Subota, 14.05.2016. u 17:00 sati
Buducnost - Novi Travnik
Bratstvo - Metalleghe BSI
Orasje - Zvijezda
Sloga - Bosna
Podgrmec - Radnicki
Jedinstvo - Rudar
Branitelj - Capljina
Nedjelja, 15.05.2016. u 17:00 sati
GOSK - Gorazde
Tabela nakon 25. kola :

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma gonit ćemo mi i labudove i sudije, preko Save, ako bude trebalo.GEC je napisao/la:Buducnost - Novi Travnik 1 (iako bez rezultatskog imperativa domaćin dosta bolja ekipa)
Bratstvo - Metalleghe BSI 1 (3-0 lagano)
Orasje - Zvijezda X (teško da komšije mogu pobijediti labudove i sudije)
Sloga - Bosna 2 (gosti najprijatnije iznenađenje sezone,svaka čast)
Podgrmec - Radnicki 2 (SAMO POBJEDA)
Jedinstvo - Rudar 1 (neznam kako ali tri bobe ostaju u Bihaću)
Branitelj - Capljina 2 (tekma revijalnog karaktera)
GOSK - Gorazde X (dvije podjednake ekipe)
Kapetan je napisao/la:Ma gonit ćemo mi i labudove i sudije, preko Save, ako bude trebalo.GEC je napisao/la:Buducnost - Novi Travnik 1 (iako bez rezultatskog imperativa domaćin dosta bolja ekipa)
GOSK - Gorazde X (dvije podjednake ekipe)
A jesmo mi opasni, kad se samo sjetim sta nam je radjeno na Banji u PL pred 3000 - 4000 ljudi u Orasiju me nista nemoze iznenaditzmaj348 je napisao/la:Kapetan je napisao/la:Ma gonit ćemo mi i labudove i sudije, preko Save, ako bude trebalo.GEC je napisao/la:Buducnost - Novi Travnik 1 (iako bez rezultatskog imperativa domaćin dosta bolja ekipa)
GOSK - Gorazde X (dvije podjednake ekipe),Bogami po gradu koga god upitam ide u Orašje,mogao bi pasti rekord po posjećenosti...e pa kada dođe 1500-2000 navijača Zvijezde baš me interesuje hoćeli sudija imati petlju da previše navlači Orašju
Citam tvoj komentar i kontam stavili nas na kladionicu...pa skonta da sam na PDF /prognoza kola...Ma ajde neka pisu...realno meni je draze da ispadnemo i da se proba naci drugi nacin funkcionisanja kluba jer ovako vise ne ide,,,Ako se ne moze nista konkretno napraviti,,,usmjeriti pare na druge sportove,tipa odbojka, rukomet ,kosarka,,,Brigada89 je napisao/la:Ljudi nemojte tipovat na Radnički,izgubit ćemo kakvi nam invalidi igraju..moja prognoza Podgrmeč-Radnički 3:0
Nemoj bgt da ispadamo,i sam znas da onda ove lige vise necemo vidjeti nikad,takvi su ljudi dosli u klubsodaacm je napisao/la:Citam tvoj komentar i kontam stavili nas na kladionicu...pa skonta da sam na PDF /prognoza kola...Ma ajde neka pisu...realno meni je draze da ispadnemo i da se proba naci drugi nacin funkcionisanja kluba jer ovako vise ne ide,,,Ako se ne moze nista konkretno napraviti,,,usmjeriti pare na druge sportove,tipa odbojka, rukomet ,kosarka,,,Brigada89 je napisao/la:Ljudi nemojte tipovat na Radnički,izgubit ćemo kakvi nam invalidi igraju..moja prognoza Podgrmeč-Radnički 3:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.