Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da, bas je cudno kad veliki klub rano ispadne u kupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Borac i Vitez sigurno da su gosti kvalitetniji barem po igri prikazanoj i bice to teska utakmica... Ima Borac rezultate ali nije to jos ta igra... Sreca pa igraju kuci strasna je atmosfera u BL ne bude li kec nece ovi iz Viteza ni otici kuci 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Prijedor je napisao/la:Borac i Vitez sigurno da su gosti kvalitetniji barem po igri prikazanoj i bice to teska utakmica... Ima Borac rezultate ali nije to jos ta igra... Sreca pa igraju kuci strasna je atmosfera u BL ne bude li kec nece ovi iz Viteza ni otici kuci
rodo imamo i mi svog konja za utrku
Zadnja izmjena: FanVitez, dana/u 10 maj 2016, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
ultra gitano
FuFu Fukare, FuFu Fukare prvavda za Fukare

Ukupno je na osam utakmica proteklog kola prema podacima NS BiH bilo svega 9.200 navijača.
Cirkus xD
I mi ocekujemo da nasi klubovi naprave neki iskorak u evropi
Cirkus xD
I mi ocekujemo da nasi klubovi naprave neki iskorak u evropi
Zadnja izmjena: tale07, dana/u 10 maj 2016, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Htio je reci da sve uciniti da osvoje trofej, sigurno bez ikakvih drugih primisli. Posteno pa ko bude bolji. Prije su neki ljudi koji su vodili Slobodu prodavali finala, vise toga nema. Vjerujem da ce momci dati zadnji atom snage da osvoje kup i obraduju nas.Sabinho je napisao/la:" Bez obzira što smo izborili Evropu, pokušat ćemo osvojiti Kup BiH. Taj trofej nam nedostaje i želimo ga donijeti u Tuzlu." Zajko Zeba
Sta je htio da kaze?
P.S. NS BiH nije dao da se utakmica odgodi kao i Radnik koji je na upit da se utakmica prolongira za dva dana odgovorio da su vec dali igracima odmor od 20. maja.....nigdje veze. Prvenstvo regularno, Radnik se naguzio Zrinjskom i kome jos ne, protiv Sirokog ce igrati rekreativno
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
volio bi ti srat s prvog mjesta , ali mozes samo s drugog .Agamemnon je napisao/la:Pogledaj rezultate svog kluba u evropi.ultra gitano je napisao/la:Misliš najači drugoplasirani klub u državiJohnCleese je napisao/la: Hoce reci da nam nedostaje jos samo taj trofej da upotpunimo ovu odlicnu sezonu i dokazemo svima ko je trenutno najjaci klub u drzavi![]()
ništa ako i ne uzmete Kup opet ćete biti drugi najači drugoplasirani klub
![]()
![]()
Vi ste najjadniji "sampion"ove drzave svih vremena i kada pogledamo utakmice sa Sirokim, Celikom,sudijsku lakrdiju u Kaknju,Radnikom koji vam je pustio utakmicu,jasno je zasto je tako.
Serem ti se na prvo mjesto.
Mozes usput pogledat i vase utakmice u vrapcicima , travniku.. Ko vam je kriv sto ste prodali kljucnu utakmicu , mogli ste sad igrati za prvaka u mostaru .
Stvarno bezveze ste se uhvatili te zebine izjave , znate kako kod nas novinari to prenose , ko zna kako je covjek uopce formulirao recenicu . Zna se na sta je mislio .
Naprijed Radnik !
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 10 maj 2016, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Na primjerima Borca i Zrinskog može se vidjeti sva besmislenost i korumpiranost PLBIH.
-
ultra gitano
A na prmjer Slobode najvećeg Šabanluka na cjelom balkanu hahahahaha klub dobije prošlogodišnjeg prvaka sa 4-0 oni skoro linčuju igrače oooooooooooo zemljo otvori se. Ti si 100% ovaj što ginenarodniheroj je napisao/la:Na primjerima Borca i Zrinskog može se vidjeti sva besmislenost i korumpiranost PLBIH.
Pitaj Azmira jel punac izmiro pare
Zašto ustaše ne istupe iz lige države koju ne priznaju??
-
ultra gitano
Ako već aludiraš da smo "Ustaše" štaćemo istupat iz lige jesi li učio Istoriju ili tvoja se pika od 93cadillac je napisao/la:Zašto ustaše ne istupe iz lige države koju ne priznaju??
Nisu ludi kad su najjači i najbolji.cadillac je napisao/la:Zašto ustaše ne istupe iz lige države koju ne priznaju??
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kraljevina Bosna,Bosanski Vilajet,Bosna i Hercegovina.ultra gitano je napisao/la:Ako već aludiraš da smo "Ustaše" štaćemo istupat iz lige jesi li učio Istoriju ili tvoja se pika od 93cadillac je napisao/la:Zašto ustaše ne istupe iz lige države koju ne priznaju??i prtaj dede đe on bješe
kuknjava
Konstanta koja traje vec 1000 godina.
Povremeno se jave takvi kao vi (svabe,ustase, cetnici,osmanlije)nesto pokusaju i dobiju po picki.
Sile koje nasrcu na Bosnu umoriti ce se,mi se necemo umoriti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Vi u Beču se nećete umorit?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- IlProfessore
- Kontakt:
A meni zaista nisu jasne te stvari... čuj ako alaudiraš da smo... na svakom koraku na zapadnoj strani grada imaš U grafite sa potpisima ultrasa a i svi znaju da se oni sami diče i izjašnjavaju kao takvi, baš kao što se većina istočnih komšija izjašnjavaju kao Č (pogotovo navijačka scena i publika okupljena oko fudbalskih klubova) i onda se pokušavaju vaditi i pucaju skroz neku drugu priču. Apsurdno!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
narodniheroj je napisao/la:Na primjerima Borca i Zrinskog može se vidjeti sva besmislenost i korumpiranost PLBIH.
šta reći ?
-
ultra gitano
Pa imaš po Sarajevu i bosni Islamista ISILOVACA pa šta oćeš da kažeš oćuli ja reći svi se teroristi vehabije fundamentalisti itd... ne budi debilIlProfessore je napisao/la:A meni zaista nisu jasne te stvari... čuj ako alaudiraš da smo... na svakom koraku na zapadnoj strani grada imaš U grafite sa potpisima ultrasa a i svi znaju da se oni sami diče i izjašnjavaju kao takvi, baš kao što se većina istočnih komšija izjašnjavaju kao Č (pogotovo navijačka scena i publika okupljena oko fudbalskih klubova) i onda se pokušavaju vaditi i pucaju skroz neku drugu priču. Apsurdno!
Ih jaka vam država bila, čitava u blajburgu završilaultra gitano je napisao/la:Ako već aludiraš da smo "Ustaše" štaćemo istupat iz lige jesi li učio Istoriju ili tvoja se pika od 93cadillac je napisao/la:Zašto ustaše ne istupe iz lige države koju ne priznaju??i prtaj dede đe on bješe
kuknjava
- IlProfessore
- Kontakt:
Kada nađeš ijedan grafit u Sarajevu ili bilo gdje u Bosni koji podržavaju masonsko-cionističke projekte poput isila i u potpisu neku od navijačkih grupa onda samo naprijed... globaliziraj, prozivaj, radi šta hoćeš, ionako radite i bez toga istoultra gitano je napisao/la:Pa imaš po Sarajevu i bosni Islamista ISILOVACA pa šta oćeš da kažeš oćuli ja reći svi se teroristi vehabije fundamentalisti itd... ne budi debilIlProfessore je napisao/la:A meni zaista nisu jasne te stvari... čuj ako alaudiraš da smo... na svakom koraku na zapadnoj strani grada imaš U grafite sa potpisima ultrasa a i svi znaju da se oni sami diče i izjašnjavaju kao takvi, baš kao što se većina istočnih komšija izjašnjavaju kao Č (pogotovo navijačka scena i publika okupljena oko fudbalskih klubova) i onda se pokušavaju vaditi i pucaju skroz neku drugu priču. Apsurdno!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nisi "ustaša" ti si naš Bošnjo, i kao takav, zivio mi hiljadu godina !ultra gitano je napisao/la:Ako već aludiraš da smo "Ustaše" štaćemo istupat iz lige jesi li učio Istoriju ili tvoja se pika od 93cadillac je napisao/la:Zašto ustaše ne istupe iz lige države koju ne priznaju??i prtaj dede đe on bješe
kuknjava
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.