FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo kako to kladionice vide.
Sloboda - Radnik
1,60 3,40 5,50

Sloboda - Radnik
1,60 3,40 5,50
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kakva je situacija sa našim igračima, kome prijeti suspenzija u revanšu ako dobije žuti karton sutra?

pritjeti itekako Zeba, Kostic, Ivetic i Stjepanovic imaju po 2 zutaThranduil je napisao/la:Kakva je situacija sa našim igračima, kome prijeti suspenzija u revanšu ako dobije žuti karton sutra?

Sloboda Tuzla
						- 
				Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pa logično. Eto to je ustvari ono što sudije pokušavaju i rade čitavu sezone kontra Slobode. Opterećivanje kartonima.fukaratz je napisao/la:pritjeti itekako Zeba, Kostic, Ivetic i Stjepanovic imaju po 2 zutaThranduil je napisao/la:Kakva je situacija sa našim igračima, kome prijeti suspenzija u revanšu ako dobije žuti karton sutra?
Protiv Širokog Zeba doije žuti, a onaj iz Lištice za rušenje zadnjeg igrača isto žuti samo.... i u toj situaciji više igrača Slobode dobije karton, i preokrene jednim dijelom i utakmicu tako

Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 10 maj 2016, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
						Silver Town Boys
Dobro je živ siBenjo_AFC86 je napisao/la:Pa logično. Eto to je ustvari ono što sudije pokušavaju i rade čitave sezone kontra Slobode. Opterećivanje kartonima.fukaratz je napisao/la:pritjeti itekako Zeba, Kostic, Ivetic i Stjepanovic imaju po 2 zutaThranduil je napisao/la:Kakva je situacija sa našim igračima, kome prijeti suspenzija u revanšu ako dobije žuti karton sutra?
Protiv Širokog Zeba doije žuti, a onaj iz Lištice za rušenje zadnjeg igrača isto žuti samo.... i u toj situaciji više igrača Slobode dobije karton, i preokrene jednim dijelom i utakmicu tako

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
						Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa  Skakic je sad zadnju natezo' za Sarajevo sve do treceg gola, ali eto bi 4:0 i jos neke situacije se desile pa niko o tome ni rijeci

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
						Svabo je to...
nama saric dobije 2 meca zabrane zbog crvenog, ovaj nabije radnika i 5 utakmica   lendric samo 1000km kazne jer je mlad decko ja ne vjerujem
  lendric samo 1000km kazne jer je mlad decko ja ne vjerujem   

- 
				Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pa i penal u Travniku što je Ordaga napravio, je smiješan kad se pogledaju situacije koje se ne sviraju nama   

Uzalud im jednim dijelom, al drugim dijelom i nije baš tako. Zrinjski u Mostaru na čelu sudija odnese tri bodića i titulu kolo prije kraja..
 [/quote]
[/quote]
pomalo, pomalo

Uzalud im jednim dijelom, al drugim dijelom i nije baš tako. Zrinjski u Mostaru na čelu sudija odnese tri bodića i titulu kolo prije kraja..
Dobro je živ sipompom je napisao/la:[quote="Benjo_AFC86"
Pa logično. Eto to je ustvari ono što sudije pokušavaju i rade čitave sezone kontra Slobode. Opterećivanje kartonima.
 [/quote]
[/quote]pomalo, pomalo

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
						Silver Town Boys
yebes to Spalevic protiv Borca dobije direktan crveni sto automatski znaci dvije utakmice suspenzije, oni majmuni iz sudacke organizacije mu smanje na jednufukare987 je napisao/la:nama saric dobije 2 meca zabrane zbog crvenog, ovaj nabije radnika i 5 utakmicalendric samo 1000km kazne jer je mlad decko ja ne vjerujem

Saric i Kostic dobili po tri utakmice suspenzije, Amer Glupi Bekic nabije kosorica bokserom i dobije dvije
 Saric i Kostic dobili po tri utakmice suspenzije, Amer Glupi Bekic nabije kosorica bokserom i dobije dvije  nama svirali 2 penala za 29 kola (protiv Veleza i Sarajeva na Tusnju) trebali su jos barem 10 svirati ali jbg ko sto bi celavi Boro rekao nije bilo inteziteta za penal
 nama svirali 2 penala za 29 kola (protiv Veleza i Sarajeva na Tusnju) trebali su jos barem 10 svirati ali jbg ko sto bi celavi Boro rekao nije bilo inteziteta za penal  

Sloboda Tuzla
samo da se ispravim 3 sam i mislio na sarica, ne znam sto napisa 2 bit ce od nervoze kad sam vidio kazne ovimafukaratz je napisao/la:yebes to Spalevic protiv Borca dobije direktan crveni sto automatski znaci dvije utakmice suspenzije, oni majmuni iz sudacke organizacije mu smanje na jednufukare987 je napisao/la:nama saric dobije 2 meca zabrane zbog crvenog, ovaj nabije radnika i 5 utakmicalendric samo 1000km kazne jer je mlad decko ja ne vjerujem

Saric i Kostic dobili po tri utakmice suspenzije, Amer Glupi Bekic nabije kosorica bokserom i dobije dvije
nama svirali 2 penala za 29 kola (protiv Veleza i Sarajeva na Tusnju) trebali su jos barem 10 svirati ali jbg ko sto bi celavi Boro rekao nije bilo inteziteta za penal

Karte idu fino, not that anyone cares 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hahaha evo prilike fukarama da izbace sve frustracije iz sebe.  

A i Saletu da stane pred njih i kaze staaa jee jaaa ginem za ovaj grad 

Beduin@
Hajde idemo obaviti trening yebo te arap

A i Saletu da stane pred njih i kaze staaa jee jaaa ginem za ovaj grad

Beduin@
Hajde idemo obaviti trening yebo te arap

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Koliko fino.Aerials je napisao/la:Karte idu fino, not that anyone cares
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Navodno su se već prodale 3-4 hiljade, al' opet, ne drži me za riječAgamemnon je napisao/la:Koliko fino.Aerials je napisao/la:Karte idu fino, not that anyone cares

Dok savez ovako kaznjava, cudilo bi me da sa pistoljima nepocnu igrat
http://m.****/clanak/234966/epilog-i ... a-2-000-km

http://m.****/clanak/234966/epilog-i ... a-2-000-km
Trci zeko sumom i vice ****, ****. Zaustavi ga medo i kaže mu stani ba zeko ti tako mali a tako bezobrazne rijeci govoris a još ti mlijeko sa obraza kapa. Kaže zeko, nije mlijeko, **** ****  
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Husref ne stavi kravatu i op hiljada ili ti ga tisuća konvertibilni maraka kazne, onaj baci baklju u publiku i hiljada ili ti ga tisuća konvertibilni maraka kazne. Mlad čovjek može mu se oprostiti, tek je jednu bacio a Husref ima preko 40 g i jbg... Sarić napravi faul za crveni karton i op tri utakmice kazne, onaj nogama šuta securitya i op tri utakmice kazne. Da mu je bio Flek security taj više loptu ne bi šutnu u životu   Kaznu za golmana ne treba ni pominjati
 Kaznu za golmana ne treba ni pominjati
Al šta da se radi, neki imaju svoje ljude i savezu i bore se za klub a kod nas ga vlastiti navijači hoće da unište

Kaznu za golmana ne treba ni pominjati
 Kaznu za golmana ne treba ni pominjatiAl šta da se radi, neki imaju svoje ljude i savezu i bore se za klub a kod nas ga vlastiti navijači hoće da unište

- Omerbavarac
- Kontakt:
Kod Mide zapada vise nema!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pinoglavi je napisao/la:De malo o ped.erima pišite pred finale kupa

Ludnica sutraOmerbavarac je napisao/la:Kod Mide zapada vise nema!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.