moze biti pape na odmor otisao u s-koreju sta znasharishp je napisao/la:Ne hvata mu kanal u Parizu,kao ni S. Koreancima.Slika se pojavi samo kad oni daju gol.steve-o je napisao/la:mexico mnogo bolji od slabasni francuza, nadam se da pape gleda ovu utakmicu i taktiku mexikanaca!
ps: ovaj franco odlican kad igra za mexico, a u west h*mu ga nema nigdje.
Nije to Baka,pa da nakon finala UEFE i pobjede CSKA kao i odlicne igre Rahimica kaze:cuo sam da da je i Rahimic igrao.Ali mi imamo bolje igrace od njega.
SP - Grupa A
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa A
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da je Meksiku jedan golgeter kao Ruud u sesnaestercu bili bi svjetski prvaci. Tako dobri a tako neefikasni. Gledam ih vec nekoliko utakmica, na Wembleyju razvalili engleze ali izgubili. mada je realno trebalo biti 2-3 gola razlike za njih...
Nadam se da nece i ova utakmica tako zavrsiti.
Nadam se da nece i ova utakmica tako zavrsiti.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHA ulazi veliki Gignac pored Henrya, strašno 
Da je bekove,normalne sloziti od nicega.I to bi bilo to ali hajde de.Zna on to i bez gledanja tekme.steve-o je napisao/la:moze biti pape na odmor otisao u s-koreju sta znasharishp je napisao/la:Ne hvata mu kanal u Parizu,kao ni S. Koreancima.Slika se pojavi samo kad oni daju gol.steve-o je napisao/la:mexico mnogo bolji od slabasni francuza, nadam se da pape gleda ovu utakmicu i taktiku mexikanaca!
ps: ovaj franco odlican kad igra za mexico, a u west h*mu ga nema nigdje.
Nije to Baka,pa da nakon finala UEFE i pobjede CSKA kao i odlicne igre Rahimica kaze:cuo sam da da je i Rahimic igrao.Ali mi imamo bolje igrace od njega.ma siguran sam da ce znati on kako ce poslozit taktiku protiv froggies-a, samo da rezultat ne izostane
Odmor u S.koreju....dvije chrvene
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
OTNYS_YNWA je napisao/la:HAHAHAHA ulazi veliki Gignac pored Henrya, strašno
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
harishp je napisao/la: Da je bekove,normalne sloziti od nicega.I to bi bilo to ali hajde de.Zna on to i bez gledanja tekme.
Odmor u S.koreju....dvije chrvene
- CollegeGunner
- Kontakt:
Jel neko od vas gledao ikad Gignaca?! 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jesam. Solidan napadač ali mislim da nije za jokera, pogotovo na SPCollegeGunner je napisao/la:Jel neko od vas gledao ikad Gignaca?!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Gignac sigurno nije igrac za sprdanje. Henry nije skoro ni igrao u Barci i nije to vise onaj stari Henry. Gignac je trenutno bolje rijesenje.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam. Solidan napadač ali mislim da nije za jokera, pogotovo na SPCollegeGunner je napisao/la:Jel neko od vas gledao ikad Gignaca?!Nije mi samo jasno zašto on a ne Henry
EDIT:
Vidite kako Haris konta. Svaka cast momak...
Zadnja izmjena: CollegeGunner, dana/u 17 jun 2010, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Naivno totalno razmisljanje.OTNYS_YNWA je napisao/la:![]()
Ipak Gignac igra u sjajnom Tuluzu.
Spahic igra u prije dvije godine drugoligasu a sada vidi vraga i u Evropu odose.Pa je jedan od najboljih igraca u Francuskoj ligi.
Henry je svojim prelaskom u Barcu,fakticki vec okoncao karijeru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
dere Mexico guzove...
¡Vamos muchachos!
hvala Bogu pa se i navijaci veceras cuju...
¡Vamos muchachos!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ako ovako ostane, onda ce Meksikanci i Urugvajci da podijele bodove u trecoj, i laganini da prodju obje ekipe 
Francuzi znaci OUT
Francuzi znaci OUT
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ooooooole Meksiko, svaka cast.
ja vec kontam morace naturalizovati Skoru jer ne znaju dati gola

Osteceni Francuzi ''zaledje''100%_dreamer_ je napisao/la:dere Mexico guzove...
¡Vamos muchachos!
Ja mislim da su Irci ako nista sad najsretniji ljudi na svjetu,cak i vise nego Mexikanci.
I to ono ....ima boga,imaaaaaaaa.
@calcio,vrlo vjerovatno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:Ako ovako ostane, onda ce Meksikanci i Urugvajci da podijele bodove u trecoj, i laganini da prodju obje ekipe
Francuzi znaci OUT
Kvota na X izmedju urugvaja i mexica biti ce 1.05
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zabi ga Blanco ,živa legenda meksickog fudbala.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Gignac je za ovog trenutnog Henrya institucija. Ovaj Henry (kako igra u zadnje vrijeme) ne bi mogao igrat' ni u MLS-u.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jesam. Solidan napadač ali mislim da nije za jokera, pogotovo na SPCollegeGunner je napisao/la:Jel neko od vas gledao ikad Gignaca?!Nije mi samo jasno zašto on a ne Henry
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Francuzi nece pobjediti
I kao sto sam rekao,nista od ovih Pjetlova.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Domenech je jedan obicni papak ja bi sa ovom Francuskom repkom bio Svjetski i Evropski prvak 
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 17 jun 2010, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.