FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- hule_barca
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Teško je stati na bilo čiju stranu u ovoj situaciji. Navijači su čudo jedno i Fukare sigurno zaslužuju svaki respekt za sva odrađena gostovanja, ali ne sviđa mi se ovdje njihova reakcija, mada je i Husić reagovao dosta oštro ovim potezom. Trebali su to riješiti interno kao i do sad. Zlobnih komentara oko namještanja će uvijek biti i navijači imaju pravo reći šta god žele, platili su kartu da gledaju meč. a na igračima je da njihovo mišljenje promijene na terenu. Sad nam najmanje treba ovaj sukob.
Mes Que Un Club
ee ti nisi E.Č.emirzlaTu je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:nesto kontam, sta bi tek bilo nedo bog da smo mi dali klubu 2000, a ne 200.000 ko Manijaci Zelji, pa nas onda neko "proda" protiv Prijedora
jbg mentalitet prvaka se stvara godinama, tesko je presaltati nekog kome je mjera Podgrmec i Igman Konjic
ps. saopstenje Fukara uopce nije toliko agresivno, koliko su komentari hajmo rec uticajnijih pojedinaca na drustvenim mrezama..saopstenje je moglo jos malo spustiti loptu na zemlju, ali je ok , ljudi rekli sta im fali, sta im smeta i pozvali da svi dodju sto jace navijaju- nikakav bojkot
to je sustina svega, kup prvo, pa onda rjesavat probleme..strasno teska utakmica bez ova 3 i po igracaHvalim te Boze,neko ko razmislja svojom glavom...
Kakav bojkot protiv Azmira i njegova smjena
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma steta sto oni psovaci krezavi nece bojkotovati. Od njih Sloboda nema koristi.ultrasstyle_tz je napisao/la:nesto kontam, sta bi tek bilo nedo bog da smo mi dali klubu 2000, a ne 200.000 ko Manijaci Zelji, pa nas onda neko "proda" protiv Prijedora
jbg mentalitet prvaka se stvara godinama, tesko je presaltati nekog kome je mjera Podgrmec i Igman Konjic
ps. saopstenje Fukara uopce nije toliko agresivno, koliko su komentari hajmo rec uticajnijih pojedinaca na drustvenim mrezama..saopstenje je moglo jos malo spustiti loptu na zemlju, ali je ok , ljudi rekli sta im fali, sta im smeta i pozvali da svi dodju sto jace navijaju- nikakav bojkot
to je sustina svega, kup prvo, pa onda rjesavat probleme..strasno teska utakmica bez ova 3 i po igraca
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A gdje nađe 3 i po'ultrasstyle_tz je napisao/la:strasno teska utakmica bez ova 3 i po igraca

Ma teško će biti, naši su i umorni od svega dok je onaj odmarao svoje, a fali nam i par igrača. Valja se namučiti pravo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Beduin
- Kontakt:
Ja sutim i ne vjerujem. Rek'o sam ti i jucer brate, pusti neka tripuju ljudi, bespotrebno.emirzlaTu je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:nesto kontam, sta bi tek bilo nedo bog da smo mi dali klubu 2000, a ne 200.000 ko Manijaci Zelji, pa nas onda neko "proda" protiv Prijedora
to je sustina svega, kup prvo, pa onda rjesavat probleme..strasno teska utakmica bez ova 3 i po igracaHvalim te Boze,neko ko razmislja svojom glavom...
Kakav bojkot protiv Azmira i njegova smjena

Nego, sto Mehmedagic ne igra, ipak povreda? U tom slucaju Salihovic moze sasvim solidno odigrati, nije Radnik toliko opasan i efikasan, u 29 kola su postigli SAMO 25 golova, ocajan napad imaju i igraju tvrdo.
Peru ne smijemo izgubiti na beku jer nam donosi ogromnu prevagu u igri naprijed, Ordagica desno, Mehidica lijevo staviti, iza njih Zeba i napred Krpic, pozadi Merzic i Stjepanovic i to je to. Odigrati pametno i vrebati sansu za gol, cak i pobjeda od 1:0 ce biti ogromna jer u uzvratu, pred domacom publikom ponovo (

Bice to sve dobro.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo ne primiti gol .
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi na zapad! Azmir Husic!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bitno je da igraju Zeba i Ordagić, za ostalo ćemo lako.
Mišljenja sam da nam pobjeda od dva gola razlike garantuje trofej, jer će onda Radnik biti primoran da sve karte baci u napad u Bijeljini (znamo da se bunkeraške ekipe ne snalaze najbolje u takvim situacijama), mada se ne bih bunio ni da ih dobijemo s minimalnih 1-0. Svakako imamo kvalitet da im zabijem barem jedan pogodak u revanšu. 

Piric,Efendic,Kostic,Merzic,Ivetic
Stjepanovic Ordagic
Mehidic Zeba Govedarica
Krpic
Eto tako idealnih 11 ako sam dobro upratio te suspenzije
Stjepanovic Ordagic
Mehidic Zeba Govedarica
Krpic

Eto tako idealnih 11 ako sam dobro upratio te suspenzije

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Par pitanja! Sa koje tribine je upuceno najvise psovki uvreda i rijeci azmiru husrefu i igracima ? ( zapad ) na koju tribinu idu sportsport forumasi ? ( zapad ) ko je pljuvo efendica krpica mehidica haurdica ahmetovica ? ( sportsport forumasi ) koja je to tribina !? ( zapad ) ! Pustite se sjevera i organizacije fukara ! Rijesite ako ste toliko jaki kao sto kazete sabane sa zapada a sa sjevera podrska nece izostati 

1919 <3
-
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma normalno da nije usmjeren na Fukare, niti na jednog pravog navijaca bio sa zapada, bio sa sjevera..samo sto smo mi tu koletarelna steta, nas je najvise i pogodilo to sto nas navijaci nisu pozdravili..KrojcicaHills je napisao/la:dao izjavu azmir ima na slonu.-..uglavnom ispada da je ovaj potez zbog svih pljuvaca a nije usmjeren direktno na fukare....vi sto ste poletili da napisete da je zbog baklji i svega pokrijte se usima.....
nazalost oni protiv kojih je usmjereno, vjerujem da se nisu ni ocesali vec im je apsolutno drago sto sad imaju jos jedan razlog da pljuju, jos jedan povod da ne dolaze na utakmice
a pravog navijaca ovo ni treba ni sekunde da dotice, sve je jasno i iz Azmirove izjave i iz izjava igraca
jedinu gresku sto je azmir napravio po meni je sto nije rekao navijacima da ce tako biti.......mogao je jednim pozivom sve rijesiti i niko mu ne bi zamjerio.......jer ovo sto je uradjeno zna se zbog koga je uradjeno i stvarno nije ispalo fer prema nama......podrzao sam klub kad su ispali , podrzao kad smo isli po livadama i nakon svakog poraza ove godine ne sjecam se da je bilo ko sa sjevera psovao nekome itd......
- hule_barca
- Kontakt:
Ma Peru na stopera, radi njegove brzine, a Kostić će odraditi stoperski posao koji Pero ne može (skokovi). Sale nije loš, ali da se ne bi ponovio Borac sa kontrom, ja bih prije Peru na stopera, mada je najbliže Merzić poziciji stopera, jer nema fajde imati igrača manje prema naprijed sa 2 zadnja vezna, ipak igramo protiv ekipe koja će se 90 minuta uglavnom braniti i Stjepanović je dovoljan za destrukciju protivnika. Ordagić će biti ključ sa nadam se par slaloma kroz sredinu, jer sa indisponiranim Govedaricom po strani ne možemo previše napraviti, a Mehidiću treba prostora što će teško naći, jedino ako ne opali koju bombu.
Mes Que Un Club
------------------Pirić-------------------
Efendić---Kostić---Ivetić---Lakičević
---------Merzić-----Stjepanović--------
Mehidić-------Zeba-------Ordagić-----
-----------------Krpić--------------------
Ne vjerujem da bi rizikovao sa Salihovićem eventualno, ili opet sa Govedaricom, trebalo bi to ovako nekako da izgleda poznavajući husrefa. Možda i Ahmet u napad od početka, 2 asistencije je napravio protiv Sarajeva, a i odmorniji je.
Ne vjerujem da bi rizikovao sa Salihovićem eventualno, ili opet sa Govedaricom, trebalo bi to ovako nekako da izgleda poznavajući husrefa. Možda i Ahmet u napad od početka, 2 asistencije je napravio protiv Sarajeva, a i odmorniji je.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Radniku protiv nas nema Sreckovica (povreda) te Stokica i Jankovica koji nemaju pravo nastupa (nastupali vec u kupu za Zelju i Velez)
nisu ni oni u full sastavu pogotovo ce im ofanziva stekati 

Sloboda Tuzla
Fina gradska raja,Azmir njih prozva oni na sjever lopticu prebacujupanini je napisao/la:Par pitanja! Sa koje tribine je upuceno najvise psovki uvreda i rijeci azmiru husrefu i igracima ? ( zapad ) na koju tribinu idu sportsport forumasi ? ( zapad ) ko je pljuvo efendica krpica mehidica haurdica ahmetovica ? ( sportsport forumasi ) koja je to tribina !? ( zapad ) ! Pustite se sjevera i organizacije fukara ! Rijesite ako ste toliko jaki kao sto kazete sabane sa zapada a sa sjevera podrska nece izostati

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Smanjite doživljaj oko pljuvanja Fukara... Nista zapad nije bolji od sjevera... To je jedino sigurno... Bit će Abd sve u redu... Ne dižite tenzije i ne prizivajte neki sukob sjevera i zapada
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Podrska za Husic Azmira!!
Uspjeh kluba vazniji je nego licnih interesa pojedinaca!!
Samo se pitam zasto ovako nisu bili glasni dok su Sabovici i ostali krali..tad se sutilo,ali ljudi su znali gdje treba podmazati..
Uspjeh kluba vazniji je nego licnih interesa pojedinaca!!
Samo se pitam zasto ovako nisu bili glasni dok su Sabovici i ostali krali..tad se sutilo,ali ljudi su znali gdje treba podmazati..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ko je dolazio pred svlacionice i prijetio igracima posle Drine,zna se.panini je napisao/la:Par pitanja! Sa koje tribine je upuceno najvise psovki uvreda i rijeci azmiru husrefu i igracima ? ( zapad ) na koju tribinu idu sportsport forumasi ? ( zapad ) ko je pljuvo efendica krpica mehidica haurdica ahmetovica ? ( sportsport forumasi ) koja je to tribina !? ( zapad ) ! Pustite se sjevera i organizacije fukara ! Rijesite ako ste toliko jaki kao sto kazete sabane sa zapada a sa sjevera podrska nece izostati

Brate,niko ovdje ne brani Azmira,bio on ili bilo ko drugi dokle god klub raste i covjek radi u interesu svih nas,podrzacu ga kako god se zvao.
Meni licno je bitno da Sloboda se bori za trofej i igra evropu.
A gdje buraz pise da igraci moraju doci pred navijace,ko kaze to ...
To je njihova dobra volja isto kosto je tebi ili meni hocemo li ili ne,na utakmicu,niko nas nemoze natjerati.je li tako

Evo samo ove sezone meni je otislo skoro 2000 $ na utakmice,domace i gostujuce.
Hocu da mi se igraci poklone i strucni stab polize jajca a gdje put danguba i ostalo.Bec-Tuzla-Sarajevo-Bec. Valja napraviti taj Krug buraz.Ko ce se meni pokloniti.de ba jarane.
Citam saopcenje,kao niko nije iznad kluba....
A zasto onda ti koji su pisali saopstenje u ime svih nas pokusavaju da izdignu grupu iznad kluba....
Pravise pizdarija covjeku oko gluposti i ti to dobro znas.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovaj sastav ili eventualno Ahmet na krilo, Merzic na stopera ako ne vjeruje Lakicevicu obzirom da je bio na tribinama..mislim da Ahmet moze za nuzdu dobro odigrati lijevo po strani..defanzivno ce kasnit sigurno, ali ofanzivno ima taj je.en ubacaj i centarsut na Krpu malo je recwobly92 je napisao/la:------------------Pirić-------------------
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.