ma burazeru ja mislim da bi prvu tekmu bar 3-4 milje vise bilo nego inace samo zbog Saida, pa makar i 10 minuta igraouNbx je napisao/la:Saida bih pristao gledat, kad bi sa sve štakama igr'o.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Okica treba protjerati, eutanizirati ili odvesti u dogs trust na sterilizaciju da se slucajno ne razmnozi invalid fudbalski, krampa svih krampi...uh yebo mu punac mater!Besic je napisao/la:Ja sam ovo na infu pročitao od nekog da Okić ostaje i naredne sezone , ne znam jel se zayebaye.
Said ima utakmica u nogama ove sezone isto ko i Ikande kod nas .Ali i invalid Said je bolji od Okića, Habre , Radovca i sl.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Od svih igrača koje Husara ima u svojoj agenciji on je nama uvalio najgoreg .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Evo pise status kako Ibrakovicu nije valjao Mesanovic, a cesto je spominjao i Ordagica, Pirica, Skahica..Besic je napisao/la:Od svih igrača koje Husara ima u svojoj agenciji on je nama uvalio najgoreg .
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Besic je napisao/la:Od svih igrača koje Husara ima u svojoj agenciji on je nama uvalio najgoreg .
posteno nas zajeba
zlo87 je napisao/la:Evo pise status kako Ibrakovicu nije valjao Mesanovic, a cesto je spominjao i Ordagica, Pirica, Skahica..Besic je napisao/la:Od svih igrača koje Husara ima u svojoj agenciji on je nama uvalio najgoreg .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolution87
- Kontakt:
DODJI NAJDRAZI
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dusan Hodzic pred potpisom za nas ?
Ma iskreno I nije neki igracBesic je napisao/la:zlo87 je napisao/la:Evo pise status kako Ibrakovicu nije valjao Mesanovic, a cesto je spominjao i Ordagica, Pirica, Skahica..Besic je napisao/la:Od svih igrača koje Husara ima u svojoj agenciji on je nama uvalio najgoreg .
Samo Sarajevo
20.09.2015 odigrao zadnju utakmicu ,nešto prije toga zabio dva gola čini mi se .joker90 je napisao/la:Koliko je Said utakmica odigrao u zadnjih 5-6 mjeseci?
Auuu! Bolje nek nam Said ostane u lijepom sjecanju, nego da bude novi Mesa!Besic je napisao/la:20.09.2015 odigrao zadnju utakmicu ,nešto prije toga zabio dva gola čini mi se .joker90 je napisao/la:Koliko je Said utakmica odigrao u zadnjih 5-6 mjeseci?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovaj zrinjski pun ostataka iz zelje i od nas osvoji ligu...
Fuck the logic
Fuck the logic
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Slijedi dupla kruna!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da je odigrao minus deset utakmica, volio bih ga vidjet opet u bordo dresu. Kad sam gledao svakojake sline u minulim sezonama...joker90 je napisao/la:Koliko je Said utakmica odigrao u zadnjih 5-6 mjeseci?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
samo je to problem kod Saida sto ne mozemo znati koliko njegove noge mogu izdrzati, inace to sto nije igrao odavno i ne igra preveliku ulogu kod njega, sjetimo se kad je prvi put dosao kakvu je formu dostigao kroz samo par mjesecijoker90 je napisao/la:Auuu! Bolje nek nam Said ostane u lijepom sjecanju, nego da bude novi Mesa!Besic je napisao/la:20.09.2015 odigrao zadnju utakmicu ,nešto prije toga zabio dva gola čini mi se .joker90 je napisao/la:Koliko je Said utakmica odigrao u zadnjih 5-6 mjeseci?
Pyro is not a crime !
Kad se objavi da dolazi Sajo pravimo festu.
Syeb moj
http://www.transfermarkt.de/said-huseji ... eler/52314
Igra za Dinamo II u 2.HNL
06.05.2016 zadnja utakmica koju je igrao 37 minuta .
23.04og ove godine igrao protiv Cibalie 19 minuta
i sad ova zadnja 37
http://www.transfermarkt.de/said-huseji ... eler/52314
Igra za Dinamo II u 2.HNL
06.05.2016 zadnja utakmica koju je igrao 37 minuta .
23.04og ove godine igrao protiv Cibalie 19 minuta
i sad ova zadnja 37
Ja od ovog Hudarica nebi doveo igraca da mi je brat rodjeni. Neko nabroja 7 igraca da dovedemo ja to nebi radio uopste Dilaver i slicni radje opet kazem nek igra Resic,Catakovic,Veladzic,Mihojevic,Kadusic mada.nam je i sada ekipa mlada cak i previse
- hskzmostar
- Kontakt:
Karacic nasFrancescoTotti je napisao/la:Ovaj zrinjski pun ostataka iz zelje i od nas osvoji ligu...
Fuck the logic
Blaic sibenik
Stojkic nas
Graovac dinamo
Katanec dinamo,spezia,nas
Zakaric dinamo,siroki
Filipovic ofk beograd,drina
Petrak osijek
Arezina nas
Tomic zeljo,gosk
Bilbija sarajevo
Zeravica borac
Radulovic borac
Nikolic modrica
Todorovic sarajevo
Mesanovic celik,sloboda
Kordic nas
Trojica igraca iz sarajevskih klubova od toga samo Todorovic standaran,izvini al morao sam reagirati na nebulozu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Trenutno korisnika/ca: boki86, DoktorXabaras i 18 gostiju.