FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

scooty11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la scooty11 » 10 maj 2016, 20:29

Koliko je tacna informacija da se Nyema vraca u zelju naredne sezone, da je sve vec dogovoreno?
MIRZA RASCIC !

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 10 maj 2016, 20:30

:thumbup:

Nesto slicno samo sa stolicama ...

slika
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 maj 2016, 21:14

samoplavi je napisao/la:Danas smo pokazali snagu kluba. Pitamo se mi za nesto jos uvijek jer su bili ogromni pritisci na komisiju. Ovo ce se smanjiti jos, pogotovo za Vecu.
Ja ne mislim da je zbog navijača. Prije svega afera punac ce biti zataskana, da ne bi se dalje otpetljavalo nama su dali najblaže kazne da se ne zalimo , jer je klub.izgleda priznao grešku i neće se zalit. Smiješna cifra za Čelik na onaj cirkus od organizacije. Mi zapalimo dvije baklje hiljada a oni neorganizuju utakmicu i nista.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 maj 2016, 21:18

LockScroll je napisao/la:

slika
Auuu kako bi ovo strasno izgledalo :thumbup: :thumbup:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 maj 2016, 21:29

Omar500 je napisao/la:
LockScroll je napisao/la:

slika
Auuu kako bi ovo strasno izgledalo :thumbup: :thumbup:
Ici ce ovo sve svojim tokom siguran sam u to. Nece ni Koldzo praviti probleme, nije valjda toliki kreten. Samo moramo pojacati sportski segment, ljude strucne moramo angazovati. Serem i ja previse ali to je jace od mene. Radite ljudi posao koji znate raditi a za sve ostalo angazujte prave. Zaboravite ego, pustite ga u pm.

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 10 maj 2016, 21:42

TikTak je napisao/la:Sta se ovi mali pitarcici kurce. Oni nesto provociraju, feningova skola koja ga je skupo kostala. Da hoce Radnik Kup uzeti rodio bih se ponovo.
Uce ih da budu kompleksasi od malena ... :kafa:

0:1 x2 ...
1921'

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 10 maj 2016, 21:55

samoplavi je napisao/la:http://ba.****/a94906/Sport-Klub/ ... ovcem.html Bravo, o ovome pricam mjesec dana. Nazalost, sada ce decka proglasiti nacionalnom izdajicom, ili klupskom ako hocete.

Bolan da imalo znas ko je Emir Aletic sve bi ti bilo jasno... Frajer otkako je dosao u Sarajevo pljuje po Zeljeznicaru.... I ovaj tekst ako ti je profesionalno novinarsto onda se rokni iskreno....

A sto se tice dovodjenje igraca sve je Sablja aminovao i htio je dosta ovih igraca koji su dosli tako da je to suplja prica da nije htio... On je najvise insistirao na dovodjenju Bekrica, Bogicevica i Stanica... od ove trojica najvjerovatnije da ce iz kluba Bekric i Stanic

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 10 maj 2016, 21:59

JoseeMourinho je napisao/la:
LockScroll je napisao/la:Do kraja sedmice ima novog trenera ...
ne vjerujem da ce tako brzo biti ;)
Nemoj lagati raju... Kad jos nije razgovarano niskim

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 10 maj 2016, 22:02

Alleenn je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:
LockScroll je napisao/la:Do kraja sedmice ima novog trenera ...
ne vjerujem da ce tako brzo biti ;)
Nemoj lagati raju... Kad jos nije razgovarano niskim
Druze jeli me znas? ne znas me jeli tako? samim tim ne znam ni ja tebe, zato ne lupaj, ako nesto kazem, tako je i tako ce biti ;)
1921'

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 10 maj 2016, 22:05

@LockScroll

LOL bravo bravo... Samo sam ti napisao nemoj lagati raju bezveze.... Uzivaj ako mislis da ce tako biti sto se nerviras... Ako bude tako fino napises ovde da si upravu bio i gotova prica

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 maj 2016, 22:07

admin je napisao/la:Forumaši u štrajku, niko nas ne čita, propao forum samo jedan lik sa sto nickova piše, ali se ubiše reklamirajući kod nas...

Obraz je čudo.
Hajd kad si tu obrati paznju na ovog LockScroll, davi svojom propagandom odavno.

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 10 maj 2016, 22:08

Alleenn je napisao/la:@LockScroll

LOL bravo bravo... Samo sam ti napisao nemoj lagati raju bezveze.... Uzivaj ako mislis da ce tako biti sto se nerviras... Ako bude tako fino napises ovde da si upravu bio i gotova prica
Teske su te rijeci lazes i lazove shvatas? bolje da sacekas kraj sedmice, a ako ne bude tako ja cu ovdje javno reci izvinite sto sam vas lagao, jeli udure?
Mi smo ovdje svi ipak zbog jednog a to je Zeljo, ima nas i navijaca, bivsih fudbalera, ljudi iz uprave, obicnih smrtnika itd, zato ti kazem teska je rijec lazes, jer ne znas kome je upucujes nito ko sjedi s druge strane ;)
1921'

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 maj 2016, 22:16

Neznam kako ti se da jarane.

Moj ti je savjet da se opustis malo. Nemoj biti dezurni portir svaki dan.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 10 maj 2016, 22:35

admin je napisao/la:Forumaši u štrajku, niko nas ne čita, propao forum samo jedan lik sa sto nickova piše, ali se ubiše reklamirajući kod nas...

Obraz je čudo.
realno da se ne lazemo tema je propala tj. postala sranje ...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 maj 2016, 23:18

bob je napisao/la:

Obraz je čudo.
realno da se ne lazemo tema je propala tj. postala sranje ...
Hahahahahahaj bolje ti je bilo.kad su djeca drk.ala na Euroviziju kao sto sad rade. Chat obični bio, pola stvari sranj.a pisana. Al' i ti si sigurno taj 13+ godina.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 maj 2016, 03:12

admin je napisao/la:Najteže je u životu bit gospodin. Ako štrajkuješ, štrajkuj do kraja. Nemoj se grebati za klik-dva o onog koga pljuješ.
Pa svaki strajk mora nekada zavrsiti, tj. barem ce vecina isti okoncati. Kako ce zavrsiti, da li obostranim dogovorom odnosno poboljsanjem uslova, prihvacanje svih zahtjeva strajkaca ili odustajanje od svih zahtjeva strajkaca, je vec nesto drugo :) ako odustanes od svojih zahjeva, ne mora to nuzno znaciti da kaljas svoj obraz vec jednostavno shvatis besmislenost svega toga i da si mozda neracionalno (prvenstveno emotivno) razmisljao u tom trenutku sto iskreno smatram da je slucaj za bojkot ovog foruma jer su uslovi bili veoma dobri i vjerujem da ce biti u buducnosti samo bolji. Isto tako shvatis i naucis da je slicna situacija apsolutno svugdje. Licno meni ova dva posta koja si postavio su pomalo surova i nepotrebna jer smatram da je prirodno da se vecina vrati na ovaj forum, pogotovo nakon zadnjih desavanja, te na jednu ruku opstruiras taj tok sto ne smatram ispravnim iako mi je u sustini svejedno, moje ruke dostizu u sve pore interneta :D

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 maj 2016, 07:24

Imam svoje mišljenje o motivima za štrajk, ali bih ga u ovom trenutku radije zadržao za sebe, da ne kvarim temu. Ja ne primjetih da su štrajkači nešto tražili, osim "Da bude stream.", što je u rangu onog iz nadrealista "Da se Ekrem nogira iz kuhinje."

Kad smo kod toga, da se malo podsjetimo forumskog proljeća i nasmijemo :)

[youtube][/youtube]

Nisam imao namjeru nikog ni zvati ni spriječavati da piše na forumu, svakako niko ovdje ne piše radi mene. Već samo kažem da onaj ko lafo bojkotuje pisanje, a lijepi reklame ima obraz ko džon od cipele.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 maj 2016, 08:19

Admine uz dužno poštovanje komentari su ti bezze i baviš se pogrešnm stvarima. Mislim da imaš prećih stvari od pisanja zajedljivih komentara na Željinoj temi..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 maj 2016, 08:33

pabizo je napisao/la:
HausMan je napisao/la:Ma kakav Baarbarez. Dzurbuzovicje u kombinacijama...
Izvinite sto vam upadoh na temu,,,,slučajno sam načuo od nekih jarana da je jako ozbiljan kandidat trener iz Makedonije Vlatko Kostov,,,https://en.wikipedia.org/wiki/Vlatko_Ko ... VvKidcM%3A
nit valjas ti nit ti jarani nit imas tacne informacije. aj sada razguli.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 maj 2016, 11:05

TikTak je napisao/la:Cini mi se da previse vodimo brigu o novom treneru, barem mi na forumu. Imamo jos jednu utakmicu, Slaviju moramo dobiti pa nakon toga razglabati o Amaru, Dini, Bojanu. I oni imaju sanse za ostanak, gori im pravo i bice tesko zbog toga. Ali bolji smo i ako budemo ozbiljno shvatili utakmicu dobit cemo.
A ko jos razmislja o Slaviji nakon ovih par losih igara. Nikom nije ni na pameti. Mi se svi vec prebacili na Ligu 12. Tesko da mi mozemo dobiti kao i da nam se sve poklopi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.