Ne daj se Sloki...Sloki je napisao/la:Nema gore kletve i goreg osjecaja, nego kad te drugovi izdaju. Palim. Pozdrav
Ne predaji se k'o Talijan...
Igraj do kraja....
Ne daj se Sloki...Sloki je napisao/la:Nema gore kletve i goreg osjecaja, nego kad te drugovi izdaju. Palim. Pozdrav
Sto bi rekao drug @sloboda72, to je sarajevsko-skutorski lobiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ko ce ga vise znati. Licni interesi ili tu neko dobro placen da unese nemir.hskzmostar je napisao/la:A zasto tih 10% hoce,cak sam cuo da je njegova supruga najavila odlazak Azemira iz Slobode radi pritiska i nezadovoljstva navijaca,nisu mi jasni digao vas iz pepela!
Provalile ga Fukare, hoće od Slobode da napravi privatnu prćiju...hskzmostar je napisao/la:A zasto tih 10% hoce,cak sam cuo da je njegova supruga najavila odlazak Azemira iz Slobode radi pritiska i nezadovoljstva navijaca,nisu mi jasni digao vas iz pepela!
Ide analiza Husicevog porodicnog stabla.. Izvlacenje imena roditelja, babe i dede, pradede..MortemHz je napisao/la:Sto bi rekao drug @sloboda72, to je sarajevsko-skutorski lobiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ko ce ga vise znati. Licni interesi ili tu neko dobro placen da unese nemir.hskzmostar je napisao/la:A zasto tih 10% hoce,cak sam cuo da je njegova supruga najavila odlazak Azemira iz Slobode radi pritiska i nezadovoljstva navijaca,nisu mi jasni digao vas iz pepela!
Gospodja Husic je danas prezentovala samo mali dio svoje bahatosti, kada je na clanku koji je objavio tuzlanski portal o saopstenju prepostenih Fukara, rekla da postoji mogucnost da neko ode. Ko ce to i gdje, gospodjo Husic, otici?! Sta se krije u ovoj poruci?!Zip je napisao/la:
Ide analiza Husicevog porodicnog stabla.. Izvlacenje imena roditelja, babe i dede, pradede..
Idi bolan otvori 1.LF Prepucavanja pa tamo trabunjaj, dosadan si.LuKaVaC je napisao/la:AZMIRE TURČINE NAPUŠI SE **** !
Preselit ćete se i vi tamo ponovo kad ode azewobly92 je napisao/la:Izgide Sablja
Idi bolan otvori 1.LF Prepucavanja pa tamo trabunjaj, dosadan si.LuKaVaC je napisao/la:AZMIRE TURČINE NAPUŠI SE **** !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 11 gostiju.