SAMO BAHATO, SAMO BEZOBRAZNO
2:0
Jok, moraš klanjat sve namaze (farz), a ne primaju ti se 40 dana.Chinaglia je napisao/la: neka u prisustvu dvije osobe izgovori sehadet i ponovo ce uci u vjeru, tj ponovo postat' musliman
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jok, moraš klanjat sve namaze (farz), a ne primaju ti se 40 dana.Chinaglia je napisao/la: neka u prisustvu dvije osobe izgovori sehadet i ponovo ce uci u vjeru, tj ponovo postat' musliman
na čemu..što ne mogu gledatChinaglia je napisao/la:ne budi nekulturan, zahvali mi seChinaglia je napisao/la:http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/realancojk je napisao/la:pozdrav. da li će biti link streama za današnju utakmicu?
otkud ja znam da ne mozes gledat', trazio si link, dobio si link, nemoj me nervirat'realancojk je napisao/la:na čemu..što ne mogu gledat![]()
Aerials je napisao/la:![]()
Nisam u BiH zato i ne može..nadam se da će neko napraviti streamChinaglia je napisao/la:otkud ja znam da ne mozes gledat', trazio si link, dobio si link, nemoj me nervirat'realancojk je napisao/la:na čemu..što ne mogu gledat![]()
meni radi, zasto ti ne mozes, neam blage
jesi li u BiH, mozda je u tome problem, ako si ovdje, onda je nesto do tebe, neki player, nesto
probaj ovdjerealancojk je napisao/la:Nisam u BiH zato i ne može..nadam se da će neko napraviti stream
Tu sam, sta treba?Chinaglia je napisao/la:ubij sebeultrasstyle_tz je napisao/la:ajmo budaleee, ako jos jedno izgubimo ubit cu nekog
na ovom svijetu nam treba pozitiva
Pozitiva je napisao/la:Tu sam, sta treba?Chinaglia je napisao/la:ubij sebeultrasstyle_tz je napisao/la:ajmo budaleee, ako jos jedno izgubimo ubit cu nekog
e sad ti hvala..radi na prekide ali bolje išta nego ništaPozitiva je napisao/la:Tu sam, sta treba?Chinaglia je napisao/la:ubij sebeultrasstyle_tz je napisao/la:ajmo budaleee, ako jos jedno izgubimo ubit cu nekog
SaLL/ihovic je napisao/la:Danas čujem par momaka govore nemoj se iznenadit ako izgubi Sloboda u Bjeljini ljudi eno uplaćuju na Radnik kao zna se da je prodana![]()
Nego idemo mi samo bahato
Što je najgore mene sramota za njih a oni se smiju i kao eto brate vidimo se večeras na utakmicifukara87 je napisao/la:SaLL/ihovic je napisao/la:Danas čujem par momaka govore nemoj se iznenadit ako izgubi Sloboda u Bjeljini ljudi eno uplaćuju na Radnik kao zna se da je prodana![]()
Nego idemo mi samo bahato
Ti isti debili sto su pricali su pricali da je prodata utakmica protiv Drine i ja ih nabijem sve na qurac i ko god tako nesto pise, zbog takvih nama igraci okrecu ledja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.