Sta ti nije jasnoHElo je napisao/la:silvestar1 je napisao/la:Ovo je velika greska.Ali kako znate da Zrinjski nebi pobjedio sve da je ovo gol bio??
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
silvestar1
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Marsal
- Kontakt:
Pregleda sad izvještaj sa Radnik - Borac. Bože sačuvaj. Pa mogli su bit malo neofirniji.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
silvestar1 je napisao/la:Sta ti nije jasnoHElo je napisao/la:silvestar1 je napisao/la:Ovo je velika greska.Ali kako znate da Zrinjski nebi pobjedio sve da je ovo gol bio??
Pa kakva je to glupa izjava, evo ti kontra pitanje kako znas da Mladost ne bi pobjedila da im je priznat CIST gol. Puno je lakse igrati kad imas 1-0 a ne 0-1, Po tvojoj logici nije trebalo ni igrati utakmicu Zrinjski je prvi oni su bolji evo im 3 boda.
Ako misliš na 0:3 , tad nas je Hurtić vodio nije ćelava prevara.wobly92 je napisao/la:Ma ćelo je legenda, samo najveći minus mu nisu ni namještaljke ove (to je vjerujem Krstajićevo djelo), već težak poraz kod kuće od Ješića.Memara je napisao/la:
Hvala, jedva cekam!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
ultra gitano
Pravda za Šampinjonsku Slobodu
najedite se gljiva puno van je i Europa kakva crna titula
ooo braćo moja mila 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa u tome i jeste problem sto svi ZNAMO da bi zrinja ipak pobijediosilvestar1 je napisao/la:Ovo je velika greska.Ali kako znate da Zrinjski nebi pobjedio sve da je ovo gol bio??
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Od Hurtica je on razvaljen.wobly92 je napisao/la:Ma ćelo je legenda, samo najveći minus mu nisu ni namještaljke ove (to je vjerujem Krstajićevo djelo), već težak poraz kod kuće od Ješića.Memara je napisao/la:
Hvala, jedva cekam!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nas na gostovanju duplo više nego vas na sjeveru Tušnjastaragarda je napisao/la:pa u tome i jeste problem sto svi ZNAMO da bi zrinja ipak pobijediosilvestar1 je napisao/la:Ovo je velika greska.Ali kako znate da Zrinjski nebi pobjedio sve da je ovo gol bio??![]()
....a znaju i vasi ...zato vas je 1000 na proslavi OVIH titula
![]()
![]()
...neka pati komu smeta
![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Aha, pardon, moja greškaBesic je napisao/la:
Ako misliš na 0:3 , tad nas je Hurtić vodio nije ćelava prevara.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ćelo se ulizuje dvije godine , četri utakmice , imamo bolji skor protiv njega nego Sloboda protiv nas ove sezonewobly92 je napisao/la:Aha, pardon, moja greškaBesic je napisao/la:
Ako misliš na 0:3 , tad nas je Hurtić vodio nije ćelava prevara.Kakogod izgleda ćelo se tad ulizivao i vrebao šansu da se dokopa klupe FKS
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj Celo kad dodje u FK Sarajevo, biti ce mu kao football manager buget spram Radnikovog 
Isti kurzac, kao sto Besic kaze on vec dvije godine pokusava 
Al ako osvoji kup , mirišem da će biti nepoželjan all around 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Abd Sloboda osvajaBesic je napisao/la:Al ako osvoji kup , mirišem da će biti nepoželjan all around
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Osvojit će on onu stvar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nemoj me zayebavati! Dodje mi da placem gdje zivim i ko se 'snas'o'.PipiDugaCarapa je napisao/la:Nakon sljama poput Stefana Bulica i Edvina Kurtagica, na status Eldara Hasanovića se nadovezao i famozni Violina te napisao slijedece:
"Svi vole zelju nekim je na cast lazovi misimovic kad smo ga poslje rata molili hajd nam pomozi daj faksa pomozi kolko mozes kaze nemogu u krizi sam sram ga istid bilo sad se pojavio hoce duluma i para zasto jw zatvorio u tuzli znase se zasto prevario svog rodjaka apitajrte kako muje bilo prezime kad gaje promjemio"
Cestitam mu na ovome, zaista je rijetkost procitati stivo poput ovoga. Salu na stranu, zalosno je ko nama podmece nogu te onemogucava gradnju stadiona.
Ma nije lud da osvoji.
Baš je u nezavidnoj situaciji osim ako nije već 100% riješeno sve oko njegovog preuzimanja Sarajeva jer inače može ispušit na obje strane.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sloboda dobija na penale , a Ćelo kad dođe yebat ćemo mu porijeklo što nije pustio da se ranije riješi stvar .
MortemHz je napisao/la:Abd Sloboda osvajaBesic je napisao/la:Al ako osvoji kup , mirišem da će biti nepoželjan all around
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trener svih trenera bi znao sto ciniti da je na mjestu Cele. HNL, sezona 04/05, zadnje kolo, Hajduk - Varteks. Hajduku treba pobjeda za titulu. Rezultat 6-0, Ciro daje ostavku u Varteksu i prelazi u Hajduk gdje ga cekaju kvalifikacije za LP 
Potpuno nezavidna situacija za trenera, ali mislim da nece pustiti Slobodi s obzirom da su puno ulozili u ovaj kup i da cuvaju igrace cijelu polusezonu. Ako Sloboda uzme bit ce to na posten nacin.
Potpuno nezavidna situacija za trenera, ali mislim da nece pustiti Slobodi s obzirom da su puno ulozili u ovaj kup i da cuvaju igrace cijelu polusezonu. Ako Sloboda uzme bit ce to na posten nacin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.