Pricat cu ti na terminu kad dobijem poziv.High je napisao/la:Je li joj to nova fotka? @joker90, gdje si je ovo fotografirao?

Pricat cu ti na terminu kad dobijem poziv.High je napisao/la:Je li joj to nova fotka? @joker90, gdje si je ovo fotografirao?
joker90 je napisao/la:Pricat cu ti na terminu kad dobijem poziv.High je napisao/la:Je li joj to nova fotka? @joker90, gdje si je ovo fotografirao?
Prije da ce i Aza biti tetka..High je napisao/la: Ako ti je ona tetka, onda ti je Azmir, u najmanju ruku, tetak.
Ha ja, lako je vama, ne prca vas nikoFrancescoTotti je napisao/la:Tema na nivou veceras![]()
Prvo otjerati Azmira ublehu, pa onda je lako za cijene!samirr je napisao/la:Ordagic sad vrijedi 1M kad osvojimo kup 2M. Piric sad 500k kad osvojimo kup 1M.
Kakvo? Ima li mene tu?wobly92 je napisao/la:Ha ja, lako je vama, ne prca vas nikoFrancescoTotti je napisao/la:Tema na nivou veceras![]()
osim na terenima lijepe nam naše PL.
Nego ljudi, kraj sezone...pauza...kad će ono sijelo?
Gdje ce biti lahko treba sad platiti Zukanovicu dok još ima para u klubu.joker90 je napisao/la:Prvo otjerati Azmira ublehu, pa onda je lako za cijene!samirr je napisao/la:Ordagic sad vrijedi 1M kad osvojimo kup 2M. Piric sad 500k kad osvojimo kup 1M.
Bujrum, valja nam nekog i mezit kad hrane nestaneHigh je napisao/la: Kakvo? Ima li mene tu?
Neće nedostajati - imamo mesnate Azmirove dojčine. Bit će nakoso.pinoglavi je napisao/la:Bujrum, valja nam nekog i mezit kad hrane nestaneHigh je napisao/la: Kakvo? Ima li mene tu?
Zukanovic ne uzima pare, samo potpisane dresove igraca, to prima u zamjenu za dizanje cijene. Ovo bez zajebancije sad govorim, binda mala.samirr je napisao/la:Gdje ce biti lahko treba sad platiti Zukanovicu dok još ima para u klubu.joker90 je napisao/la:Prvo otjerati Azmira ublehu, pa onda je lako za cijene!samirr je napisao/la:Ordagic sad vrijedi 1M kad osvojimo kup 2M. Piric sad 500k kad osvojimo kup 1M.
Bit će i komšijama dobro znani Violina.pinoglavi je napisao/la:Nije valjda i on pozvanDaj nam i Dinu onda nek show bude
joker90 je napisao/la:
Zukanovic ne uzima pare, samo potpisane dresove igraca, to prima u zamjenu za dizanje cijene. Ovo bez zajebancije sad govorim, binda mala.
Bez Bulica, Face i Muminovica ne dolazim.pinoglavi je napisao/la:Nije valjda i on pozvanDaj nam i Dinu onda nek show bude
Čudo da ne znaš s obzirom da je Joker pokretač i organizator.High je napisao/la:
Kakvo? Ima li mene tu?
Kuje plan da mi se osveti.wobly92 je napisao/la:Čudo da ne znaš s obzirom da je Joker pokretač i organizator.High je napisao/la:
Kakvo? Ima li mene tu?
A kuka maloprije što ga nisi zvao na termin. Ncncnc
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mnon46, zeljovolimte i 18 gostiju.