FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sminka bi bilo da dovedemo tog Some-a, pa da jos nadjemo nekog Vopi-a i onda udarni tandem Some - Vopi

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
srcu***krivo napisa drugtm8782 je napisao/la:E tek ce da ti priraste Hamo![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ma nis uzivajHamo je napisao/la:srcu***krivo napisa drugtm8782 je napisao/la:E tek ce da ti priraste Hamo![]()
HALALI
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Eto mozda vam dodje jos jedan iz Banovića EMIR HALILOVIĆ on je najjači igrač u ekipi 100% LJEVAK u nozi...prodoran....extra tehnicar....dobro bi vam dosao,aliii moneyyy..jer je i kod nas Gusto
1947!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vidi sa njim, ziv bio, moze li na djemdo ti ..Ljumani_Banovici je napisao/la:Eto mozda vam dodje jos jedan iz Banovića EMIR HALILOVIĆ on je najjači igrač u ekipi 100% LJEVAK u nozi...prodoran....extra tehnicar....dobro bi vam dosao,aliii moneyyy..jer je i kod nas Gusto
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mozeli ikako da vam poklonimo rezervnu opremu bijelu ili crnuStole iz Bora je napisao/la:Vidi sa njim, ziv bio, moze li na djemdo ti ..Ljumani_Banovici je napisao/la:Eto mozda vam dodje jos jedan iz Banovića EMIR HALILOVIĆ on je najjači igrač u ekipi 100% LJEVAK u nozi...prodoran....extra tehnicar....dobro bi vam dosao,aliii moneyyy..jer je i kod nas Gusto
za njega posto se nema para
A on nek se nebrine kafe ima oni su nam sponzori ma dace nijaz i pastete za namazat
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 17 jun 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Moze pitanje ako na njega mislis odgovoriti ozbiljno, sta je tim malim Halilovicem ako uopste znas ista o njegovoj situaciji?Ljumani_Banovici je napisao/la:I nama svi igrači odose,a niko ne dolazi..Neznam kako cemo ostat u ligi![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zna li neko hoce li se ici organizovano na prozivku?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
tastatura je napisao/la:Zna li neko hoce li se ici organizovano na prozivku?
Na prozivku se ide spontano, kako i kad ko dodje!
AMAR OSIM
e moj kimbo lozionicaruAdmiral_TM87 je napisao/la:OSMANAGIĆ ODLAZI U ZAGLEBIEkimbo je napisao/la:Osmanagic i Skaljic vec traze stan u Sarajevu !
dzaba trazio stan
Cuva Bog Zelju svog!
samo da kazem iz pouzdanih izvora da cu se sutra i ja pojaviti na prozivci 
Pa igrao je par tekmi jer ga je stari gurao jel tako.Pa on nece 1000000000 % potpisati za Zelju ni u snovima jer covjek nema konstrukcije sipljiv a Da bude Visca mora se ponovo roditi i poceti ponovo trenirati nogomet. A on ako je veliki talenat ja sam Messi oonaj iz Barcelone.pintol_TM87 je napisao/la:Sutra ce na prozivci i da bude mladi Odovic Nikola inace sin od Milomira....Igrao je za Slaviju za prvi tim nekoliko tekmi ali ipak mu je tek 18 i veliki je talenat..nek se potpise ugovor i vjerujem da ce to da bude novi Visca
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ako bude sta novo javljam..........Njega cu pitat' direktno...pile87 je napisao/la:Moze pitanje ako na njega mislis odgovoriti ozbiljno, sta je tim malim Halilovicem ako uopste znas ista o njegovoj situaciji?Ljumani_Banovici je napisao/la:I nama svi igrači odose,a niko ne dolazi..Neznam kako cemo ostat u ligi![]()
![]()
1947!

evo jedna da valja
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
U koliko je sutra prozivka ?
U 18h aBdDino_TM je napisao/la:U koliko je sutra prozivka ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Koliko je danas Osim popio sumnjam da ce pojaviti na prozivci 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ja sam 100% za taj tandem ali male su sanseAvanes je napisao/la:Sminka bi bilo da dovedemo tog Some-a, pa da jos nadjemo nekog Vopi-a i onda udarni tandem Some - Vopi![]()
![]()
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.