Et', hebiga sad isto ko da sam popljuvo pjesmu...merak je napisao/la:Nije se rodio sto je tuzlaku ugodio
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Kontakt:
I Jelen Bošnjaković je rekao da nije nešto na prošloj straniciRimes87 je napisao/la:Et', hebiga sad isto ko da sam popljuvo pjesmu...merak je napisao/la:Nije se rodio sto je tuzlaku ugodio

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Meni je ova pjesma beton ali meni se nekako ona prva verzija koja nije završena više svidja barem melodija ..samo sto je tu trebalo ubaciti ovo što su dodali kao navijace i td..ali daleko mi se više svidja prva nego ova sa ukrasima..kazem samo su trebali ubaciti ovo što su ubacili u novu ove kao navijace ..uglavnom dobra je kako god beton 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Aaaa ne. Pjesma ima finu priču i dao bi se uradit baš dobar video, da to liči na nešto. Meni su već neke ideje u glavi, mislim da sam čak i čitav video izrežirao. Sa malo budžeta ako bi trebalo novca da se plati nešto, pomoć neke lokalne televizije u vidu kamere i snimatelja, ja bi montažu i režiju odradio sam.merak je napisao/la: nesto na ovaj fazon, nista posebno jednostavno navijacki
[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Nek' ti Solinas finansira umjesto filmaNKMramor je napisao/la:Aaaa ne. Pjesma ima finu priču i dao bi se uradit baš dobar video, da to liči na nešto. Meni su već neke ideje u glavi, mislim da sam čak i čitav video izrežirao. Sa malo budžeta ako bi trebalo novca da se plati nešto, pomoć neke lokalne televizije u vidu kamere i snimatelja, ja bi montažu i režiju odradio sam.merak je napisao/la: nesto na ovaj fazon, nista posebno jednostavno navijacki
[youtube][/youtube]
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
+1, prosla verzija je bila idealna da cijeli stadion zajedno zapjeva, ova bas nije. Kad pjeva cijeli stadion i ne treba biti brz ritam kao sto su se zalili, nit treba biti neki dobar vokal sto su se takdjer zalili. I ova je verzija super, nego eto samo nije da svi zajedno zapjevamo.SaltCityAttack je napisao/la:Meni je ova pjesma beton ali meni se nekako ona prva verzija koja nije završena više svidja barem melodija ..samo sto je tu trebalo ubaciti ovo što su dodali kao navijace i td..ali daleko mi se više svidja prva nego ova sa ukrasima..kazem samo su trebali ubaciti ovo što su ubacili u novu ove kao navijace ..uglavnom dobra je kako god beton
Nad tobom sunce najljepše sja
Ja to nisam rek'oSlobodaTuzla1919 je napisao/la:I Jelen Bošnjaković je rekao da nije nešto na prošloj straniciRimes87 je napisao/la:Et', hebiga sad isto ko da sam popljuvo pjesmu...merak je napisao/la:Nije se rodio sto je tuzlaku ugodio

Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Kakve distorzije, skocnog zgloba?Rimes87 je napisao/la: Ja to nisam rek'oPjesma je prelijepa nema govora, može se reći da je čak i sentimentalna, ali ja volim žešću, pa bi mi bilo draže da je malo brža i sa više distorzije

🔴⚫️
Zar to nije difuzija?Skver je napisao/la: Kakve distorzije, skocnog zgloba?

Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Ja znam za distorziju skocnog zgloba, ok
, da ne idemo u off topic, do mene je. 

🔴⚫️
]Distorzije zgloba
dobar dobar

kisa pada, mogla bi biti oranica sutra
ionako ne znam koliko se teren oporavio od subote

ionako ne znam koliko se teren oporavio od subote
nego, je li moguce da nece biti prenosa, to je inace BHT prenosio 

Bice bas na bht bar je najavljeno
I sutra najvaljuju kišu, čak i u periodu utakmice... Za nadati se da se igrači neće valjat u blatu...
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Tako se to prije govorilo, sad je nova terminologijaSariel je napisao/la:]Distorzije zglobadobar dobar

🔴⚫️
I dan danas je.Skver je napisao/la:Tako se to prije govorilo, sad je nova terminologijaSariel je napisao/la:]Distorzije zglobadobar dobar
.
Al je pojam koji se koristi i u muzici...

ako ništa mi bar igramo dobro po lošem terenu, čak i bolje nego inače.
Tako smo igrali i sa Drinom tamo i kući prošli put Radnika dobili po kiši, sada Sarajeva, pa smo čii mi se Mladost mlatnuli po kiši, pa Čelika razmontirali u Kupu.
Nebrinimo se kiša je dobra za nas i blato
Tako smo igrali i sa Drinom tamo i kući prošli put Radnika dobili po kiši, sada Sarajeva, pa smo čii mi se Mladost mlatnuli po kiši, pa Čelika razmontirali u Kupu.
Nebrinimo se kiša je dobra za nas i blato

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ojjj tek sad skonta Vladu Kerosovica da kaze "Sloboda se sine voli do groba"

Jedan grad, jedna ljubav!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Na stadionu obaveznoja prvu verziju pustat...i onako će čitav stadion pjevat tako da navijaci ovi u pjesmi neće biti potrebni osim kad je puštaš sebi ovako kao ja sad dok se vozim u autupinoglavi je napisao/la:+1, prosla verzija je bila idealna da cijeli stadion zajedno zapjeva, ova bas nije. Kad pjeva cijeli stadion i ne treba biti brz ritam kao sto su se zalili, nit treba biti neki dobar vokal sto su se takdjer zalili. I ova je verzija super, nego eto samo nije da svi zajedno zapjevamo.SaltCityAttack je napisao/la:Meni je ova pjesma beton ali meni se nekako ona prva verzija koja nije završena više svidja barem melodija ..samo sto je tu trebalo ubaciti ovo što su dodali kao navijace i td..ali daleko mi se više svidja prva nego ova sa ukrasima..kazem samo su trebali ubaciti ovo što su ubacili u novu ove kao navijace ..uglavnom dobra je kako god beton

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.