hapuc je napisao/la:Liga prvaka bi se mogla od 2021. godine igrati vikendom.
i ja mislim
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
hapuc je napisao/la:Liga prvaka bi se mogla od 2021. godine igrati vikendom.
Glupost neviđena. Liga prvaka je evropsko takmičenje, apsurdno je da se prilagođava takmičenje Amerikancima. Liga prvaka ne bi imala smisla.Karlo je napisao/la:hapuc je napisao/la:Liga prvaka bi se mogla od 2021. godine igrati vikendom.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ja mislim
Mark Clattenburg to referee Champions League final between Real Madrid and Atletico Madrid.
Okupaj se Ahmo.Angola je napisao/la:Ovim simpatizerima Katalonskog kluba bi najbolje bilo dase odjave par mjeseci helem ne znam kakav je to obraz pa na ovoj temi kmece od 1/4 finala LP (u dvije tekme ispusili posteno i jos kmece imaju obraz da kmece..)
let3 je napisao/la:Ne treba lagati ovaj napaćeni narod, treba reci istinu neka narod zna:
Svi cemo biti Cholovci 28 maja, bez obzira što nas je njegova družina isprskala. Ko se odluci navijati za Perezovu prćiju, ne treba više ni dolaziti na ovaj časni forum, nema potrebe.
Jasno, ne racunam u to i navijace Reala koji su odavno zglajzali u dark side
hapuc je napisao/la:Glupost neviđena. Liga prvaka je evropsko takmičenje, apsurdno je da se prilagođava takmičenje Amerikancima. Liga prvaka ne bi imala smisla.Karlo je napisao/la:hapuc je napisao/la:Liga prvaka bi se mogla od 2021. godine igrati vikendom.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ja mislim
Gdje cu se naci, kad je neko tako nepismen bude mi zao sto sam ga ikako citirao.Angola je napisao/la:Gdje si se nasaomandraX je napisao/la:Okupaj se Ahmo.Angola je napisao/la:Ovim simpatizerima Katalonskog kluba bi najbolje bilo daseodjave par mjeseci helem ne znam kakav je to obraz pa na ovoj temi kmece od 1/4 finala LP (u dvije tekme ispusili posteno i jos kmece imaju obraz da kmece..)
Kud ćeš bolju motivaciju.Bale: "No Atletico Madrid player would make it into Real's starting XI"
Kompletna zadnja linija, te Koke i Griezmann bi vjerovatno imali mjesta u prvih 11 Reala.messilla je napisao/la:Kud ćeš bolju motivaciju.Bale: "No Atletico Madrid player would make it into Real's starting XI"
Ako je Real imao i najmanje sanse za naslov nakon ovog je svaka nedoumica otklonjena.messilla je napisao/la:Kud ćeš bolju motivaciju.Bale: "No Atletico Madrid player would make it into Real's starting XI"
Jesu favoriti, ali samo po forumašima ss.ba foruma.madridist je napisao/la:Yebi ga natezite,uvrcite obrve,saljite vibracije,jinxujte pa ako uspije u subotu navece slavite sa Atleticom ,ljudi igraju svoju najbolju sezonu u vlastitoj istoriji i zasluzeno su u finalu favoriti.
Real Madrid u zadnjih 11 utakmica protiv Atletica ima čak JEDNU pobjedu.messilla je napisao/la:Kud ćeš bolju motivaciju.Bale: "No Atletico Madrid player would make it into Real's starting XI"
Prisjetimo se i kojuRajaz je napisao/la:Real Madrid u zadnjih 11 utakmica protiv Atletica ima čak JEDNU pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.