kakav je tvoj stav o svemu ovomeDoeTz je napisao/la:Vas je vise, nije furkaChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
koliko vec u srijedi bismo mogli posvjedocit' tome

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kakav je tvoj stav o svemu ovomeDoeTz je napisao/la:Vas je vise, nije furkaChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
Bice saketanjaChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
**** TI BOGA I MENTALITET BALKANSKI ! Evo ti mog stava od prije par stranica.Chinaglia je napisao/la:kakav je tvoj stav o svemu ovomeDoeTz je napisao/la:Vas je vise, nije furkaChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
Sloboda ne moze biti privatna prcija nikada jer je covjek sam odbio da tako bude, nudili su mu ali je odbio.fukaratz je napisao/la:jel Chelsea privatna prcija Abramovicafukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.![]()
Jel Manchester City privatna prcija arapa iz Abu Dabija![]()
jel PSG privatna prcija arapa iz Qatra![]()
jel Leicester privatna prcija lika sa Tajlanda![]()
jel Monaco privatna prcija Ribolovljeva iz Rusije![]()
evo u komsiluku jel Rijeka privatna prcija Talijana Volpija![]()
da ne nabrajam dalje mogao bih do sutra nikom u citavom yebenm svijetu ne smeta samo nama![]()
i ako se toliko voli klub sto se nije islo na gostovanje u Siroki Brijeg
![]()
![]()
![]()
![]()
klub iznad svega gdje su bili u Trebinju na utakmicama
malo nam podjela na raju i ppke,carsiju i seljake,domace i dijasporu,navijace i simpatizere, crvene i zelene,e sad smo upotpunili bingoChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
fukara87 je napisao/la:yebemo zapad
Eto ti toliko željeno šaketanje.Chinaglia je napisao/la:kakav je tvoj stav o svemu ovomeDoeTz je napisao/la:Vas je vise, nije furkaChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
[youtube][/youtube]fukara87 je napisao/la:yebemo zapad
Dzaba to sad objavljujesNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Na turniru malisana
Posto sam primjetio druze da ides na gostovanja, ocito iz tvog posta je da podrzavas trenutnog vodju!? E pa onda se sjecas na gostovanjima prosle godine i sezone, pa i u 1. dijelu ove sezone, kad smo svi navijali za Slobodu, ovaj vodja je tad sa jos 3-4 pristalice j3bavao Azmira, Zebu i Husrefa, ismijavali i prozivali, a M**a ih molio da prestanu, toliko o njihovoj ljubavi prema klubu. Sad odjednom na tribini skandiras Azmir Husic, u trans upadas kad Zeba zabije gol, i ko je onda tu prodana dusa i nema svoj stav??? Tad kad su oni psovali navedenima sve, svi ostali nismo to radili, prokomentarisali smo kolike su kelje, i nastavili smo bodriti svoj klub u tim utakmicama. Ni tad mi nije trebao aplauz igraca niti mi ikada treba.fukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.
kad dodje istok, bit ce i trece misljenjeChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
Onda cemo se saketat i sa Istokompinoglavi je napisao/la:A i vi ste smorili sa prebacivanjem loptice od zapada i sjevera, ne znam šta će vam to, ja sam nekad na zapadu nekad na sjeveru, i stavovi po ovom pitanju su od pojedinca do pojedinca. Što se pozdrava tiče, kad god sam na sjeveru više sam puta izašao ranije da izbjegnem gužvu nego što sam ostao da dižem ruke s igračima eto koliko mi to znači i koliko me dotiče. Jedva čekam istok da se napravi da tu idem.
Jos jednaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Na turniru malisana
cisto da se postigne konsenzusslobodaTZ je napisao/la:kad dodje istok, bit ce i trece misljenjeChinaglia je napisao/la:boljim se da ce ovo postat' bitka izmedju zapadne i sjeverne tribine
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.