FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ali sto je najzanimljivije da niko od nasih nema volje niti smjelosti da uputi pismo Savezu i zatrazi objasnjenje, a primjera im vagon mogu dati. I naravno, nije tu kriv Zeljo, Savez je taj sto odlucuje, sve im zensko j3bem.fukaratz je napisao/la:yebes to Spalevic protiv Borca dobije direktan crveni sto automatski znaci dvije utakmice suspenzije, oni majmuni iz sudacke organizacije mu smanje na jednufukare987 je napisao/la:nama saric dobije 2 meca zabrane zbog crvenog, ovaj nabije radnika i 5 utakmicalendric samo 1000km kazne jer je mlad decko ja ne vjerujem
![]()
![]()
Saric i Kostic dobili po tri utakmice suspenzije, Amer Glupi Bekic nabije kosorica bokserom i dobije dvije
nama svirali 2 penala za 29 kola (protiv Veleza i Sarajeva na Tusnju) trebali su jos barem 10 svirati ali jbg ko sto bi celavi Boro rekao nije bilo inteziteta za penal
![]()
Valjda Krosevski dobro prosao sto nij sudiju istukao, redar k'o redar nebitan valjda.
Jučer je u prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH u Sarajevu održana sjednica Disciplinske komisije NS FBiH. Disciplinska komisija izrekla je kazne nogometašima, trenerima i klubovima za prekršaje u prethodna tri kola Prve lige FBiH, a najgore je prošao Romeo Mitrović koji je zbog fizičkog napada na sudiju kažnjen zabranom igranja nogometa u trajanju od devet mjeseci.
Moj doE, tako to komunjare rade, sad hoce Evropsku Tuzlu prave sa ****. J3bem i tebi Jasmine mater usranu, neka ti kcerka se fata sa drugaricama, a sina ako imas (ili dobijes) nek se j3be u paksu, da vidim onda bil' razvijao **** zastave po gradu nam.
I na ovoj slici zastavu razvukle zene, sigurno se pomirile da im se sinovi j3bu u guzicu, pogan pogana. DaBogda citav zivot sinovima sminku morali kupovati i lubrikante.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
bice sutra od 10 sati...Omerbavarac je napisao/la:Kod Mide zapada vise nema!
& $ ?
Koja furaza jbt, level 100Agamemnon je napisao/la:Prodato je blizu 6000 karti.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Zna solinas, slusao ploce zajedno s Midom 

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zna solinas, slusao ploce zajedno s Midom

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mobilizacija derbi navijaca ocekivano
da hocemo lose odigrati da ih odbijemo od Tusnja jedno pola godine godinu

Kupio Ikina 15 karti preprodavat ce ih ispred stadiona za cvaju
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- SRSlavinovici
- Kontakt:
I bas vas dvojica da se javite, svakom loncu poklopci. Zasmetalo vam? Mozda cete i vi sljedeci put kao majmuni skakati i prijetiti ispred svlacionica? LP 

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
sta ima panjinoSRSlavinovici je napisao/la:I bas vas dvojica da se javite, svakom loncu poklopci. Zasmetalo vam? Mozda cete i vi sljedeci put kao majmuni skakati i prijetiti ispred svlacionica? LP
- jedantuzlak
- Kontakt:
Pa što ti smetaju? Bolja atmosfera, više para od ulaznica, ništa lošetuzlak1987 je napisao/la:Mobilizacija derbi navijaca ocekivanoda hocemo lose odigrati da ih odbijemo od Tusnja jedno pola godine godinu

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma et volim vise odanost, protiv Drine, Borca i takvih da smo svi ispostovali siguran sam da bi uzeli 6 bodova, a ne 1Aerials je napisao/la:Pa što ti smetaju? Bolja atmosfera, više para od ulaznica, ništa lošetuzlak1987 je napisao/la:Mobilizacija derbi navijaca ocekivanoda hocemo lose odigrati da ih odbijemo od Tusnja jedno pola godine godinu

Tu se slažem, al' ništa loše nema ni u ovim derbi navijačima, neka ih 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jbo te citam na fb pa ovi svi iz vrha fukara pisu protiv Azmira jos pisu da ce sutra napustit tribinu 

-
- Kontakt:
Eh kuci sam dosao, pripreme za tekmu mogu da pocnu
2-0 Killer 2x

2-0 Killer 2x
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
javi se ako si za saketanjeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Eh kuci sam dosao, pripreme za tekmu mogu da pocnu![]()

-
- Kontakt:
Ma sve mozeChinaglia je napisao/la:javi se ako si za saketanjeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Eh kuci sam dosao, pripreme za tekmu mogu da pocnu![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
fukara87 je napisao/la:Koja furaza jbt, level 100Agamemnon je napisao/la:Prodato je blizu 6000 karti.![]()

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Aerials ljepotice, hoces li ti sutra na tekmu? Da znam sta da ocekujem 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.