Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

vedoz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la vedoz » 10 maj 2016, 18:55

tuzlak1987 je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Pa to i radite seljačine tuzlanske... pljujete Željine juniore i kadete kada igraju tamo, provincijalci iskompleksirani
Kako se sjecam Zeljina djeca zapocela neku tucu nakon sto su gubili, nisu znali da podnesu poraz. Bas kao i ovaj Beganovic, Lendric, Kjosevski. Izgube utakmicu i ne znaju da podnesu poraz pa prave sto prave.
Uče tako djecu još od najmlađih kategorija.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 maj 2016, 18:55

chily-rz je napisao/la:Sramotno male kazne za igrace Željeznicara ali na svu sreću MUP Ze-Do kantona nije još dao završnu rijeć ali svakako je naveo da je sve uredno evidentirano i procesuirano,.Savez neka sudi igracima,mi cemo huliganima, najave su iz Zenice,.

Golman Željeznicara Kljusinski bit ce sudski gonjen i tereti se za nanošenje težih tjelesnih ozlijeda,Kosoric i Blagojevic su optuženi za napad na službena lica dok su Lendric i Beganovic odgovorni za izazivanje opcih nereda na tribinama te se terete za huliganizam,.Tim ljudim nije mjesto ni na tribinama a da ne pricamo o terenu rijeci su Bajre Šehića,.

Iz Čelika navode da su napadi na trenera Željeznicara izmišljeni te da Alihodzic ni u jednom momentu nije bio ugrožen dok za Mulalica odgovorno tvrde da na utakmici pomenutih klubova je bio samo Željin navijac sa urednom kupljenom kartom za tribinu Zapad te da zbog suspenzije on nikako nije mogao biti službeno lice na utakmici,.
:salut:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 maj 2016, 18:57

Ne moze ovdje niko osudjivati Zelju kao klub, nisu oni sebi izricali kazne, ali je zato sistem toliko subjektivan i naklonjen da se svaki put iznova zapitas vrijedi li se boriti u nasoj ligi i ulagati, davati sebe, odricati se!?

Saric 3 utakmice kazne, Kostic za ono naguravanje dobije 2-3 utakmice kazne, Bekic za udarac bokserom dobije 2 utakmice, a Krosevski redara krvavog posalje kuci i dobije 5 utakmica, za ostale kazne da ne govorim. Nebitno jel u pitanju Zeljo ili neki drugi klub, meni svejedno, makar to bila i Sloboda, ali nikako da kazne izjednacavaju i da imaju neki sistem sa koliko utakmica da se kaznjavaju igraci za odredjene prekrsaje i da se pridrzavaju toga. Fuj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 maj 2016, 19:07

veca vec sad legenda... treba se zaliti savezu na ovu kaznu... prevelika je :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 10 maj 2016, 19:07

škutorsko-sarajevski lobi :kafa:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 10 maj 2016, 19:07

Ganci je to mentalitet since 1921 sta se cudite, pa evo ovaj nesudjeni igrac Real Madrida Ervas ce kroz koji mjesec iako je spanac, da dobije taj ciganski mentalitet pa ce da radi isto sto i ovi krosevski, bogaljcevici, levatici... zivi bili pa vidjelii

High

Post Postao/la High » 10 maj 2016, 19:14

Previsoke kazne. Očekujem žalbu komšija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 maj 2016, 19:15

maroonGiant je napisao/la:Ganci je to mentalitet since 1921 sta se cudite, pa evo ovaj nesudjeni igrac Real Madrida Ervas ce kroz koji mjesec iako je spanac, da dobije taj ciganski mentalitet pa ce da radi isto sto i ovi krosevski, bogaljcevici, levatici... zivi bili pa vidjelii
a spanci su sve osim necigani? :urnebes: pa nema ciganskije nacije od spanaca... italijane vise postujem od tih pirinejskih cigana... :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 10 maj 2016, 19:17

High je napisao/la:Previsoke kazne. Očekujem žalbu komšija.
:thumbup: uvjek si bio glas razuma na forumu :tokralju: :tokralju:
Neko, ko brani vlastiti život pred razularenom masom ne može biti ovako drastično kažnjen

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 10 maj 2016, 19:20

Suspenzija Čelika je jedino rješenje. Neka to bude korak za njegovo spašavanje. Sve ostale kazne su lakrdija.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 10 maj 2016, 19:39

newborn je napisao/la:Suspenzija Čelika je jedino rješenje. Neka to bude korak za njegovo spašavanje. Sve ostale kazne su lakrdija.
suspendirati sve klubove koji nose crno-crvene dresove i problemi su riješeni.
kolega vi ste glas razuma na ovom forumu, ukoliko me put bude naveo u sarajevo rado bih s Vama popio jedan whiskey i diskutirao o mjerama koje bi donijele poboljšanje u ovu ligu.
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 10 maj 2016, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 maj 2016, 19:39

PipiDugaCarapa je napisao/la: Ne mozes nas udariti jer mi smo BiH. Mi bijemo, mi maltretiramo narod Tuzle na gostovanju, mi odredjujemo kazne, mi izbacujemo iz lige, mi radimo sta hocemo i bole nas ku.rci jer nam se moze. Pa vi ste osjetili sta to znaci, i nista nam ne mozete prigovoriti.
Vi zavrsavate peti, a mi osvajamo pehar. Dok se vama skuplja na onom ukradenom iz 2013 prasina..
Provjerili smo u kupu kako radite :rol:
Jarane,nemojte vi o prasini Tita vam :mrgreen: Vasa vitrine nebi ni kirbi uspio srediti.Skontaj koliko je godina proslo od 1921.godine....

A da su kone pomilovali jesu.Ne bi ih ni vladika Kacavenda ovako pomazio :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 maj 2016, 19:42

Rigoletto je napisao/la:
newborn je napisao/la:Suspenzija Čelika je jedino rješenje. Neka to bude korak za njegovo spašavanje. Sve ostale kazne su lakrdija.
suspendirati sve klubove koje nose crno-crvene dresove i problemi su riješeni.
kolega vi ste glas razuma na ovom forumu, ukoliko me put bude naveo u sarajevo rado bih s Vama popio jedan whiskey i diskutirao o mjerama koje bi donijele poboljšanje u ovu ligu.
Nisi ti tovaru za whiskeya, uzmi razmuti sebi limuntosa

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2016, 19:45

**** savez, danas eurosong :bih: :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 10 maj 2016, 19:46

Rigoletto je napisao/la:
suspendirati sve klubove koje nose crno-crvene dresove i problemi su riješeni.
Nisi ti tovaru za whiskeya, uzmi razmuti sebi limuntosa
podsjetio bih te na prvo pravilo ponašanja na ovom forumu:
1. Psovke i bilo kakvo vrijeđanje članova foruma, administracije i uposlenih na portalu SportSport.ba
ukoliko nastaviš s ovakvim upisima biti ću primoran potražiti pomoć nadležnih.
Ovdje se razgovara o Premijer ligi BiH i molim te da to poštuješ.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 10 maj 2016, 19:48

Rigoletto je napisao/la:
Odličan prijedlog!
Šampioni se razumiju i ako nekada budete u Sarajevu bilo bi mi zadovoljstvo razmijeniti mišljenje sa takvim velikanom. Uz koju čašicu Chivasa vjerujem da bi dobili mnogo više ideja koje nam mogu pomoći u toj borbi. Zajedno možemo uraditi mnogo toga za domaći fudbal, a vaš klub je već uradio ogromnu stvar, nije dozvolio da divljaci osvoje titulu prvaka naše zemlje i osramote čitav region. Zamislite kako bi se obrukali u međunarodnim okvirima. Sav naš renome u evropskom fudbalu bi bio srozan na niske grane nakon takvog čina. Duboki naklon za sav vaš rad i trud. Hvala vam!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 10 maj 2016, 19:52

newborn je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Odličan prijedlog!
Šampioni se razumiju i ako nekada budete u Sarajevu bilo bi mi zadovoljstvo razmijeniti mišljenje sa takvim velikanom. Uz koju čašicu Chivasa vjerujem da bi dobili mnogo više ideja koje nam mogu pomoći u toj borbi. Zajedno možemo uraditi mnogo toga za domaći fudbal, a vaš klub je već uradio ogromnu stvar, nije dozvolio da divljaci osvoje titulu prvaka naše zemlje. Zamislite kako bi se obrukali u međunarodnim okvirima. Sav naš renome u evropskom fudbalu bi bio srozan na niske grane nakon takvog čina. Duboki naklon za sav vaš rad i trud. Hvala vam!
Oh, au contraire dragi kolega, upravo je klub za koji Vi navijate dao najveći doprinos borbi protiv ove pošasti kada ste ih kulturno gurnuli u drugu ligu. Zbog onoga Vam skidam kapu.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 maj 2016, 20:14

0-3 za komsije za zelenim stolom!!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 maj 2016, 20:41

SAVEZE STIDI SE, SLUGA SI POLITIKE!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 10 maj 2016, 20:43

Koliko mrze Sarajevo a dva Tuzlaka i jedan Zenicanin rade na bausteli u Sarajevu, tacnije na radovima na rekonstrukciji stadiona Grbavica ... :mrgreen:
1921'

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []