FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ima komentar od azmirosve zene na fb na ovo saopstenje i zena napisala nece vam Azmir jos dugo smetati pa uskoro vi vodite klub bolje ako znate hajmo ljudi podrsku covjeku dati na ovoj utakmici ko bude isao sa foruma
Otjerace covjeka svojim seljaklukom pa neka im Meske i sabovici vode klub.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:****a Husic Nista se vi ne sikirajte, nece vama Azmir jos dugo smetati tako da ce te moci postaviti koga god želite , čak i vi navijaci preuzmite klub i vodite kako naj bolje mislite da treba ,koliko vidim da Azmir nije uradio nista dobro do sada pa nece vam ni smetati .
Inace zena od Azmira

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
gdje ima to, gdje je napisala??? 

Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 09 maj 2016, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

Ja ne mogu da vjerujem da se zbog glupog pozdrava sve ovo dešava. Koji kreteni su među navijačima, nevjerovatno. Bravo, baš se sad vidi koliko ustvari vole Slobodu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta stat! Mi smo osnovali Fukare 87! Mora se to precistiti od hajvana i narkomana. Ima tu momaka normalnih, skolovanih... Neko mora imati muda da to pokrene. Ove koji zele neke interese treba frknuti sto prije.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 09 maj 2016, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To bi bila neka kosmicka pravda, da covjek pokaze koliko je sposoban i ode. Pa onda neka nas vode nekakvi lopovi, hostapleri..
I tada cete imati miran sjever jer ce znati podmazati. Biti cemo Federalna liga ili kantonalna ali nece biti zalbi na rezultate
I tada cete imati miran sjever jer ce znati podmazati. Biti cemo Federalna liga ili kantonalna ali nece biti zalbi na rezultate

-
- Kontakt:
Na fejsu tuzlanski baNYKnicks Fan je napisao/la:gdje ima to, gdje je napisala???
NKMramor De nam sklepaj kakav grb za OFK Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jel moguce 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sad ce bezveze neka budala pisati zeni u inbox kad je otkriven identitet gluposti valjati, da joj se dlake na rukama dignu..
Mogu misliti sta ce joj sve ovi retardi iz Sarajeva sa laznih profila pisati. Pazite malo kada pisete to za profile **** vas led
Mogu misliti sta ce joj sve ovi retardi iz Sarajeva sa laznih profila pisati. Pazite malo kada pisete to za profile **** vas led
zapad da grmi u srijedu: Azmir Husic
nema jace poruke od te, na zapadu mozda ima debila koju dodju ponekad na tekmu, pa psuju i tako to, ali na zapadu sigurno znamo da nema prodanih dusa i da ti ljudi istinski vole Slobodu i da im je interes i uspjeh Slobode na prvom mjestu! samo podrska predsjedniku kao sto je to bilo na tekmi sa Sarajevom, a on iz loze pokazuje

nema jace poruke od te, na zapadu mozda ima debila koju dodju ponekad na tekmu, pa psuju i tako to, ali na zapadu sigurno znamo da nema prodanih dusa i da ti ljudi istinski vole Slobodu i da im je interes i uspjeh Slobode na prvom mjestu! samo podrska predsjedniku kao sto je to bilo na tekmi sa Sarajevom, a on iz loze pokazuje

Ja sam joj dao podrsku i napisao da je 90 posto iskrenih navijaca uz gosp husica i hamo sad mu treba podrska vise nego ikada ljudi svi na zapadu treba da grme njegovo ime
**** TI BOGA I MENTALITET BALKANSKI ! Ne moze covjek ni 5 minuta biti sretan, 5 **** minuta
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Chinaglia je napisao/la:zapad da grmi u srijedu: Azmir Husic![]()

I to se okrenuti licem prema loži

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

This time next year we'll be millionaires.
sto je neko napisao, kada se u srijedu pozove zapad da ustane, lagano iskulirat' treba, a bojim se da ce tako i biti
Ma do ovog je moralo kad - tad doc, jer kad vidis ko sve stoji na onoj ogradi na sjeveru I glumi neke vodje, od onog postara, pa krezavog I ostalih,, da ti muka dodje, sve neki frajeri a ne znaju gdje su suplji...za 3 grama hice petkom I subotom svi bi za zelju poceli navijat a glume neku ljubav prema slobodi, da vam nije besplatan prevoz bio ne bi 50 % gostovanja uradili, a jos imaju I tal od karti I opet im nevalja, naravno cast pojedincima, ima ih kohi I nisu takvi, al vrh skupine je odron zivi.....trazili ste gledajte....
Daj Boze da izadje na dobro, jer sam jutros I sa par igraca pric, nije dobra atmosfera nikako, I ako niko nista konkretno ne prica al...al kaad cujes kakvi su komentari na ono Husicevo da ce igraci pola sata pred pocetak utakmice protiv Radnika otic pred sjever I pozdravit fukare je da se zabrines....
Opet kazem valjda sve na dobro izadje...
Daj Boze da izadje na dobro, jer sam jutros I sa par igraca pric, nije dobra atmosfera nikako, I ako niko nista konkretno ne prica al...al kaad cujes kakvi su komentari na ono Husicevo da ce igraci pola sata pred pocetak utakmice protiv Radnika otic pred sjever I pozdravit fukare je da se zabrines....
Opet kazem valjda sve na dobro izadje...
mene tacno ponekad bude sramota s kakvim degenericima stojim rame uz rame i dijelim tribinu... nikad mi necemo biti ozbiljna navijacka skupina ali nikad!
-
- Kontakt:
Poceli smo dobro, dok nije dijaspora zvalafukare987 je napisao/la:mene tacno ponekad bude sramota s kakvim degenericima stojim rame uz rame i dijelim tribinu... nikad mi necemo biti ozbiljna navijacka skupina ali nikad!

-
- Kontakt:
Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.