Ali jarane uvijek je tako bilo. Sad je tata i sin, prije je bio Zujo, prije toga Kozaric, a nekad je Amar bio tata mata. Mislim da i ti trebaš malo sacekati da vidimo sta ce ova uprava uraditi. Počeli su raditi sto neki nisu i to se treba poštovati. Dovode se dobri igrači. Odavno nismo imali boljeg špica, desno krilo Miroslav boli glava, reprezentativci i nije to mala stvar. Ima grešaka naravno jer se ne mogu predstavljati novi igrači a da trenera nemaš. Ne smije se desiti da neko insistira da neki igrač mora igrati i tako neke stvari.samoplavi je napisao/la:Insistirao na trojici a dovedeno 13. Tebe i slicne dupelizce boli to sto nas ima jos koji mislimo umjesto sto stavljamo glavu u anuse ublehasa. Pokusavate ovdje peto mjesto predstaviti kao mega giga uspjeh. Neka, nema veze pa mi gradimo evropsku Grbavicu. A klub nam je u kurcu, imamo najskuplju ekipu i najlosiji rezultat. Tebi i slicnim je to dobro? Kada sam prije mjesec dva govorio da Edis ne moze trenirati Zelju ti i slicni ste se isto ponasali. Ti si dusman, Violina ti je nesto u rodu, ti si Pitar, a kada su Edisa seljacki otjerali, pocela je kampanja o neznalici. Uzivaj i dalje a za sest mjeseci se javi da prodiskutujemo. I za kraj na moju i tvoju zalost Zeljo je trenutno igracka tate i sina ali nece ni to vjecno trajati.
Ako ćemo pošteno Edis je htio da se otjeraju Diatta, Joco, Kokot, Mladenović itd. Dobio je to, cak dobio bolje igrače od tih a na kraju smo igrali katastrofa(mislim na igru na terenu a na dvije utakmice smo izgledali kao ekipa Široki i Zrinjski donekle), ostalo propast. Možeš ti biti nezadovoljan, to je tvoja lična stvar ali trebamo sačekati ipak. Nista nemamo od stalnog mijenjana u upravi a isto tako i trenera.