Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Zato i jeste balkan toliko napredovao. Sve sami seljak do seljaka.Greivis je napisao/la:Upravu si. Samo na Balkanu. U drugim dijelovima svijeta su jako cijenjene.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije, to je IbroChinaglia je napisao/la:je l' ovo Lewa![]()
Nije, Amer Ordagić je.Chinaglia je napisao/la:je l' ovo Lewa![]()
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Zavrsiti sa starijom od sebe, koja uz to ima i dijete iz ranije veze, i koja te nikada ne bi ni pogledala da nemas milione. Bravo Dzeksone!Urbinato je napisao/la:Zato i jeste balkan toliko napredovao. Sve sami seljak do seljaka.Greivis je napisao/la:Upravu si. Samo na Balkanu. U drugim dijelovima svijeta su jako cijenjene.
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- hule_barca
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto je i najbolja opcija. Zasto ici u Fener ili Besiktas?hule_barca je napisao/la:Sudeći po statusu na fb, meni se čini da on planira ostati u Romi.
Ja bih radije da ode negdje gdje ce koliko-toliko redovno igrati, treba nam i za reprezentaciju jak Dzeko. A ako ce vec glumiti dzokera sa klupe, vise bih volio da to glumi u Engleskoj ili Njemackoj, a ne u Italiji.
FORZA MILAN !
pricas to kao da znas da ne bi imao ponude iz liga peticeGoalgetter je napisao/la:Sto je i najbolja opcija. Zasto ici u Fener ili Besiktas?
a sve i kada ne bi, zar je bolje sjedit' na klupi u Serie A, nego igrat', pa makar i u Turskoj
uz to, Istanbul je metropola kao i Rim, odlican zivot, a plata bi sigurno bila veca nego u merdi
Bojim se dok je Spaleti trener (a ocito ce biti) da ce Dzekson tesko biti prvotimac (sto ne osudjujem, razumijem covjeka).jasmin10 je napisao/la:Ima sada ljetne pripreme da se nametne i da zapne. Ako se u Romi ne može izboriti za mjesto u prvom sastavu onda je grohnuo žestoko.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ti misliš da je Amri nešto falilo prije? Ona je bila u braku sa multimilijarderom a to na zapadu nije sala. Alimentacija je strasna. Shvatam ja tebe, ti gledas iz perspektive jednog obicnog balkanskog cobanina ali u svijetu stvari malo drugacije izgledaju.Greivis je napisao/la:Zavrsiti sa starijom od sebe, koja uz to ima i dijete iz ranije veze, i koja te nikada ne bi ni pogledala da nemas milione. Bravo Dzeksone!Urbinato je napisao/la:Zato i jeste balkan toliko napredovao. Sve sami seljak do seljaka.Greivis je napisao/la:Upravu si. Samo na Balkanu. U drugim dijelovima svijeta su jako cijenjene.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:U pretprosloj sezoni 24, u prosloj 29 golova za prosjecni Napoli. Mislim da bi mi svi ovdje bili prezadovoljni kad bi Dzeko imao slican ucinak. Mislim da je Higuain dobar napadac, i da nepravedno ima losu reputaciju.Chinaglia je napisao/la:koliku platu ima merdaš Džeko
onaj panj Higuain bi po novom ugovoru trebao zarađivat' €6 mln godišnje
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Atlanta, atomac123, Brokula, Buducnost, CHR, CrvenoCrnaArmija, Daduli, dariolovrinovic00, Elddar, enobarca, Frankie, GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, Helemnejse, Invincibles14, J1897, jasmin10, Kaunas, KockarVicin007, Kylian, lakilone, Lecler, LeCoq, legendarnadruga, ludilompredozirani, Lynx, Majstorinho, Matterhorn22, Micron, MokraKifla, RajvoSa89, Rio12345, rukometubih23, SanaBosna, Shevko, Sheyi, signalidunapark, TefalTava, tuzlanskinacin, Vratnik10, Wisey, zemuntrg, Zgemboo89 i 279 gostiju.