FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Moji planovi su da osvojim Kup BiH, te da se onda malo odmorim – kaže Musemić za „Sport“ i dodaje:
Čujem da se ta Evropa igra brzo, prije kraja Eura 2016, što mi je baš iznenađujuće. To je malo nelogično, ali šta je tu je. Što se tiče mog ugovora, on važi do kraja sezone, ali imam i dogovor još na godinu. A za mene je dogovor kao i ugovor – rekao je Musemić.
Čujem da se ta Evropa igra brzo, prije kraja Eura 2016, što mi je baš iznenađujuće. To je malo nelogično, ali šta je tu je. Što se tiče mog ugovora, on važi do kraja sezone, ali imam i dogovor još na godinu. A za mene je dogovor kao i ugovor – rekao je Musemić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Evo gotova od zivog zida
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Lijepe stvari napokon.wobly92 je napisao/la:- Moji planovi su da osvojim Kup BiH, te da se onda malo odmorim – kaže Musemić za „Sport“ i dodaje:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 09 maj 2016, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nece ici ni sto vi planirate......yebo vas onaj ko vas sastavi i vas i ono saopstenje. Sta ce nama neki retardirani postar i kockaste glave krojiti sudbinu kluba, ne znaju sastaviti dvije proste navijacke pjesmice....pismenija su djeca iz osnovne skole...fukara1919 je napisao/la:Prvo zabrana igracima da pozdrave navijace, sutra kamere na stadionu i zabrana dolaska na utakmice, kroz dvije sedmice promjena imena kluba, kroz godinu promjena boje dresa i tako sve dok Fk SLoboda ne postane privatna prcija Azmira Husica.
Prodajete se drugovi za jednu pisljivu titulu i za 2. mjesto u ligi, jbt to.
Nego Chini da ti Azmir kaze daj mi .g.u.z.e bi li mu dao?
Zasto vam je instant uspjeh bitniji od imena kluba i tradicije i svega?
A ti tuzlak kad si tako pametan sto ne ides po gostovanjima?
Fino se skupite svi i na gostovanje i kazete svoje misljenje grupi javno i onda se razgovara a ne ovako preko tastature i iza nickova. I to sve rade likovi koji ovdje uvijek traze stream za tekmu. Svaka cast.
Ne opravdavam psovanje igracima ali to sto Azmir planira nece ici.
🔴⚫️
pompom je napisao/la:Evo gotova od zivog zida![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

- tuzlak1987
- Kontakt:
Steta ovo stvarno za Mehmedagica i Sarica, zestoko smo oslabljeni jer su nam ponajbolji u odbrani i vezi.
Mehidic/Govedarica ko god da bude igrao mora odigrati utakmicu sezone i konacno poceti dodavati loptu i rjesavati je se na vrijem..
Mehidic/Govedarica ko god da bude igrao mora odigrati utakmicu sezone i konacno poceti dodavati loptu i rjesavati je se na vrijem..
Gode mi pohvale i zanimanje kluba s Koševa. Sarajevo je jedan od najboljih klubova, ne samo u BiH, nego i izvan ovih prostora. Zvaničnih kontakata nije bilo. Sigurno da bih kao trener volio voditi Sarajevo u Evropi, ali kao trener Radnika učinit ću sve da iz svoje ekipe izvučem maksimum – izjavio je za Avazov Sport, jedan od najboljih trenera lige, Slavko Petrović.
Sve je do tebe sad Petrovicu
Sve je do tebe sad Petrovicu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ko je dolazio ?Agamemnon je napisao/la:Ko je dolazio pred svlacionice i prijetio igracima posle Drine,zna se.panini je napisao/la:Par pitanja! Sa koje tribine je upuceno najvise psovki uvreda i rijeci azmiru husrefu i igracima ? ( zapad ) na koju tribinu idu sportsport forumasi ? ( zapad ) ko je pljuvo efendica krpica mehidica haurdica ahmetovica ? ( sportsport forumasi ) koja je to tribina !? ( zapad ) ! Pustite se sjevera i organizacije fukara ! Rijesite ako ste toliko jaki kao sto kazete sabane sa zapada a sa sjevera podrska nece izostati![]()
Brate,niko ovdje ne brani Azmira,bio on ili bilo ko drugi dokle god klub raste i covjek radi u interesu svih nas,podrzacu ga kako god se zvao.
Meni licno je bitno da Sloboda se bori za trofej i igra evropu.
A gdje buraz pise da igraci moraju doci pred navijace,ko kaze to ...
To je njihova dobra volja isto kosto je tebi ili meni hocemo li ili ne,na utakmicu,niko nas nemoze natjerati.je li tako![]()
Evo samo ove sezone meni je otislo skoro 2000 $ na utakmice,domace i gostujuce.
Hocu da mi se igraci poklone i strucni stab polize jajca a gdje put danguba i ostalo.Bec-Tuzla-Sarajevo-Bec. Valja napraviti taj Krug buraz.Ko ce se meni pokloniti.de ba jarane.
Citam saopcenje,kao niko nije iznad kluba....
A zasto onda ti koji su pisali saopstenje u ime svih nas pokusavaju da izdignu grupu iznad kluba....
Pravise pizdarija covjeku oko gluposti i ti to dobro znas.
1919 <3
tuzlak1987 je napisao/la:Profesor taj o kojem pricate sigurno da je normalan ne bi bio clan neke komunisticke stranke u 21. vijeku ...

Niko, niko, samo Sloboda
Koliko god bilo teško priznati mi nismo spremni za Slobodu koja se bori za trofeje, naš je mentalitet pogan i godine će trebati da se stvari dovedu u red.
Fukare ko pljuje isti je kao oni đilkoši sto se naklate igracima/treneru od prve minute, grupa mora jos jacati kako bi imala snage da se nosi sa određenom strukturom navijaca na koju ocigledno ne moze uticati, njima je piva,droga,baklja,belaj draze ne od Slobode nego od bilo cega, ovi momci se trude i bolje bi bilo da se gleda kako ucestvovati, sto nas vise normalnijih i zaljubljenika u Slobodu ima, kreteni ce sve manje imati prostora za djelovanje, zato SVI NA SJEVER !!! ne budite picke i seronje bar jedan dan u zivotu.
S druge strane okretanje glave od svih g.ovana koja su izasla na vidjelo na utakmici protiv Drine i pricati kao da se nije nista desilo je krajnje licemjerno, svi trebaju shvatiti da ovdje nema pobjednika i tjerati neki inat, svako snosi određeni dio krivice, nije ni Azmirova svaka zlatna ali je ako nista zasluzio postovanje za ovo sve sto je uradio, a yebo ja sve svoje ako bi krenuli sa dva-tri poraza u narednu sezonu da bi masovno se skandiralo za njegov odlazak, te zato ako je ovo okretanje leđa od strane igraca prvi korak ka mjenjanju navika na Tusnju i konacnom obracunu sa krkanlukom i sabanlukom itekekao ga podrzavam, klub grabi krupnim koracima naprijed ali mi smo jos u federalnoj.
Ovi momci su nas zaduzili i obradovali hiljadu puta, zato svi na sjever i pomozimo im da nas jos jednom obraduju.
Zivot ga danas stavlja na kušnju
Pjesma

Fukare ko pljuje isti je kao oni đilkoši sto se naklate igracima/treneru od prve minute, grupa mora jos jacati kako bi imala snage da se nosi sa određenom strukturom navijaca na koju ocigledno ne moze uticati, njima je piva,droga,baklja,belaj draze ne od Slobode nego od bilo cega, ovi momci se trude i bolje bi bilo da se gleda kako ucestvovati, sto nas vise normalnijih i zaljubljenika u Slobodu ima, kreteni ce sve manje imati prostora za djelovanje, zato SVI NA SJEVER !!! ne budite picke i seronje bar jedan dan u zivotu.
S druge strane okretanje glave od svih g.ovana koja su izasla na vidjelo na utakmici protiv Drine i pricati kao da se nije nista desilo je krajnje licemjerno, svi trebaju shvatiti da ovdje nema pobjednika i tjerati neki inat, svako snosi određeni dio krivice, nije ni Azmirova svaka zlatna ali je ako nista zasluzio postovanje za ovo sve sto je uradio, a yebo ja sve svoje ako bi krenuli sa dva-tri poraza u narednu sezonu da bi masovno se skandiralo za njegov odlazak, te zato ako je ovo okretanje leđa od strane igraca prvi korak ka mjenjanju navika na Tusnju i konacnom obracunu sa krkanlukom i sabanlukom itekekao ga podrzavam, klub grabi krupnim koracima naprijed ali mi smo jos u federalnoj.
Ovi momci su nas zaduzili i obradovali hiljadu puta, zato svi na sjever i pomozimo im da nas jos jednom obraduju.
Zivot ga danas stavlja na kušnju

Pjesma

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Kao covjek koji je "u samom vrhu"ili "pri vrhu"trebalo bi da si u toku i da znas te stvari.Nemoram ti ja 800 kilometara udaljen govoriti.panini je napisao/la:Ko je dolazio ?Agamemnon je napisao/la:Ko je dolazio pred svlacionice i prijetio igracima posle Drine,zna se.panini je napisao/la:Par pitanja! Sa koje tribine je upuceno najvise psovki uvreda i rijeci azmiru husrefu i igracima ? ( zapad ) na koju tribinu idu sportsport forumasi ? ( zapad ) ko je pljuvo efendica krpica mehidica haurdica ahmetovica ? ( sportsport forumasi ) koja je to tribina !? ( zapad ) ! Pustite se sjevera i organizacije fukara ! Rijesite ako ste toliko jaki kao sto kazete sabane sa zapada a sa sjevera podrska nece izostati![]()
Brate,niko ovdje ne brani Azmira,bio on ili bilo ko drugi dokle god klub raste i covjek radi u interesu svih nas,podrzacu ga kako god se zvao.
Meni licno je bitno da Sloboda se bori za trofej i igra evropu.
A gdje buraz pise da igraci moraju doci pred navijace,ko kaze to ...
To je njihova dobra volja isto kosto je tebi ili meni hocemo li ili ne,na utakmicu,niko nas nemoze natjerati.je li tako![]()
Evo samo ove sezone meni je otislo skoro 2000 $ na utakmice,domace i gostujuce.
Hocu da mi se igraci poklone i strucni stab polize jajca a gdje put danguba i ostalo.Bec-Tuzla-Sarajevo-Bec. Valja napraviti taj Krug buraz.Ko ce se meni pokloniti.de ba jarane.
Citam saopcenje,kao niko nije iznad kluba....
A zasto onda ti koji su pisali saopstenje u ime svih nas pokusavaju da izdignu grupu iznad kluba....
Pravise pizdarija covjeku oko gluposti i ti to dobro znas.
Nejse,da mi uzmemo taj "cup"i da babuka dovede pojacanja (sa kojima je vec kontaktirano) pa da se veselimo nas dvojica nakon toliko vremena i godina,i uzmemo tu titulu dogodine,ovo ce se vec rjesiti samo od sebe akobogda.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Idemo ljudi dalje 2:0 u srijedu prenijelo nas ovo malo bice bolje poslije srijede nadam se da ce se smiriti situacija
- Beduin
- Kontakt:
EURO se zavrsava u 1. trecini jula, a Evropa se igra krajem jula? Jesam li ja sta fulao ili Musemic?wobly92 je napisao/la:- Moji planovi su da osvojim Kup BiH, te da se onda malo odmorim – kaže Musemić za „Sport“ i dodaje:
A Musemic nas vodi u Evropi, i sam je eto potvrdio, tako da show time tek pocinje. Lahko se mi upalimo, spremni uvijek za svadju i odbranu svog ponosa, ali jos brze se udruzimo kada treba, za dobrobit onoga sto volimo i za sta zivimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Najbolja vijest danas je da Musemic ostaje 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Gdje su insajderi. Sok nas preuzima
Cestitam Fukarama na saopstenju. Nisam odavno vece gluposti procito.

Niko, niko, samo Sloboda
Kakve se grozote ovde pisu.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
[youtube][/youtube]adnan27 je napisao/la:Idemo ljudi dalje 2:0 u srijedu prenijelo nas ovo malo bice bolje poslije srijede nadam se da ce se smiriti situacija
Kakav Sok prije par minuta Musemic ostaje sada Sok. ..katarakta je napisao/la:Gdje su insajderi. Sok nas preuzimaCestitam Fukarama na saopstenju. Nisam odavno vece gluposti procito.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Pa neki dan nas Sok preuzimao.Agamemnon je napisao/la:Kakav Sok prije par minuta Musemic ostaje sada Sok. ..katarakta je napisao/la:Gdje su insajderi. Sok nas preuzimaCestitam Fukarama na saopstenju. Nisam odavno vece gluposti procito.

Niko, niko, samo Sloboda
Ne treba ih potcijeniti, nisu mutavi da ne znaju gol dati. Mi bolje ofanzivno izgledamo kada imamo 2 def. vezna nego kada igraju zajedno Govedarica i Mehidić.hule_barca je napisao/la:Ma Peru na stopera, radi njegove brzine, a Kostić će odraditi stoperski posao koji Pero ne može (skokovi). Sale nije loš, ali da se ne bi ponovio Borac sa kontrom, ja bih prije Peru na stopera, mada je najbliže Merzić poziciji stopera, jer nema fajde imati igrača manje prema naprijed sa 2 zadnja vezna, ipak igramo protiv ekipe koja će se 90 minuta uglavnom braniti i Stjepanović je dovoljan za destrukciju protivnika. Ordagić će biti ključ sa nadam se par slaloma kroz sredinu, jer sa indisponiranim Govedaricom po strani ne možemo previše napraviti, a Mehidiću treba prostora što će teško naći, jedino ako ne opali koju bombu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.