NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la sb1996 » 09 maj 2016, 07:56

Di se mogu vidit golovi?

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 maj 2016, 08:23

sb1996 je napisao/la:Di se mogu vidit golovi?
Ovde
NK Široki Brijeg

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 maj 2016, 19:18

Vlado555 je napisao/la:Vratit Zlomislića,Mirka Marica i Bertošu i dovest Jovića i možda Gavrića iz Novog Travnika.Pustit Barabana i Kresingera,prodat Markovića(zanimao se Trencin za njega) i Corluku ili barem jednog od njih,a za trenere dovest Borisa Gavrana a ne neke slavonske lole

Daj Bože da mi Zvonu uspijemo zadržati. To bi nam bilo najveće pojačanje.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 09 maj 2016, 19:20

Meni se sviđa onaj Valentino Stepčić iz Zagreba koji sad ode u 2 ligu.Jako dobar igrac, slican ko Kozulj,moze igrati i na krilu,majstor za prekide...
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 09 maj 2016, 19:27

Jeb.. ti sva ostala pojacanja. Mi imamo najvece, samo ga treba zadrzati-ZVONE KOZULJ :bow: .Toliko trazimi nasljednika Wagneru a imamo ga u vlastitim redovima. Odavno bolji igrac po meni nije na Pecari igrao. Ako ga nasa uprava pusti za iznos manji od 500 tisuca eura, iskreno neka se raspuste. Duljevica izuva iz cipela. I po meni je bolji od Cimirota. Sve mali ima. Ubrzo ce vjetojatno i u reprezentaciju. Ako na njemu ne klepimo lovu necemo ni na kome.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 09 maj 2016, 19:48

Strob1996 je napisao/la:Meni se sviđa onaj Valentino Stepčić iz Zagreba koji sad ode u 2 ligu.Jako dobar igrac, slican ko Kozulj,moze igrati i na krilu,majstor za prekide...

Nije los :D

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 09 maj 2016, 19:53

PERO1234 je napisao/la:
Strob1996 je napisao/la:Meni se sviđa onaj Valentino Stepčić iz Zagreba koji sad ode u 2 ligu.Jako dobar igrac, slican ko Kozulj,moze igrati i na krilu,majstor za prekide...

Nije pojačanje za nas. Jedini koji bi bili pojčanja za nas su Kolinger, Boban i onaj crni iz Milana Strasser mislim da se tako zove. Nemoguće ih je dovesti.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 09 maj 2016, 20:05

maxmore je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:

Nije pojačanje za nas. Jedini koji bi bili pojčanja za nas su Kolinger, Boban i onaj crni iz Milana Strasser mislim da se tako zove. Nemoguće ih je dovesti.
Ma Boban vrijedi kao cijeli nas proračun. Znamo mi da bi on pojacanje bio, ali mozda da svi u ligi dodamo koju penezu mozda bi ga zajedno mogli dovesti. Nerealno potpuno. Zato ga i ne spominjemo. On je igrac za talijanske lige.i to nemozemo pratiti. Nego gledati kako zadrzati Kozulja i produziti ugovor. Ne davati ga za male pare. Ako smo klepili na Barisicu 250 tisuća eura :rol: , mozemo na mjemu bar pola milje.

Vlado555
Kontakt:

Post Postao/la Vlado555 » 09 maj 2016, 20:09

Bez milijuna ništa

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 09 maj 2016, 20:20

Kad smo Hrgovica prodali onda za 700 000 eura, vala mozemo i Zvonu za te pare

Iako bi mi svi voljeli da ostane, za njega bi ipak najbolje bilo da ode u jacu ligu i da napreduje, ovu je prekucao
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 09 maj 2016, 21:35

Pehar i Sesar vjerovatno idu, ako i Zvone ode znači da smo od 4 na defanzivnom veznom ostali samo na Landeki
Jedno od rješenja je Grgo Zivković, dobar igrač, gledao sam ga par puta u Sigetu dok je igrao HNL s Dragovoljcem , dobra sezona u Šibeniku ove godine
Znali bi prije pogledati HKK Široki u jednom kafiću u ZG-u uvijek je trpo na nas i Jonesa više :D

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 09 maj 2016, 21:53

felix123 je napisao/la:Pehar i Sesar vjerovatno idu, ako i Zvone ode znači da smo od 4 na defanzivnom veznom ostali samo na Landeki
Jedno od rješenja je Grgo Zivković, dobar igrač, gledao sam ga par puta u Sigetu dok je igrao HNL s Dragovoljcem , dobra sezona u Šibeniku ove godine
Znali bi prije pogledati HKK Široki u jednom kafiću u ZG-u uvijek je trpo na nas i Jonesa više :D
Ako bude tako ne miriše mi na dobro za sljedeću sezonu. Nimalo. Zeljo se vec sprema, potpisuje pojačanja, a nama da ide pola prve momčadi. Nemozes naci adekvatne zamjene kada ti odu glavni igrači (Kozulj,Pehar, Sesar, Soldo, Crnov)-nije to dobar nacin. Nadam se da si u krivu. Po meni bi bilo pametno ako se treba zaraditi prodaj Kozulja, Rjesi se 5,6 igraca koji zi ne doprinosw nista posebno, dovedi 2,3 pojacanja i ubaci kojeg jumiora da popuni mjesto. Ali neki total i remont nece izaci na dobro.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 09 maj 2016, 22:34

Mislim da je vrijeme za remont u ekipu, ovi momci su dobri igrači ali nisu psihički jaki (uvelike zbog kukavičkog pristupa trenera) tako da već 3 sezone igraju najljepši nogomet u BiH, a titule nigdje.Kolotečina koja se mora razbijati.
Morati ćemo po meni žrtvovati jednu sezonu za uigravanje nove ekipe.
Mijo ima velikih problema sa optužnicom i neće moći misliti na klub, trebat će i strukturu u klubu mjenjati,ne nužno otpuštanje postojećih, nego osvježenja,dovesti par mladih momaka, stručnjaka u menadžmentu jer sve su veći pritisci primjerice Željo,Sarajevo,Sloboda pa i Zrinjski već počinju stvarati brendove i marketinški će postati primamljiviji sponzorima i navijačima iz susjednih gradova.
Na dobrom smo putu (samo ove godine krov,fan shop,brojač,klupska televizija), samo sad se ne smije stati i talasati.
Prvo i osnovno razviti još bolju komunikaciju s navijačima
HKK Široki je imao odličnu kampanju Ponos Hercegovine ,gdje postao brend u Hercegovini i bližim dalmatinskim gradovima, imao odličnu podršku s tribina , ali jednostavno nije bilo love ali i muda (odustajanje od Eurocup) da se učini taj korak više.

Vlado555
Kontakt:

Post Postao/la Vlado555 » 09 maj 2016, 22:46

PERO1234 je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Pehar i Sesar vjerovatno idu, ako i Zvone ode znači da smo od 4 na defanzivnom veznom ostali samo na Landeki
Ako bude tako ne miriše mi na dobro za sljedeću sezonu. Nimalo. Zeljo se vec sprema, potpisuje pojačanja, a nama da ide pola prve momčadi. Nemozes naci adekvatne zamjene kada ti odu glavni igrači (Kozulj,Pehar, Sesar, Soldo, Crnov)-nije to dobar nacin. Nadam se da si u krivu. Po meni bi bilo pametno ako se treba zaraditi prodaj Kozulja, Rjesi se 5,6 igraca koji zi ne doprinosw nista posebno, dovedi 2,3 pojacanja i ubaci kojeg jumiora da popuni mjesto. Ali neki total i remont nece izaci na dobro.
Tko ce nam igrat ako svi otiđu Šprajco?

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 09 maj 2016, 22:56

Vlado555 je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:
Wtf?? :?: :?:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 09 maj 2016, 23:44

Okle info da idu Sesar, Crnov, Pehar? Polako o tom potom, treba dobiti Radniku pa ćemo vidjeti šta će biti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 maj 2016, 23:48

Vlado555 je napisao/la:
PERO1234 je napisao/la:
ja mislim da ni šprajco ovakvu glupost nebi napisao :crazy: :nene:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 10 maj 2016, 10:07

Juniori danas igraju finale kupa protiv Sarajeva u Zenici. Utakmica je u 17h a prijenos je na City TV(HomeTV)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 10 maj 2016, 10:48

felix123 je napisao/la: Prvo i osnovno razviti još bolju komunikaciju s navijačima
HKK Široki je imao odličnu kampanju Ponos Hercegovine ,gdje postao brend u Hercegovini i bližim dalmatinskim gradovima, imao odličnu podršku s tribina , ali jednostavno nije bilo love ali i muda (odustajanje od Eurocup) da se učini taj korak više.
Moras uzet u obzir da HKK nije imao konkurenta u Hercegovini, u biti nije imao ni u BiH, oa se moglo lakse to progurat Brend Hercegovine. Dok u nogometu je puno drugacija situacija, i to je puno teze postici cak rekao bi i nemoguce ovde u Hercegovini.
NK Široki Brijeg

toni1996
Kontakt:

Post Postao/la toni1996 » 10 maj 2016, 11:50

Kakvi su naši igraci u Neretvancu? Može mo li očekivat da će mo nekoga vratit?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”