa... strah me tamo i postat
zlajci je napisao/la:Nemoj djaba ni pokusavat. Veceras je universum konacno dobio svoj prirodni balans. Mi na jednu stranu, svi ostali na druguwobly92 je napisao/la:Balans pokušavam (mada slabo je mora se priznat) uspostavit radi babuke Azmiravedoz je napisao/la:@wobly92 pokušao izbalansirat penetraciju na prepucavanjima, ali ne ispravi nas ništa... strah me tamo i postat![]()
![]()
![]()
4 golatuzlak1987 je napisao/la:Kod nas kad ispadnu iz lige grle ih ljube, kad zavrse drugi psuju im sve
Samo nek je komplikovano, dobro je zlajci objasnio balanstuzlak1987 je napisao/la:Kod nas kad ispadnu iz lige grle ih ljube, kad zavrse drugi psuju im sve
Jos jedan dokaz da je Tuzla multietnicka.Chinaglia je napisao/la:zlajci, jesi li pogledao video
prvo sto cujes: jeb'o vas bog, drugo sto cujes: jeb'o vas allah![]()
![]()
Bjezi ba, ja imao fobiju otvoriti video. Toliki kijamet se ovdje podigao, subhanAllah.shalabajzer je napisao/la:Ma on bi svo ono obezbjedjenje razbacao sam xDBeduin je napisao/la:Odgledam sad video, smognem snage, ja misli sta je sad jbg, koliko ste zakijametili. Nije ni bilo uopste momaka iz vrha kopa, ostali momci nabrijali se i dosli onako pijani da prozivaju, na kraju Azmir opet stao i objasnio, izvinuo se, rukovali se i caos. Sjever ce biti pun u srijedu, inshAllah razvalit Radnika i svi sretni.
Par mojih starih jarana vidim u prvim redovima, pogotovo ovi na kraju.Dobri momci ba, prava raja, kakav bojkot i rusenje Azmira. Fakat ste ko djeca, j3bote.
Al' P**a mi je najjaci na pocetku, hahaha.
Ne smijem jos da otvorim.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jos jedan dokaz da je Tuzla multietnicka.Chinaglia je napisao/la:zlajci, jesi li pogledao video
prvo sto cujes: jeb'o vas bog, drugo sto cujes: jeb'o vas allah![]()
![]()
Sochi ovo-onoBeduin je napisao/la:bolje nek' se drzi haustori-majstori posla, umjesto dizanja tenzija ispred stadiona.shalabajzer je napisao/la:jeBeduin je napisao/la:Odgledam sad video, smognem snage, ja misli sta je sad jbg, koliko ste zakijametili. Nije ni bilo uopste momaka iz vrha kopa, ostali momci nabrijali se i dosli onako pijani da prozivaju, na kraju Azmir opet stao i objasnio, izvinuo se, rukovali se i caos. Sjever ce biti pun u srijedu, inshAllah razvalit Radnika i svi sretni.
Par mojih starih jarana vidim u prvim redovima, pogotovo ovi na kraju.Dobri momci ba, prava raja, kakav bojkot i rusenje Azmira. Fakat ste ko djeca, j3bote.
Al' P**a mi je najjaci na pocetku, hahaha.
Ma on bi svo ono obezbjedjenje razbacao sam xD
Najpovoljniji u gradu. A krajnji rezultatzlajci je napisao/la:Sochi ovo-onoBeduin je napisao/la: bolje nek' se drzi haustori-majstori posla, umjesto dizanja tenzija ispred stadiona.
tuzlak1987 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.