Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta ste zapjenili, Bosanski grad.. Uvijek bio i ostati ce
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Nije nego hercegovacki 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vidi što se upališe ovi što su stranci u Mostaru. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Arbitraza traži svoje vrijeme... ako odu na arbitražu onda će propustiti LP sa ZrinjskimUltrasNotRed je napisao/la:Da, samo bi sve moglo otici na arbitrazu, Medic moze raditi s njima sto zeli. Kolinger je vrlo lose igrao cijelu sezonu i uopce nije nemoguce da dodje u Zrinjski. Boban poslije ozljede nije slican sebi, sve je otvoreno. Nije sigurno al'velika je vjerojatnost da se stvara jedan veliki Zrinjski. Navodno ce i Vinko Begovic jedan od najjacih poslovnih ljudi u HR ucestvovati u izgradnji velikog Zrinjskog. Zele dominaciju.maxmore je napisao/la:Nemoguće da ta dva igrača dođu u Zrinjski. Niti Zrinjski ima novac da ih plati, niti bi htijeli igrati ovdje vjerovatno. Hajduk, prvi ako zeliš, želi Bobana npr. kao i većina prvoligasa u HNL-u, isto vrijedi i za Kolingera. Ljudi kod nas ne shvataju da su to igrači sa HR putovnicom i puno im je lakse naći angazman jer ne pune kvotu stranaca u europskim ligama. Bas sam se danas pitao kako se ljudi primaju na ovo tvoje, mislio sam da se zajebaješ.... Niti bi te iste Medić pustio bez novaca jer planiraju pokriti sezonu na njima.pUltrasNotRed je napisao/la:]
Moze sve, previse je kiksao Kolinger, reputacija koju danas ima Zagreb je nula. Medic ga drzi i sve je moguce, latergija je u Zagrebu, mali Bevab bi isto napustio, a ovaj ga ne pusta. Oni tesko mogu postici cijenu koju idiot trazi. Cak mi je i Zrinjski dobra opcija. Izlazak na veliku scenu su i kvalifikacije, svakom igracu je igranje u Europi izazov, bilo to iz BiH ili Malte, tu mozes imati i srece, najveca prilika za dokazivanjem. Zrinjski danas ima roster u kojem ima dosta igraca sa iskustvom igranja u Europi, mogli bi mozda i proci to pretkolo uz malo srece. Puno stvari se treba poklopiti, od golmana do sudjenja. Vjerujem da mogu nesto napraviti uz par dobrih pojacanja. Oni su izrazito defanzivna ekipa, to prolazi. Dugo u BiH jedna toliko defanzivno orijentirana ekipa nije bila prvak, to je dobro za Euro kvalifikacije.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
E hajd' sada napisi kako se zove drzava u kojoj zivis? korak po korak, lagano.Lillard je napisao/la:Nije nego hercegovacki
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
narodniheroj
- Kontakt:
Vala baš tuga što mostarci u državi BIH poručuju da je vole

Ja jbt, kod nas ceremonija.narodniheroj je napisao/la:Vala baš tuga što mostarci u državi BIH poručuju da je vole![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ovi tuzlaci sami sebe ubiše. Hoće to kako oni govore, samo bahato..
Re: Odg: RE: Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Moze bit bosansko-hercegovacki grad, nikako samo bosanski. Ne pravi se pametan.MortemHz je napisao/la:E hajd' sada napisi kako se zove drzava u kojoj zivis? korak po korak, lagano.Lillard je napisao/la:Nije nego hercegovacki
Nemam ja problem s ovim natpisom, svatko ima pravo na to, samo da je malo ljepse i kreativnije
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Upravo takoLillard je napisao/la:Moze bit bosansko-hercegovacki grad, nikako samo bosanski. Ne pravi se pametan.MortemHz je napisao/la:E hajd' sada napisi kako se zove drzava u kojoj zivis? korak po korak, lagano.Lillard je napisao/la:Nije nego hercegovacki
Nemam ja problem s ovim natpisom, svatko ima pravo na to, samo da je malo ljepse i kreativnije
''Neka me mrze samo da me se boje''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajd' opet procitaj sta si 2 puta napisao a sta ja, lagano, bez srkleta, pa ces skontati da si ponovio ono sto sam ja napisao samo sto si ti dodao ''ne pravi se pametan'' iz nekog razloga.Lillard je napisao/la:Moze bit bosansko-hercegovacki grad, nikako samo bosanski. Ne pravi se pametan.MortemHz je napisao/la:E hajd' sada napisi kako se zove drzava u kojoj zivis? korak po korak, lagano.Lillard je napisao/la:Nije nego hercegovacki
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kako ce znat kad su ko cige, vazda u tuđini, nigdje nisu dobrodosli 
Mia San Mia
-
ultra gitano
Eto Europskog prvenstva sad će ona stoji Bošnjo uz Turčina mi smo braća svi aaa kad se zaori šeher bosnomR32 je napisao/la:Kako ce znat kad su ko cige, vazda u tuđini, nigdje nisu dobrodosli
Zadnja izmjena: ultra gitano, dana/u 10 maj 2016, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
ultra gitano
Nek si prizno da si Poturica pa taman ja bio i BosanacR32 je napisao/la:Pa ti ne podrzavas svoje pretke![]()
Evo vam prave mjesta:
[youtube][/youtube]
Valjda vam ostave koje brdo da onanišete na njemu i imaginarno ga zapišavate.
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako je ovaj psihopat High izdržao skoro 8 godina bez permabana je misterij. 
Ako je suditi po ovom tvom broju iz nicka, ti si imao deset godina kad sam se ja ovdje registrirao. Jesi li napunio osamnaestu? Daj da to proslavimo, nađi nam kakvo brdo i malo kreča.Zed98 je napisao/la:Kako je ovaj psihopat High izdržao skoro 8 godina bez permabana je misterij.
-
ultra gitano
High je napisao/la:Evo vam prave mjesta:
[youtube][/youtube]
Ma jok u vas Bošnja ima da bude posla
Samo nemoj tako naga ići tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.