FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko su nam moguci protivnici u CL? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hoce li Leon Benko dobiti nagradu Ismir Pintol?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobit ce je kapiten.Lakoste je napisao/la:Hoce li Leon Benko dobiti nagradu Ismir Pintol?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pusti se djecijih prica,reko vam je covjek da ovo nije ni tvoj ni moj forum tako da trolovanje izbjegavaj,jel me neko sljivi il ne moj problem,zato je forum spao na par ljudi,a sve i jedan kvalitetan forumas pobjegao,sad slusamo i citamo nebuloze balavacaPitarBordo je napisao/la:Ali uporan je dečko što jest jest. Iako ga više niko ne šljivi.FrancescoTotti je napisao/la:u dont say
ja ne vidim da je iko osim njega zaslužujeLakoste je napisao/la:Hoce li Leon Benko dobiti nagradu Ismir Pintol?
Leon Benko je jedini fudbaler. Ostalo su manekeni.zagorski je napisao/la:ja ne vidim da je iko osim njega zaslužujeLakoste je napisao/la:Hoce li Leon Benko dobiti nagradu Ismir Pintol?
SARAJEVO
- Evolution87
- Kontakt:
Zna li neko gdje ima uzeti onaj bordo sesir sa grbom? Vidio sam da dosta raje nosi...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- bordoakapitar
Da se pitam, ja bih ovako na kraju sezone! Okica, Harbu i oba Bekica bih protjerao iz GRADA SARAJEVA, yebo ih onaj ko im je prvu autobusku kartu za Sarajevo kupio. Pokusao bih zadrzati Benku a osim Pavlovica sve preko 23 godine nabio nogom u guzicu! Ako debili nisu sposobni dovesti igraca sa kvalitetom Benke ili jos boljeg, onda neka ostatak ekipe popune juniorima i kadetima pa ako ce me neko nervirati neka to budu nasa djeca. Bar cu se nadati da ce neko od njih mozda postati pravi igrac...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
bordoakapitar je napisao/la:Da se pitam, ja bih ovako na kraju sezone! Okica, Harbu i oba Bekica bih protjerao iz GRADA SARAJEVA, yebo ih onaj ko im je prvu autobusku kartu za Sarajevo kupio. Pokusao bih zadrzati Benku a osim Pavlovica sve preko 23 godine nabio nogom u guzicu! Ako debili nisu sposobni dovesti igraca sa kvalitetom Benke ili jos boljeg, onda neka ostatak ekipe popune juniorima i kadetima pa ako ce me neko nervirati neka to budu nasa djeca. Bar cu se nadati da ce neko od njih mozda postati pravi igrac...
yep,i radovca da se kali u visochkoj bosni dodao bih
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odavno nisam Radovca prao na ruke , a zaslužio je.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
nemoj ovo shvatiti kao da se licno tebi obracam jer nisi jedini koji ovo prica ali to da trebamo djecu gurnuti u vatru i da ce vam biti draze gledati njih je jedan od najvecih mitova koji se protezu godinama unazad kod nas, mi bi im yebati majku nakon prvog pogresnog pasa, pa nema igraca kojem se nije psovalo a da istrpimo nasu djecu, how,yes,no, treba im davati da igraju ali da im se minutaza dozira da djeca ne bi odustala od fudbala vec u 18. godini a ostatak ekipe popuniti pravim igracima, dva eventualno tri kvalitetna sa strane a ostalo iz nase lige i bit ce dovoljno no za takvo nesto trebaju ljudi koji ce znati dovesti te igrace a ne gomilati polovnjake
Pyro is not a crime !
-
nukleusmember
- Kontakt:
ochajan je,trpi ga se godinama a kol'ko me pamchenje sluzhi odigrao je dobro samo jednu polusezonu
VVVBK
VVVBK
Sto neko rece, ako uhljupi ne odu, ne vrijedi ni clansku produziti. Nikakvu mi ekipu necemo sastaviti dok god su oni tu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Riješnja za Radovca izgleda nema :
- prodat ga možemo samo uz pomoć meleka, Mamić njega ne može prodat.
- posudba negdje ? ne znamo gdje ćemo ga , ne znamo ko će ga ?
- s noge na nogu - ne možemo ima begovski ugovor ko bi ga otplatio
- da igra ? ne koristi nam ni jedne jedine sekunde , a posebno jači mečevi ( pogledajte plizanje po Tušnju i nesposobnost da se odigra simple pass tokom cijele utakmice)
- da ga klupiramo ? koja fajda opet , zauzima mjesto boljem igraču ( novom transferu , junioru ili kadetu )
- da ga Zapadiramo ; izgleda jedino bezbolno riješenje . Mislim da je najbolje utakmice odigrao kad je povređen ili suspendovan.
- prodat ga možemo samo uz pomoć meleka, Mamić njega ne može prodat.
- posudba negdje ? ne znamo gdje ćemo ga , ne znamo ko će ga ?
- s noge na nogu - ne možemo ima begovski ugovor ko bi ga otplatio
- da igra ? ne koristi nam ni jedne jedine sekunde , a posebno jači mečevi ( pogledajte plizanje po Tušnju i nesposobnost da se odigra simple pass tokom cijele utakmice)
- da ga klupiramo ? koja fajda opet , zauzima mjesto boljem igraču ( novom transferu , junioru ili kadetu )
- da ga Zapadiramo ; izgleda jedino bezbolno riješenje . Mislim da je najbolje utakmice odigrao kad je povređen ili suspendovan.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
nukleusmember
- Kontakt:
sjecham se da su ga naki rusi htjeli kupiti za 400 hiljada nechega ako nije bila shuplja,pa shatro odbismo,sada ne vrijedi 400 hiljada srpskih dinara
VVVBK
VVVBK
Koliko je veliki talent vidi se po tome da je lako prošao sve probe u Zenitu .
Hebibovic kod nas proradio
Dajte tri bobe i popravimo vam i Radovca sljedece sezone 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma ja zenit,ja mislim da je to bio lavor,slichan duljinom za udinese i cska,joj da je dulju nekako slozhiti a moramo za kol'ko god
VVVBK
VVVBK
ma Hebibovic je igrac bas za Olimpika i slicne klubove gdje nema velikog pritiska, kod nas je on izgubljen bio i da se ja pitam ostavio bih vam ga pa gdje god igrali naredne sezoneMokroguz je napisao/la:Hebibovic kod nas proradioDajte tri bobe i popravimo vam i Radovca sljedece sezone
Pyro is not a crime !

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, misstianopenaldo i 31 gost.