Ovako sam se nasmijao.joker90 je napisao/la:Neka sretnija vremena, dok je Nedzad Koldzo obilazio obnovljene svlacionice na stadionu Grbavica!![]()

Pa onda ovako..

Ovako sam se nasmijao.joker90 je napisao/la:Neka sretnija vremena, dok je Nedzad Koldzo obilazio obnovljene svlacionice na stadionu Grbavica!![]()
Gledaj ove dvojice, sad bi ja njih ovako..joker90 je napisao/la:Mogao si i ovako..![]()
I gledaj Bulicu face, pa ovo kad se rodilo, trebao mu je stari pucat u besiku, a ne u zrak ko sto je obicaj!
A kad bi ga vidio u gradu usro bi se ko zadnja pic.kajoker90 je napisao/la:Kad vidim tog sitnog kriminalca, odmah mi dođe da okrenem broj jednog momka, da zavede red kao u komsiluku i zabrani pristup takvim!
Kad ovaj govori Velez je moj zivot, Velez mi je svePipiDugaCarapa je napisao/la:
Od Benje ili Dzeke?HausMan je napisao/la: A kad bi ga vidio u gradu usro bi se ko zadnja pic.ka
Krijete li drva od Sabana?AllGunsBlazing je napisao/la:Ovo Benjo prica na telefon koji je skinuo na utakmici Zelje. Svi navijaci skidaju protivnicke salove, samo Benjo telefone, i to svojim.
samirr je napisao/la:
Nisu zadovoljni sa 0-0 ali zato jesu sa 1-2 i 3-1 !
ovo je boba sto postoKONTRASVIH je napisao/la:samirr je napisao/la:
Nisu zadovoljni sa 0-0 ali zato jesu sa 1-2 i 3-1 !![]()
KONTRASVIH je napisao/la:samirr je napisao/la:
Jos mi nije jasno sta je htio reci sa tim "jel malo 4"...samirr je napisao/la:KONTRASVIH je napisao/la:samirr je napisao/la:
![]()
Jel 4-0 malo !?
![]()