Prvo a sta to fali mamicu osim sto je 95% finansirao dinamo. Doveo ih u ligu prvaka 3 pura. Nemoju eura duga al nema vise finansiranja BBB kosto je imao dok su sponzori vodili klub. Azmir daje svoju lovu 90%. Za plate mjesecno izdvoji oko 70 000 km. Od jadnog drugoligasa sad igramo evropu. Sta hoces da se ti pitas sta treba. Ako treba nek i privatizuje jer hoću na tusnju gledat evropu a ne turiju.fukara1919 je napisao/la:Ma to o promjeni boja i svega je jednostavno strah koji proizilazi iz ovako malih nakaradnih stvari.Beduin je napisao/la:Posto sam primjetio druze da ides na gostovanja, ocito iz tvog posta je da podrzavas trenutnog vodju!? E pa onda se sjecas na gostovanjima prosle godine i sezone, pa i u 1. dijelu ove sezone, kad smo svi navijali za Slobodu, ovaj vodja je tad sa jos 3-4 pristalice j3bavao Azmira, Zebu i Husrefa, ismijavali i prozivali, a M**a ih molio da prestanu, toliko o njihovoj ljubavi prema klubu. Sad odjednom na tribini skandiras Azmir Husic, u trans upadas kad Zeba zabije gol, i ko je onda tu prodana dusa i nema svoj stav??? Tad kad su oni psovali navedenima sve, svi ostali nismo to radili, prokomentarisali smo kolike su kelje, i nastavili smo bodriti svoj klub u tim utakmicama. Ni tad mi nije trebao aplauz igraca niti mi ikada treba.fukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.
A sjeti se kad je dosao Husref igraci ispocetka nisu imali praksu dolaziti pred Sjever nakon utakmice. Tek kasnije su to radili kad su i Fukare spustile loptu i fokusirali se na navijanje, umjesto na spletkarenje Husica...
Ne znam cak odakle ti ta prica o promjeni imena kluba, boje dresa i ostalo. Jel vi toliko tripujete na rijeci tih par momaka kojima je furka biti u centru paznje djecice iz kopa i biti im strah i trepet?
Znam ko je imenom i prezimenom bio protiv Azmira i ko je palio baklje u znak protesta protiv istog i nisam se slagao s tim.Kao sto se ni sada ne slazem da se isti treba tjerati. Jednostavno sam misljenja da ovo sto se desilo je prouzrokovalo strah kod ljudi od tog Mamicevskog stila vodjenja kluba i zato ovakvi komentari. Da se bilo pametnije moglo se sve u tisini uraditi a ne ovako prepucavajuci se preko medija i svega.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ako se ne varam, kada je bila parola podrske Azmiru i kada se skandiralo Azmir Husic, tada je M bio vodjaBeduin je napisao/la:Posto sam primjetio druze da ides na gostovanja, ocito iz tvog posta je da podrzavas trenutnog vodju!? E pa onda se sjecas na gostovanjima prosle godine i sezone, pa i u 1. dijelu ove sezone, kad smo svi navijali za Slobodu, ovaj vodja je tad sa jos 3-4 pristalice j3bavao Azmira, Zebu i Husrefa, ismijavali i prozivali, a M**a ih molio da prestanu, toliko o njihovoj ljubavi prema klubu.
ma nek bude boli me qurac ko daje pare nek odlucuje o svemutuzlak1987 je napisao/la:Sloboda ne moze biti privatna prcija nikada jer je covjek sam odbio da tako bude, nudili su mu ali je odbio.fukaratz je napisao/la:jel Chelsea privatna prcija Abramovicafukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.![]()
Jel Manchester City privatna prcija arapa iz Abu Dabija![]()
jel PSG privatna prcija arapa iz Qatra![]()
jel Leicester privatna prcija lika sa Tajlanda![]()
jel Monaco privatna prcija Ribolovljeva iz Rusije![]()
evo u komsiluku jel Rijeka privatna prcija Talijana Volpija![]()
da ne nabrajam dalje mogao bih do sutra nikom u citavom yebenm svijetu ne smeta samo nama![]()
i ako se toliko voli klub sto se nije islo na gostovanje u Siroki Brijeg
![]()
![]()
![]()
![]()
klub iznad svega gdje su bili u Trebinju na utakmicama

Sloboda Tuzla
al' vidio sam da ima i malo starijih momaka koji su znali biti sa Fukarama, a koji podrzavaju Azmira, sto mi je drago
trezveno razmisljaju momci
trezveno razmisljaju momci
pinoglavi je napisao/la:[youtube][/youtube]

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ne izvaljuj se ziv bio, nije ulozio marke tj kune u dinamo, samo izvlacio i izvlaci jos uvijek... a sto se tice finansiranja zato i postoje placenici i drugi, porediti mamica dinamo azmira i slobodu je smijesno. Mi smo stoka nezahvalna i umjesto da imamo azmirov kip ispred tusnja mi hocemo covjeka da tjeramo. Jel to malo para otaje od prodaje karti? a puno ruku?xeksor je napisao/la:
Prvo a sta to fali mamicu osim sto je 95% finansirao dinamo. Doveo ih u ligu prvaka 3 pura. Nemoju eura duga al nema vise finansiranja BBB kosto je imao dok su sponzori vodili klub. Azmir daje svoju lovu 90%. Za plate mjesecno izdvoji oko 70 000 km. Od jadnog drugoligasa sad igramo evropu. Sta hoces da se ti pitas sta treba. Ako treba nek i privatizuje jer hoću na tusnju gledat evropu a ne turiju.
Dočekali smo konačno, ajde da razj.ebemo sve na manje od dva mjeseca pred utakmicu.

Nogometaš Amil Dilberović koji je prošao nogometnu školu holandskog giganta Ajaxa, uspješno se snalazi na poziciji veznog igrača, ali i napadača, a svojim igrama i golovima nastavlja oduševljavati u dresu NK Metalleghe BSI.
Treba dovest ovog
Treba dovest ovog

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Svi ga hoceDoeTz je napisao/la:Nogometaš Amil Dilberović koji je prošao nogometnu školu holandskog giganta Ajaxa, uspješno se snalazi na poziciji veznog igrača, ali i napadača, a svojim igrama i golovima nastavlja oduševljavati u dresu NK Metalleghe BSI.
Treba dovest ovog

Probisvjet@
A da zapad napravi neki transparent "mi vas osnovali,mi vas gasimo "-rat sjeveru

A da zapad napravi neki transparent "mi vas osnovali,mi vas gasimo "-rat sjeveru

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Te kvazi igrace sto ih kvazi menadzeri pokusavaju preko medija prodati zaobilaziti u sirokom luku.DoeTz je napisao/la:Nogometaš Amil Dilberović koji je prošao nogometnu školu holandskog giganta Ajaxa, uspješno se snalazi na poziciji veznog igrača, ali i napadača, a svojim igrama i golovima nastavlja oduševljavati u dresu NK Metalleghe BSI.
Treba dovest ovog
Jedan grad, jedna ljubav!
Nije to imalo nikakve veze sa trenutnim desavanjima.Mortus je napisao/la:Sve više sam ubijeđen da ovo ima veze sa onim dešavanjima i tučama na tribini na utakmici sa Drinom, kada organizovanog navijanja nije ni bilo zbog nezvaničnog sukoba frakcija iz rukovodstva Fukara, a povodom neslaganja oko podjele finansija UG Fukare
Hoću reći da je ovo nastavak te priče....
Jednostavno se borci vidili nakon dugo vremena i sjetili da imaju neraciscenih racuna, i to puno njih.
tuzlanska Sloboda
Ovo je jadno. Samo se kod nas navijačka grupa stavlja iznad kluba i služi samoj sebi. Ovakvi navijači nam definitivno ne trebaju, da ne upotrebljavam neke grublje riječi.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne treba tu zapad, treba tu samo neke odgovorne pozvati na informativni razgovor. Zna Suljo dobro kako se to radi kada je govorio protiv jezera.Agamemnon je napisao/la:Probisvjet@
A da zapad napravi neki transparent "mi vas osnovali,mi vas gasimo "-rat sjeveru![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Jel' 4-0 malo? Od njih nema bjezanja, bolan!
Nije mi jasno zasto bi Azmir otisao iz Slobode, kada on od nje zivi
Nije mi jasno zasto bi Azmir otisao iz Slobode, kada on od nje zivi

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
mi smo ZAPAD za one tamo sa sjevera 
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Evoo Zlajcijaa evo belajaaa 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nemoj se ti provaljivat bogati, mamić je svojim parama kupovao igrače za dinamo, normalno da prodajom igraca je uzimo sebi novac ali je novca ostajalo u klubu, Citaj malo , a u stvari briga me za mamića podrska Husićufukare987 je napisao/la:ne izvaljuj se ziv bio, nije ulozio marke tj kune u dinamo, samo izvlacio i izvlaci jos uvijek... a sto se tice finansiranja zato i postoje placenici i drugi, porediti mamica dinamo azmira i slobodu je smijesno. Mi smo stoka nezahvalna i umjesto da imamo azmirov kip ispred tusnja mi hocemo covjeka da tjeramo. Jel to malo para otaje od prodaje karti? a puno ruku?xeksor je napisao/la:
Prvo a sta to fali mamicu osim sto je 95% finansirao dinamo. Doveo ih u ligu prvaka 3 pura. Nemoju eura duga al nema vise finansiranja BBB kosto je imao dok su sponzori vodili klub. Azmir daje svoju lovu 90%. Za plate mjesecno izdvoji oko 70 000 km. Od jadnog drugoligasa sad igramo evropu. Sta hoces da se ti pitas sta treba. Ako treba nek i privatizuje jer hoću na tusnju gledat evropu a ne turiju.
Ti najbolje znašDoeTz je napisao/la:Evoo Zlajcijaa evo belajaaa

Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.