Signore je napisao/la:
Nisu bas RB Leipzig nego RasenBallsport Leipzig. To je naziv cisto da bude RB, a i grb su marali mijenjati u odnosu na Salzburg i New York.
I nije da nemaju bas nista zajednicko, Red Bull u vlasnistvu ima 49% dionica tog kluba, ali opet bez obzira na to u potpunosti upravljaju klubom, sredjuju transfere i posudbe igraca s ovim iz Salzburga. Uostalom, ulaskom RB Leipziga u BL najavljeno je smanjenje ulaganja u Salzburg i prelazak najboljih igraca u Leipzig. Eh sad, to je bilo prije tri godine, jel se sta mijenjalo ne znam.
Veci problem UEFA-i trebaju biti oni nego recimo Sarajevo i Kortrijk.
Ma znam da je naziv RasenBallsport Leipzig, da je grb modificiran i čitavu tu priču, kao i da je Red Bull većinski vlasnik, izgleda da samo jedan drugom nadopunjujemo postove. Kažem , pravno gledano, oni nemaju ništa zajedničko kad je je ovo pravilo u pitanju osim te skraćenice RB. Ni vlasnika, ni većinskog vlasnika, ništa.
Uvijek si upućen kad su ovakve stvari u pitanju, iznenadilo me da ne znaš za ovo, pa mislim da općenito nisi upućen u ove tematiku, a izgleda da samo nisi znao za pravilo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...