Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Sad na ljeto mu je zivotna sansa da napravi dobar transfer, i ja vjerujem da bi mogao to i ostvariti, vjerovatno u Italiju. Ako ostane i sljedecu sezonu u Hajduku onda tesko da ce ugrabiti i Tursku, Ukrajinu i slicne lige.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ajde brate da se napokon i ja jednom slozim sa tobom. Napisano je tocno u bobu. Dodao bi jos i ovo. Nevjerovatno je kakvi sve invalidi nose dres meni najdrazeg kluba. Koliko se dobrih Tinovih lopti prospe u bunar. Siguran sam da ce se nakon prodaje Susic pokazati u jos boljem svijetlu. Na moju zalost to ce biti jos jedan cavo u Hajdukov kovceg.emir79 je napisao/la:Steta sto mu golman Osijeka skide onu bombu sa 25 metara u 41. minuti. Definitivno bi bio Eurogol.
Inace Osijecani su ga dobro cuvali. Kao sto komentator rece , zaustavis Tinu u Hajduku i uradio si odmah pola posla , a tako mozes samo i dobiti Hajduk.
Ovi su intervjui odrađeni koliko vidim u oktobru i februaru kad smo već bili na SP i kad se uveliko vršila kampanja od strane Safeta kako je Tino rješenje za problematičnu poziciju zadnjeg veznog igrača, tako da je priča o odbijanju Hrvatske i Belgije čista šuplja, ne znam uopšte ko normalan vjeruje da bi Tino ikada bio bitan faktor u tim reprezentacijama kad ni kod nas ne igra bitnu ulogu niti je imao kvalitet za takvo nešto u periodu kada je navodno odbio druge reprezentacije i kada je došao u naš tim.emir79 je napisao/la:Hajdi sad pojasni ljudima , kako je Safet mogao obecati Tini Susicu da ce ga voditi na SP, kada mi nismo ni blizu bili sigurni da cemo ici u Brazil kada je on poceo proceduru promjene sportskog drzavljanstva.Raonffa je napisao/la:
Kao prvo, odbio je u21 reprezentaciju Hrvatske radi unaprijed obećanog poziva od strane našeg selektora da će igrati na Svjetskom Prvenstvu. Svi znamo razloge zbog kojih je u datom trenutku zaigrao za BiH, nismo ludi. Dakle, nije odbio seniorsku selekciju susjeda niti su se oni ikada interesovali za njega
Nemojte stvari napamet bubati i ziviti na teorijama zavjere. Znaci nidje veze. Odbio je U21 HR jer je Bosanac i jer je rodjeni Sarajlija.
Kada je bio clan U18 i U19 Belgije , srali ste redom kako je moguce da niko ne kontaktira igraca koji moze igrati sa mladim Belgijancima.
I još nešto, nikad nisam upratio da je neko spominjao Tinu u ikakvom kontekstu reprezentacije dok ga Safet nije predstavio kao rješenje za poziciju zadnejg veznog.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Istina ! Vidio si da im sinoc skripilo na zadnjem veznom, to im je prijeko potrebno ta pozicija. A namece se sven susic treba biti realan. A ako si upratio torres kako slabo puca penal, sven bi im doso kao kec na desetku. Naveli su da traze sigurno penaltik izvodjaca, sve to igra u karte svenu.Angola je napisao/la:Citam Dalmaciju da Atletiko Simeone zele ratnika zadnjeg veznog Tina Svenabhfanatic14 je napisao/la:Idemo sutra novi clanak, tottenham opasno zagrizao... kao sto sam reko hajduk mu gura sada i penale i kapitensku i sve sto je ikako moguce da konacno se nesta zaradi na susicima. Ipak su oni duznici hajduku.
Splitski Petar Jelic !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
krenulo jebhfanatic14 je napisao/la:Idemo sutra novi clanak, tottenham opasno zagrizao... kao sto sam reko hajduk mu gura sada i penale i kapitensku i sve sto je ikako moguce da konacno se nesta zaradi na susicima. Ipak su oni duznici hajduku.
Splitski Petar Jelic !!!
naprijed rejal
-
bhfanatic14
- Kontakt:
A bruke ovog duplog sporta, sta vele prva zelja sven, kramny bi bio najzadovolniji kad bi njega dobio.. ahahhahahhaha kakva sramota, ljudi pred ispadanjem u drugu ligu, juce placu cijeli klub i njima je naravno do svena susica u ovom momentuSanto je napisao/la:krenulo jebhfanatic14 je napisao/la:Idemo sutra novi clanak, tottenham opasno zagrizao... kao sto sam reko hajduk mu gura sada i penale i kapitensku i sve sto je ikako moguce da konacno se nesta zaradi na susicima. Ipak su oni duznici hajduku.
Splitski Petar Jelic !!!
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Danas bez penala ...
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mogao bi i ti kao onaj @Pape Susic jedan trajni za smaranje.bhfanatic14 je napisao/la:Danas bez penala ...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Istina boli.. nista ja nisam pogrijesio, samo pisem o njegovom nastupu danas. Svoja ti posla , generale... 
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Zaista ne vidim svrhu drzati na forumu ovakve tipove, ne zna sklopiti prostu recenicu tako da od neke normalne diskusije i razmjene misljenja sa njim i onim Mongolom - Angalom...naravno da nema nista. Hajde baska to, mozda je momak cuvao koze cijeli zivot pa i nije isao u skolu...ali je uporan u tom smaranju da bi ga covjek rado kakom maljinom rokno po sred celenke. Sto bi normalni ljudi napisali nesto na ovoj i par drugih tema, ne da im se jer dodju ova dva polidiota i nekom krkansko - majmunskom upadicom tipa "trazi ga Bayrn" obezvrijede trud drugih diskutanata...ali eto valjda to tako mora.emir79 je napisao/la:Mogao bi i ti kao onaj @Pape Susic jedan trajni za smaranje.bhfanatic14 je napisao/la:Danas bez penala ...
Pa jesil gledao danasnju utakmicu kad tako pricas ? Nadam se da si gledao i vidio sta im decko radi,okrene 4 igraca kao na lingispiru.Samo sto igra sa invalidima koji hodati ne znajubhfanatic14 je napisao/la:Danas bez penala ...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Drug nije to dovoljno za repku.. gledo sam... da nebi njemu bio ringispil u ligama petice, kontas me... da ne bude onda on invalid pored drugih. A ferdinand aka hatuna i skolaBihac96 je napisao/la:Pa jesil gledao danasnju utakmicu kad tako pricas ? Nadam se da si gledao i vidio sta im decko radi,okrene 4 igraca kao na lingispiru.Samo sto igra sa invalidima koji hodati ne znajubhfanatic14 je napisao/la:Danas bez penala ...
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pa nigdje ja nisam rekao da je to dovoljno za repku.Slazem se ja da je nepravedno dobijao pozive(pogotovo onaj poziv za svjetsko).Samo hocu da kazem da nije on kloc kakvim se ovdje predstavlja,sasvim suprotno realno dobar je igrac.I nije on kriv sto dobija pozive,nije on selektor pa da sam sebi daje pozive,pljujte one sto ga pozivaju u repku.bhfanatic14 je napisao/la:
Drug nije to dovoljno za repku.. gledo sam... da nebi njemu bio ringispil u ligama petice, kontas me... da ne bude onda on invalid pored drugih. A ferdinand aka hatuna i skolato ne ide nikako skupa. . Smije ti se cijeli forum , plus angola i ja
iskreni navijaci BH !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
pored nekoliko ponuda iz liga petice, ne vjerujem da ce prihvatit ponudu ekipe iz championshipa
I Hadžić je imao ponude iz liga petice, sve ostalo je historija.baglama je napisao/la:pored nekoliko ponuda iz liga petice, ne vjerujem da ce prihvatit ponudu ekipe iz championshipa
Šalu na stranu, nadam se da će Tino naći klub po mjeri u nekom solidnom klubu i da će pokazati da može igrati na višem nivou.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Vila klub po mjeri, može ući blizu 11 pa nek se dokazuje po cahmpionshipu ili cvajti ukoliko je istina za svabe.
Korak po korak Tino, ne leti oblacima.
Korak po korak Tino, ne leti oblacima.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 10 maj 2016, 06:50, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Takvi inače u Turskoj završe...HankMoody je napisao/la:Najbolji igrač HNL-a za ovu sezonu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Vidjećemo kako i šta će biti, volio bih da ode negdje u lige petice, pa da vidimo šta i koliko realno može. Sad se fokusirati na utakmicu večeraspinoglavi je napisao/la:Takvi inače u Turskoj završe...HankMoody je napisao/la:Najbolji igrač HNL-a za ovu sezonu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, nebeskasila, Proximic i 23 gosta.