Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Je.bo li vas i ustase i cetnici i balije da vas jeb.ali 
Nad tobom sunce najljepše sja
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Bas tako.Lillard je napisao/la:Vi u Beču se nećete umorit?
Sa tvojom konstatacijom slozilo bi se i 6 pripadnika ARBiH iz moje famelije koji su se 92 vratili se iz svijeta da brane domovinu.
4 polozise i zivote. Tako da teoretski imas pravo.
Mi u becu se necemo umoriti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- IlProfessore
- Kontakt:
Jes da se odlutalo daleko od teme... ali bih te samo zamolio da mi objasniš šta znači ta riječ balija? Može i na pppinoglavi je napisao/la:Je.bo li vas i ustase i cetnici i balije da vas jeb.ali
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ma mrs u pm, ima vas par sto rijeci o temi ne napisete nego se samo ukljucite kad je ovako nesto, fujIlProfessore je napisao/la:Jes da se odlutalo daleko od teme... ali bih te samo zamolio da mi objasniš šta znači ta riječ balija? Može i na pppinoglavi je napisao/la:Je.bo li vas i ustase i cetnici i balije da vas jeb.ali
Nad tobom sunce najljepše sja
- IlProfessore
- Kontakt:
Tvoje slanje u pm drugog forumaša kad nemaš odgovor ili argument za nešto što tvrdiš samo pokazuje da si jedan maleni provincijalac koji živi u blizini grada Tuzle... i nemoj guliti bubuljice, kajaćeš se zbog pubertetskog svraba
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Sad ce vama drug Franto objasniti
.
- franklampard8
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Je.bo li vas i ustase i cetnici i balije da vas jeb.ali
1946
Koliko je ovaj spanac odigrao utakmica za Sevilju,kakva mu je statistika u klubovima gdje igrao
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
druze Franto, dodji i posamaraj ovu djecicu, da se tekovine NOB-a protiv fasizma nikada ne zaboraveSkver je napisao/la:Sad ce vama drug Franto objasniti.
jedan je drug Franto iz Tuzle
http://www.transfermarkt.com/javi-herva ... ler/184218Agamemnon je napisao/la:Koliko je ovaj spanac odigrao utakmica za Sevilju,kakva mu je statistika u klubovima gdje igrao
najveci broj utakmica je igrao u segundi
Jeste li ranije čuli za neki klub iz Bosne i Hercegovine? "Iskreno, nisam. Ni prvenstvo nisam imao priliku ranije pratiti i došao sam faktički u nepoznato. Biće vremena da dovoljno upoznam sve."
Joj nije ni svjestan gdje je dosao
Utakmica je bila visokog tempa.Temperatura u Visokom 35 stepeni.
Kad danas disciplinska bude rigorozna i kazni pojedine igrace zelje sa 2 mjeseca ne igranja
To znaci da ce 1 utakmicu propustiti, spremit se za sljedecu sezonu i hladno poceti igrati od prvog kola
Bit ce danas mazanja ociju
To znaci da ce 1 utakmicu propustiti, spremit se za sljedecu sezonu i hladno poceti igrati od prvog kola
- Probisvjet
- Kontakt:
Zasto nema Frante?Chinaglia je napisao/la:druze Franto, dodji i posamaraj ovu djecicu, da se tekovine NOB-a protiv fasizma nikada ne zaboraveSkver je napisao/la:Sad ce vama drug Franto objasniti.
jedan je drug Franto iz Tuzle
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Eh da vidimo kaznu za Kjosevskog i Lendrica za huligansko ponasanje . Ovi ostali nisu nesto bog zna sta ni uradili .. ali bacanje baklje na gledaoce i nokautiranje radnika na odrzavanju su teski prekrsaji.Za Kjosevskog sve ispod 6 mjeseci je sramota !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ima ga, bio je sinoc, doci ce kada bude onlineProbisvjet je napisao/la:Zasto nema Frante?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Mos mislit kakva mu je statistika kad je on iz Sevilje došao u blato pl da se valja... Sva sreća ispade Drina inače bi mu se ogadio i fudbal i stadioniAgamemnon je napisao/la:Koliko je ovaj spanac odigrao utakmica za Sevilju,kakva mu je statistika u klubovima gdje igrao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ima li gorih ljudih od okorjelih nacionalista, mislim na sve 3 strane. Nikad nama neće biti bolje, nikad
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Naravno da ce biti mazanje ociju nakon onako smjesne kazne za Bekica.Zip je napisao/la:Kad danas disciplinska bude rigorozna i kazni pojedine igrace zelje sa 2 mjeseca ne igranja![]()
![]()
![]()
To znaci da ce 1 utakmicu propustiti, spremit se za sljedecu sezonu i hladno poceti igrati od prvog kola![]()
Sami su krivi za to, inace bi ocekivao za Vecu godinu zabrane ovako 5 tekmi mislim da ce mu opaliti maksimalno.
Sve drugo bi bilo kontraproduktivno pri svega radi vas
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ja fkt nisam vidio sta je uradio bekić na derbiju?propuh je napisao/la:Naravno da ce biti mazanje ociju nakon onako smjesne kazne za Bekica.Zip je napisao/la:Kad danas disciplinska bude rigorozna i kazni pojedine igrace zelje sa 2 mjeseca ne igranja![]()
![]()
![]()
To znaci da ce 1 utakmicu propustiti, spremit se za sljedecu sezonu i hladno poceti igrati od prvog kola![]()
Sami su krivi za to, inace bi ocekivao za Vecu godinu zabrane ovako 5 tekmi mislim da ce mu opaliti maksimalno.
Sve drugo bi bilo kontraproduktivno pri svega radi vas
Ma svako ko se ponasa ne profesionalno, pa makar to bili i igraci Sarajeva, treba debelo kazniti.
Nek mu je Bog na pomoći heheh.tale07 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/javi-herva ... ler/184218Agamemnon je napisao/la:Koliko je ovaj spanac odigrao utakmica za Sevilju,kakva mu je statistika u klubovima gdje igrao
najveci broj utakmica je igrao u segundi
Jeste li ranije čuli za neki klub iz Bosne i Hercegovine? "Iskreno, nisam. Ni prvenstvo nisam imao priliku ranije pratiti i došao sam faktički u nepoznato. Biće vremena da dovoljno upoznam sve."
Joj nije ni svjestan gdje je dosao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.