Ja ću ti odgovoriti. To ti je kad se neko kiti tuđim perjem a niko je i ništa.IlProfessore je napisao/la:Jes da se odlutalo daleko od teme... ali bih te samo zamolio da mi objasniš šta znači ta riječ balija? Može i na pppinoglavi je napisao/la:Je.bo li vas i ustase i cetnici i balije da vas jeb.ali
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
DIGNI RUKU NA SEBE, ZIVOTA TI.tuzlak1987 je napisao/la: Sarajevska balija za Zeljeznicar navija, tako se pjeva![]()
Vratite skutorima njihov klub!
http://forum.klix.ba/naseljavanja-alban ... 67675.html
Osnivaci Zelja.
Ovo dalje ti necu komentarisati, niti te namjeravam uciti necemu. Bezveze cu ban dobiti, zbog nekoga ko zali sto nas Radovan sve nije pobio a i dalje piskara po forumu.
Nadam se da ce moj klub dici tuzbu protiv Celika i naplatiti pretrpljeni strah te fizicke napade od kojih su jedva zivu glavu izvukli.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 10 maj 2016, 17:50, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Tačno tako.Zip je napisao/la:Kakva sramota Saveza, po ko zna koji put.
Nakon što je Bekić štociro Kosorića i dobio dvije tekme, očekivao sam i niže kazne. Onaj levat hrakne Kjosevskog i ovaj ga polomi. Savez je FUJ.
Sada fino zalba i ove novcane kazne prepoloviti, a Jovanu i Vedranu skinuti 2 utakmice. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa znam ja da je jalija ali je bolje balija vise se slazePipiDugaCarapa je napisao/la:DIGNI RUKU NA SEBE, ZIVOTA TI.tuzlak1987 je napisao/la: Sarajevska balija za Zeljeznicar navija, tako se pjeva![]()
Osnivaci Zelja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo dalje ti necu komentarisati, niti te namjeravam uciti necemu. Bezveze cu ban dobiti, zbog nekoga ko zali sto nas Radovan sve nije pobio a i dalje piskara po forumu.
Niko od ovih Željinih nije za ozbiljnu raspravu tako da bolje izbjegavajte što se tiče ovog. Naslađuju se i zayebavaju, boli ih. Znaju i oni da je sramota al normalno da neće priznat. Kakva objektivnost, yebo to.
Ned'o Bog da su iz Čelika, Slobode, Borca itd. ovako postupili...
Ned'o Bog da su iz Čelika, Slobode, Borca itd. ovako postupili...
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 10 maj 2016, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ova sezona odlican primjer kako je Modrica Maxima ovojila titulu.. Uz dobar sastav i dobro suđenje !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sramota kako su Celik ovako malo kaznili..
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Saveze, stidi se.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Bolje da su im koju stolicu sa stadiona iscupali, nego ovakve kazne podijeliti.
suspendirajte bilino polje ili gostima podijelite sljemove prije utakmice sa čelikom. Ono što se u zenici radi nema ni u tuzli!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Očekujem žalbu od strane kluba nakon koje bi se Kjosevskom kazna trebala smanjiti na jednu ili dvije utakmice maksimalno u najgorem slučaju. Da je normalna država i savez, ovaj mladi momak bi dobio zahvalnicu jer se bori protiv zeničkog papanluka. Također očekujem i ukidanje kazne Blagojeviću i podizanje optužnice protiv zaštitara iz firme "Condor" zbog fizičkog napada na igrača FK Željezničar. Pa onake stvari ni u Tuzli nemaju.
SAVEZE STIDI SE!
SAVEZE STIDI SE!
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Sramotna i u najmanju ruku nepravedna odluka saveza.
Savez napolje.
Savez napolje.
Da se hoće vratiti stari savez, sve bismo im oprostili!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jbg to je standardni tretman prema ekipama koje ne igraju fudbal vec kradu kakve su Zeljeznicar i Zrinjski. i Zeljinih 5 crvenih kartona ove sezone govori kakva je to fantasticna ekipa
Samo udarat gdje god da dodju u BIH, takva sorta koja trazi sama da ih bijes.
Cak i njihove mladje kategorije traze da ih udaras.
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa to i radite seljačine tuzlanske... pljujete Željine juniore i kadete kada igraju tamo, provincijalci iskompleksirani
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako se sjecam Zeljina djeca zapocela neku tucu nakon sto su gubili, nisu znali da podnesu poraz. Bas kao i ovaj Beganovic, Lendric, Kjosevski. Izgube utakmicu i ne znaju da podnesu poraz pa prave sto prave.IlProfessore je napisao/la:Pa to i radite seljačine tuzlanske... pljujete Željine juniore i kadete kada igraju tamo, provincijalci iskompleksirani
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 maj 2016, 18:11, ukupno mijenjano 2 puta.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne mozes nas udariti jer mi smo BiH. Mi bijemo, mi maltretiramo narod Tuzle na gostovanju, mi odredjujemo kazne, mi izbacujemo iz lige, mi radimo sta hocemo i bole nas ku.rci jer nam se moze. Pa vi ste osjetili sta to znaci, i nista nam ne mozete prigovoriti.tuzlak1987 je napisao/la:Jbg to je standardni tretman prema ekipama koje ne igraju fudbal vec kradu kakve su Zeljeznicar i Zrinjski. i Zeljinih 5 crvenih kartona ove sezone govori kakva je to fantasticna ekipa![]()
Zato sto im je dozvoljno da tuku vasu djecu, gdje je problem?tuzlak1987 je napisao/la:Kako se sjecam Zeljina djeca zapocela neku tucu nakon sto su gubili, nisu znali da podnesu poraz. Bas kao i ovaj Beganovic, Lendric, Kjosevski. Izgube utakmicu i ne znaju da podnesu poraz pa prave sto prave.IlProfessore je napisao/la:Pa to i radite seljačine tuzlanske... pljujete Željine juniore i kadete kada igraju tamo, provincijalci iskompleksirani
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 10 maj 2016, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ne znam zbog čega savez žmiri na Slobodinu očiglednu prodaju utakmice Drini iz Zvornika. Zbog takvih stvari bi ih trebali vratiti tamo gdje im je mjesto. U niži rang takmičenja, tamo gdje prolaze njihovi marifetluci.
SAVEZE STIDI SE!
SAVEZE STIDI SE!
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
-
LockScroll
- Kontakt:
Koja seljacina iskompleksirana ovaj TuzlakPipiDugaCarapa je napisao/la:DIGNI RUKU NA SEBE, ZIVOTA TI.tuzlak1987 je napisao/la: Sarajevska balija za Zeljeznicar navija, tako se pjeva![]()
Osnivaci Zelja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce moj klub dici tuzbu protiv Celika i naplatiti pretrpljeni strah te fizicke napade od kojih su jedva zivu glavu izvukli.
Majke mi mene stid za njega ...
1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.