FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 09 maj 2016, 02:48

A da ne pisemo imena ljudi sa klipa?

Momak na onoj temi odlicno napisa
adis1980 je napisao/la:Kakve bi reakcije bile da vi njima(ove iz sarajeva)prozivate i rovite nekom po profilu na fb i kacite slike ovdje.Bilo bi iskompleksirani tuzlaci ovo ono ,mrzitelji sarajva i sl.Ljudi imaju hrabrost jeb.... vas nakon poraza koje ste im nanijeli ove sezone(pogotovo jucerasnjeg 4-0) a vi se nasladjujete i smijete njihovim slikama kojekavih gifova koza i sprdanja sa Husicem.Cudan narod ste vi tuzlaci.
Valjda ste navikli da vam trpaju na onoj temi. I ja sam se nasmijao nekim gifovima i komentarima, ali u biti pravo nasjedate na svakakve gluposti, dok ponovo ne dodje situacija da se oni uvrijede kad uzvratite istom mjerom. Ali jok, ovaj put smo protiv "proslavljenog" Saleta pa je opravdano. :tokralju:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

s4mke1987
Kontakt:

Post Postao/la s4mke1987 » 09 maj 2016, 04:42

Procita 35+ stranica, oplako sam svega mi

ne znam ko je ovo napisao al svaka mu cast :urnebes: :urnebes: :urnebes:

"Nasim navijacima prije izdavanja karte ili sezonske treba provjeravati koeficijent inteligencije.."

"Mehidic i Govedarica su jednostavno qarine od igraca. Na jedan dobar potez urade 30 losih. A onda je u igru usao i Haurdic.."

:rol: :rol: :rol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 maj 2016, 08:15

e bice sjevera a bogami i fukara :mrgreen: :salut:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 maj 2016, 08:23

Zamislite sta bi bilo da se titula odlucivala u Mostaru, i da smo popusili titulu :crazy: odma' bi bilo prodali, Zrinjski morao bit' prvak, dogovoreno prije pocetka sezone i slicno
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 maj 2016, 08:28

nema zamisljanja sta je bilo bilo je.
i ovo je odlicno realno.
jos jedna prepreka pa da bude ko nikad.trofejna godina :mrgreen: :salut:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 maj 2016, 08:37

Skver je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la: I sta je sada oko svega ovoga.
Kakav je stav grupe.
Podrska u srijedu ili kako se pise tamo bojkot i trazenje odlaska Azmira.
Da li ce se grupa ocitovati.
Ceka se utorak i sastanak grupe....Ako odluce da Azmir ode, Azmir odlazi, vrh Fukara preuzima FK Slobodu, nisu odlucili jos ko ce biti blagajnik. Cuo sam da ce Fucko biti sportski direktor.
HAHAHA najjači komenar u ovih para dana :urnebes: :D
ma da se to mogu dogovorit, do sad bi već vodili Slobodu, ne bi je Azmir ni preuzimo :mrgreen:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 maj 2016, 08:51

tuzlak1987 je napisao/la:Hajmo se prisjetiti i maja 2015. kada je sjever napustio tribinu da prekine utakmicu jer su smatrali da je namjestena :bow:

Na kraju Sloboda pobjedi 3:2, a zapad navija.
Ja luđe atmosfere ne pamtim i boljeg navijanja. Ono protiv Selje u kupu neki dan je ništa kad se uporedi sa tom utakmicom.
Publike je bilo malo možda jedno 2000, ali je zato bila ludnica neviđena i onda preokret adrenalin u špicu.
Tako da to ako "ne bude Sejvera", biće ba iskrenih ljudi i starih navijača i na Sjeveru i na Zapadu, pa da se ponovi ludara ko protiv
Mladosti iz Velike Obarske. :bih:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 maj 2016, 08:55

tuzlak1987 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hocemo li i mi praviti placenike i zabranjene ? :urnebes:
Trebalo bi lagano napraviti kakav transparent, izvizdati ih i pocinjati neka svoja navijanja u srijedu.

Kad zatraze Sloboda sampion lagano zvizduci i ignore.
:thumbup:
ionako je navijanje postalo dosadno i monotono
jedna pjesma 15 minuta, pa onda samo gol, 20 minuta i onda od kad sam se rodio pa ponavlja 5 puta početak sa pauzama od minut.
msm da bi navijanje započeto na Zapadu, bilo bolje popraćeno sa svih strana Sjevera izuzmemo li kop.

dajem svoju podršku inicijativi

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 maj 2016, 09:23

Kada karte za tekmu izlaze u prodaju? Hoce li pjesma Zivog zida bit' spremna?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 09 maj 2016, 09:28

HankMoody je napisao/la:slika
Veliki Tuzlak i mrzitelj Sarajva :lol:
Halo glupani imate li imalo.mozga ??
1919 <3

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 09 maj 2016, 09:32

Probisvjet je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:OPLAKA :urnebes:
Sta kaze 4:0 :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju:
slika[/quote]
Vidi ga **** ga blentava ako nije usmrknuo pola kile :urnebes:[/quote]

Vi stvarno nemate nimalo mozga ! A NI PAMETNIJEG POSLA !
1919 <3

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 maj 2016, 09:37

panini je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:OPLAKA :urnebes:
Sta kaze 4:0 :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju:
slika
Vidi ga **** ga blentava ako nije usmrknuo pola kile :urnebes:[/quote]

Vi stvarno nemate nimalo mozga ! A NI PAMETNIJEG POSLA ![/quote]
Yebase ga ljudi. Poslije ovoga sigurno nece moci naci curu niti se ozeniti. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 09 maj 2016, 09:51

Nije nas unistio ni ovaj lik ni "Joge". Nego retardirane kamere i potreba za snimanjem gluposti.

Sjetite se "zbodeva nozevima" izjave Zeljinog navijaca. Cirkuske kape na Tusnju u kopu manijaka prije par godina, mentalita ultra na kvadrat, no nije bilo Krdze da to uredno snimi **** ga. İma svega na svim tribinama, samo sto to niko nije tako "kvalitetno" eksponirao kao mi. Ne branim nikoga, ove gluposti dok ne nestanu sa tribine ista ce biti predmet ismijavanja.

Momak kojeg ismijavaju je godinama tu, zivi Slobodu. Zasto neko ima potrebu da snima razgovore navijaca ? Covjeka koji je snimio ovo treba debelo kazniti, inace mu nije prvi put da bruka grupu preko svog "novinarskog angazmana".

Sto se tice citave situacije i jedni i drugi se ponasaju kao uvrijedjene mlade. Glume BBB i Mamica, nit je ovo Dinamo iz Lige Prvaka, nit su to nenadjebivi Boysi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 09 maj 2016, 10:09

[/quote]
Yebase ga ljudi. Poslije ovoga sigurno nece moci naci curu niti se ozeniti. :urnebes:[/quote]

Eto vi znate, vi ce te naci djevpjku i ozenit je preko foruma! Glupani glupi momak koji zivi za slobodu, cijeli zivot mu je crveno.crni i vi forumasi ste ga nasli ismijavati! Jaooo da mi vas je sve sastaviti na jedno mjesto, tastaturom.bi vas udaro tom sto tipkate mamlazi !
1919 <3

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 09 maj 2016, 10:15

Momak ima vise utakmice nego vas 90% na ovom pdfu.
al neka treba srat navikli ste ;)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 maj 2016, 10:21

panini je napisao/la:
Yebase ga ljudi. Poslije ovoga sigurno nece moci naci curu niti se ozeniti. :urnebes:[/quote]

Eto vi znate, vi ce te naci djevpjku i ozenit je preko foruma! Glupani glupi momak koji zivi za slobodu, cijeli zivot mu je crveno.crni i vi forumasi ste ga nasli ismijavati! Jaooo da mi vas je sve sastaviti na jedno mjesto, tastaturom.bi vas udaro tom sto tipkate mamlazi ![/quote]
Prvo ismijao je sam sebe nagutavsi se tableta i alkohola.
Znam Saleta sve stoji ali sam je kriv.
Drugo nije njegova slika ovdje prvo podjeljena to da ti je jasno.Smije mu se BiH citava.
Oni svi sto su bili ondje pred Tusnjem zahtjevajuci da im se igraci poklone nakon sto im je cjeli stadion **** majku trebaju se stiditi.
Peru zaustavljaju po carsiji jebu mu majku i nazivaju prodanom dusom.....odakle im pravo bolan.
I sada treba ja njega da zalim,i sto se nadrogirao i prosuo se.
Panini evo jednom budi insan i odgovori na pitanje.
Sta mu znaci ono becenje ociju i urlanje 4 gola.
Koji ****......
Koktrijeb@
Nema vise od mene ni gostovanja ni utakmica.
Ne serite o forumasima.ima ovdje momaka koji su na svakoj utakmici.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 maj 2016, 10:22

ma kamere su zlo.vako je mene zena uhvatila na utakmici.j :mrgreen:

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 09 maj 2016, 10:24

Ko se bolan nadrogiro.sta pricas ti ? Madrogiran slobodom.jedino! Eto sad ako mu se cijela.bosna smije hajmo se sa i mi.smijati, jaooo cuj cijeli stadion **** mater ? To ti iz austrije znas jel ? Daj ba
1919 <3

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 maj 2016, 10:25

kazu igramo neko finale kupa prekosutra??? :zviz:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 maj 2016, 10:28

panini je napisao/la:

Eto vi znate, vi ce te naci djevpjku i ozenit je preko foruma! Glupani glupi momak koji zivi za slobodu, cijeli zivot mu je crveno.crni i vi forumasi ste ga nasli ismijavati! Jaooo da mi vas je sve sastaviti na jedno mjesto, tastaturom.bi vas udaro tom sto tipkate mamlazi ![/quote]
:stop: Pazi da ne potegnes tastaturu na pogresnog. Nisi valjda i ti bio medju uhljupima koji su psovali igracima?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.