PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
pa valjda u fazonu: dobili smo 4-0, zasto nisi dozvolio igracima da proslave pobjedu s nama
To je to !Chinaglia je napisao/la:pa valjda u fazonu: dobili smo 4-0, zasto nisi dozvolio igracima da proslave pobjedu s nama
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
newborn je napisao/la:ovo je boba sto posto

Mix, linija pa boba

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Tugo moja,čitam postove sa početka ove sezone i ove sadašnje...nije bilo pitanje hoćemo li biti prvaci već u kojem kolu i dilema je bila kako proslaviti titulu,odnosno duplu krunu. A vidi nas sad',još nam i Evropa upitna. Pa onda kada vidim ekipu na početku ove sezone i ovu sada...
Ali hajd' da ne kukam vise,bice bolje valjda..
Ali hajd' da ne kukam vise,bice bolje valjda..
Lakoste najjaci lik na forumu !!!
Celu samo dovesti pod uslovom da osvoji kup i da u subotu uzme bod u Sirokom i tako ostavimo bez evrope listicu i zeljeznicar. Samo zaboravio napisati i Slobodu ostavimo bez trofeja !
Celu samo dovesti pod uslovom da osvoji kup i da u subotu uzme bod u Sirokom i tako ostavimo bez evrope listicu i zeljeznicar. Samo zaboravio napisati i Slobodu ostavimo bez trofeja !
-
- Kontakt:
Kakav je ono izljev bijesa, frustracija i primitivizma prema igračima Slobode, koji su viceprvaci drzave, valjda malo sto su drugi i mozda osvajaci kupa.
Imam osjecaj kad bi Sloboda stigla do finala Europa Lige, i izgubila, da bi slican docek imali od pojedinaca. Psovat djecu svojim igracima
nikad uspjesnija sezona u historiji kluba.
Imam osjecaj kad bi Sloboda stigla do finala Europa Lige, i izgubila, da bi slican docek imali od pojedinaca. Psovat djecu svojim igracima

- Probisvjet
- Kontakt:
Pa mislio da je on dao ta cetiri gola i to po klizavom i teskom terenu.Agamemnon je napisao/la:Jos mi nije jasno sta je htio reci sa tim "jel malo 4"...samirr je napisao/la:KONTRASVIH je napisao/la:
![]()
![]()
Jel 4-0 malo !?
![]()
Ljudi pricaju o necemu drugom frajer navalio ja ginem jel malo 4....![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la: Pa mislio da je on dao ta cetiri gola i to po klizavom i teskom terenu.

-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Tebi cemo doci da promociju knjige, ako nam dozvolis profesor.High je napisao/la:Kakvo? Ima li mene tu?wobly92 je napisao/la:Ha ja, lako je vama, ne prca vas nikoFrancescoTotti je napisao/la:Tema na nivou veceras![]()
osim na terenima lijepe nam naše PL.
Nego ljudi, kraj sezone...pauza...kad će ono sijelo?

-
- Kontakt:
Hahahahahahahahaha laganiniAgamemnon je napisao/la:Sto se meni zalis, nadji bolji posao.Rigoletto je napisao/la:jedan čistač toaleta si takvo nešto ne može priuštitiAgamemnon je napisao/la:Rigoleto,@
Oprosti zaboravio sam da u tvoje selo jos nije stigla satelitska,o drugim stvarima da ne pricamo.
NetTv
A bosanske tiskovine mozes kupiti gdje oces djecko,nase, srpske,sport. ..cak i ovdje,mos misliti.
Ali nema to u tvom selu.

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Sta je ovo grob te yebo

A ziku mu iza ovog sa lijeve strane, gleda u njega k'o u Aliju rahmetliCocaine je napisao/la:
Sta je ovo grob te yebo![]()
ovaj ko da je zalijepio lsd na mali mozak i izvozo rolnu folije kristalnog metha
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zapalio decko mozda džoju nekad i konta u sebi neću više nikadSabinho je napisao/la:A ziku mu iza ovog sa lijeve strane, gleda u njega k'o u Aliju rahmetliCocaine je napisao/la:
ovaj ko da je zalijepio lsd na mali mozak i izvozo rolnu folije kristalnog metha
![]()
![]()

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jesu li Fukare otjerale tuzlanskog Kristijana Golubovica?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Stari,već si počeo smarat... Da je makar smiješno pa eto al ovako više smori... Eo ako hoćeš da te pohvalim javno pa da odmoriš maloPipiDugaCarapa je napisao/la:Jesu li Fukare otjerale tuzlanskog Kristijana Golubovica?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
De sviju ti skini onaj zeleni dzemper, pa se vrati da mi ovo kazes.staragarda je napisao/la:Stari,već si počeo smarat... Da je makar smiješno pa eto al ovako više smori... Eo ako hoćeš da te pohvalim javno pa da odmoriš maloPipiDugaCarapa je napisao/la:Jesu li Fukare otjerale tuzlanskog Kristijana Golubovica?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Vjerovatno je mu je neko reko' da je Sloboda izgubila 4-0....Cocaine je napisao/la:
![]()
![]()
🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahhahhahhaha... Ma nema,šaljivdžija si praviPipiDugaCarapa je napisao/la:De sviju ti skini onaj zeleni dzemper, pa se vrati da mi ovo kazes.staragarda je napisao/la:Stari,već si počeo smarat... Da je makar smiješno pa eto al ovako više smori... Eo ako hoćeš da te pohvalim javno pa da odmoriš maloPipiDugaCarapa je napisao/la:Jesu li Fukare otjerale tuzlanskog Kristijana Golubovica?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, ErosViverosViv, GradKamena2, Proximic i 32 gosta.