Dino bi vec zagino vjerovatno
Al neka, treba konacno kamere postaviti.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Skoro u svim ligama je obaveza imati kamere, tako da će i kod nas biti za godinu dvije to obaveza.tuzlak1987 je napisao/la:Kod nas ako budu uvodili kamere na tribine mislim da ce uprave biti na velikom udaru, prvo kod nas bi ovi koji prave kazne i privatizuju tribine pravili Azmiru velike probleme, pokusali ga otjerati
Oni mogu tako raditi jer je interes za utakmice ogroman i bez problema mogu zamijeniti navijace bogatim guzonjama. Ne samo da se tako rjesavaju huligana nego takoder ostvaruju veci profit.Evolve je napisao/la:
Prije nego je Margaret stala ukraj ovim huliganima, u njih je bilo stanje veoma lose. Svega su se oni nagledali, od masovnih tuca, sakacenja, kamenovanja, svasta je bilo. Zato sada "pusu na jogurt"...
Rigorozni jesu, ali su zato doveli u red navijace ko niko.
Navijanje im je kazalisno, tu si upravu, i sumnjam da bi taj format u nas ikad upalio, na Balkanu. Al neke stvari mozemo naucit od njih definitivno.
Otkad to pravilo jel se zezaš ?Sabinho je napisao/la:Eto Manijaci vidjecete Evropu kako stvari stoje. Ako jedan vlasnik ima dva kluba, ne mogu oba ucestvovati u evropskim takmicenjima, obzirom da smo mi i Kortrijk Tanovi, on mora izabrati izmedju nas i njih.
Sve dok su vama dobri Sljivak i onaj sto je promjenio prezime i ime dobri su i namanewborn je napisao/la:Azmira i treba otjerati. Ljudi ginu a on igračima brani da se pozdrave sa njima. ODLAZI AZMIRE!!!
Ne zezam bgm. Sad sam to procitao.club21 je napisao/la:Otkad to pravilo jel se zezaš ?Sabinho je napisao/la:Eto Manijaci vidjecete Evropu kako stvari stoje. Ako jedan vlasnik ima dva kluba, ne mogu oba ucestvovati u evropskim takmicenjima, obzirom da smo mi i Kortrijk Tanovi, on mora izabrati izmedju nas i njih.
Ma pusti te gluposti.Sabinho je napisao/la:Eto Manijaci vidjecete Evropu kako stvari stoje. Ako jedan vlasnik ima dva kluba, ne mogu oba ucestvovati u evropskim takmicenjima, obzirom da smo mi i Kortrijk Tanovi, on mora izabrati izmedju nas i njih.
mi nismo ni zasluzili evropu ove godine... mi necemo ni slaviju pobjediti, vidjecesSabinho je napisao/la:Eto Manijaci vidjecete Evropu kako stvari stoje. Ako jedan vlasnik ima dva kluba, ne mogu oba ucestvovati u evropskim takmicenjima, obzirom da smo mi i Kortrijk Tanovi, on mora izabrati izmedju nas i njih.
Tobejarabi, svaštaSabinho je napisao/la:Ne zezam bgm. Sad sam to procitao.club21 je napisao/la:Otkad to pravilo jel se zezaš ?Sabinho je napisao/la:Eto Manijaci vidjecete Evropu kako stvari stoje. Ako jedan vlasnik ima dva kluba, ne mogu oba ucestvovati u evropskim takmicenjima, obzirom da smo mi i Kortrijk Tanovi, on mora izabrati izmedju nas i njih.
Pa kad nasi skandiraju ubicama i kriminalcima, ko da bi im strano bilo da se zauzmu za huligana..tuzlak1987 je napisao/la:Kod nas ako budu uvodili kamere na tribine mislim da ce uprave biti na velikom udaru, prvo kod nas bi ovi koji prave kazne i privatizuju tribine pravili Azmiru velike probleme, pokusali ga otjerati
http://m.dhnet.be/sports/football/divis ... a2d55f5002PipiDugaCarapa je napisao/la:Ma pusti te gluposti.Sabinho je napisao/la:Eto Manijaci vidjecete Evropu kako stvari stoje. Ako jedan vlasnik ima dva kluba, ne mogu oba ucestvovati u evropskim takmicenjima, obzirom da smo mi i Kortrijk Tanovi, on mora izabrati izmedju nas i njih.
Ako je ovo tačno, sad je tek jasno kakva je vama budućnost. Crna toliko da je to strašno..Sabinho je napisao/la:http://m.dhnet.be/sports/football/divis ... a2d55f5002PipiDugaCarapa je napisao/la:Ma pusti te gluposti.Sabinho je napisao/la:Eto Manijaci vidjecete Evropu kako stvari stoje. Ako jedan vlasnik ima dva kluba, ne mogu oba ucestvovati u evropskim takmicenjima, obzirom da smo mi i Kortrijk Tanovi, on mora izabrati izmedju nas i njih.
Ma de ba nema ništa od toga vidjet ćeš.Sabinho je napisao/la:Eto Manijaci vidjecete Evropu kako stvari stoje. Ako jedan vlasnik ima dva kluba, ne mogu oba ucestvovati u evropskim takmicenjima, obzirom da smo mi i Kortrijk Tanovi, on mora izabrati izmedju nas i njih.
Najvise me brine izjava njihovog predsjednika koji ovo nije demantovao i koji kaze da vjeruje da ce Tan izabrati Kortrijk zbog veceg koeficijenta belgijske lige.Zip je napisao/la:Kako su onda Chelsea i CSK Moskva mogli igrati, a da mi ne igramo.
Al dobro je malo zagolicati mastu komsijama, iako ni nasa nije sigurna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.