Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća

O juremos con gloria morir!
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo Visca!
Igrati u jednoj jakoj turskoj ligi za opet hajmo reci prosjecnu ekipu , a zabiti toliko golove i to ne kao klasicni napadac je vrhunski nivo.
Zahvaljujuci upravo njemu klub mu je izborio Evropu.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

majstoreeee
Ako ovaj dečko sada ne napravi neki značajan iskorak u karijeri (transfer u neki kvalitetan, respektabilan klub liga petice), onda nešto stvarno nije uredu....

emir79 je napisao/la:Ovo ako ne otvori oci klubovima iz Liga 5, onda im redom sve po spisku j....
Bravo Visca!
Igrati u jednoj jakoj turskoj ligi za opet hajmo reci prosjecnu ekipu , a zabiti toliko golove i to ne kao klasicni napadac je vrhunski nivo.
Zahvaljujuci upravo njemu klub mu je izborio Evropu.
izgleda da ide u Spaniju,Sevilla;)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Sad ce Ajax, Golgeter i slicni strucnjaci da ubjedjuju raju da je Izo bolji, samo sto trenutno ne igra, "ali je definitivno bolji fudbaler".Bobadilla je napisao/la:Gdje su oni papci i budale po kojima je duljevic sa 2 gola i 1 asistencijom u nasoj krs ligi bolji od visce. Ali svasta ce covjek procitati

I da se pohvalim, imam čast pa znam momka lično, ne bi mi vjerovali koliko je samo skroman i previše dobar čovjek, krenuo je iz ničega i sada je jedan od boljih igrača repke

- L'Avvocato
- Kontakt:
Reprezentativac Njemacke, svjetskog prvaka - propali igracAngola je napisao/la:Ovo mi vise lici drustvo propali igraca koji su dosli u Tursku da se zahebavajuL'Avvocato je napisao/la:
U kakvom je društvu![]()
![]()
Jedno je sto mi zelimo da Visca ode u BL ( ako je ikako moguce ) a druga je stvar sto je on SRETAN tu gdje jeste i to treba postovati helem nije da je placan burekoma vamo neki spominju Primeru, pa Primera je puna ovakvi igraca po Segundi tj. klupama Eibara, Las Palmasa, Betisa..

https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, AnelMid, Anoniman, atomac123, Bejker, Blackwargreymon, bordobijeli, bvsic, Confiance, darker10, deda, denza, Dinhooo, eaglebvb09, emir79, greenwood, guillermo, Hansestadt, HariTz, HyperOS, HZbec, imekorisnicko, jasmin10, Jegres, JimmyPage, Jurica95, jurisicduska, Kaunas, Lavcina, LenyYoro15, leo1946, maho_sa, MaroonBjelave, mercurial, Micron, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, PeppermintSA, Principatus, relativizam, riki46, rukometubih23, s4mke, SamoDaKazeem, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, soko, StevieG8, torbica, TrueBlue, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, xinxee, zastitaIdentiteta i 647 gostiju.