Na zemlji dok je lezao ga je Zeba nagazio malo ali crveni direktniAgamemnon je napisao/la:Ljudi nije ga pipnuo Zeba covjek se hvata za facu i pada

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Na zemlji dok je lezao ga je Zeba nagazio malo ali crveni direktniAgamemnon je napisao/la:Ljudi nije ga pipnuo Zeba covjek se hvata za facu i pada
Pipnuo ga nije ni na zemlji pogledajHElo je napisao/la:Na zemlji dok je lezao ga je Zeba nagazio malo ali crveni direktniAgamemnon je napisao/la:Ljudi nije ga pipnuo Zeba covjek se hvata za facu i pada
Ne oduzima mu niko to sto je do sada uradio, ali u momentima kada treba da bude onaj ko ce nositi tim, on svojim nepromisljenim ponasanjem nudi poklon Radniku. Kad sutra stane i pogleda se u ogledalo posteno, znace da je napravio glupost koja ce nas mozda kostati kupa. A posto se u fudbalu broje samo trofeji, dzaba mu sve ako nas je ostavio na cjedilu kad ga najvise trebamo. On je doveden ovdje jer zna kako se trofeji osvajaju, e pa ne osvajaju se tako sto hinjski udaras igraca na podu i kontas da nece niko vidjeti, halo, ne hodas kiceljom u pola 4 ujutro pa da niko ne vidi.slobodaForever je napisao/la:seljaci jedni ne vrijedjajte zebu, jedna greska ne moze izbrisati ono sto je radio za nas tokom citave sezone, bez njega tesko da bi bili ovdje gdje smo sad
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Jebu im navijaci mater u subotu nakon 4-0 i ti pitas sta im jeAerials je napisao/la:Nadam se da Ordagić nije ozbiljnije povrijeđen. Uz njega, Sarića i Veselog opet imamo fine šanse, bez obzira što Zeba neće igrati. Danas su kolektivno indisponirani, ne mogu da budem pametna šta se desilo.
Onaj što pade kad je Sale dobio karton nije uopšte udarac u lice dobio, a onaj se za facu hvata
Ovo navijanje od veceras je 0 bodova. Pa onaj sa mikrofonomAerials je napisao/la:Ma dobro al' kontam opet imali su podršku sad sa tribina, možda su malo došli sebi.. Prevarila sam se očigledno![]()
Jbg nije ni ovo kraj svijeta, imamo opet šansu, 1:0 dosta.
Fukare su blago receno katastrofa....NYKnicks Fan je napisao/la:Ovo navijanje od veceras je 0 bodova. Pa onaj sa mikrofonomAerials je napisao/la:Ma dobro al' kontam opet imali su podršku sad sa tribina, možda su malo došli sebi.. Prevarila sam se očigledno![]()
Jbg nije ni ovo kraj svijeta, imamo opet šansu, 1:0 dosta.kup je nas,samo gol.. i sta su jos pjevali?
Osvojit cemo mi ovo, ne sikiraj se
Mikrofon treba oduzeti definitivno, pa samo se on čuoNYKnicks Fan je napisao/la:Ovo navijanje od veceras je 0 bodova. Pa onaj sa mikrofonomAerials je napisao/la:Ma dobro al' kontam opet imali su podršku sad sa tribina, možda su malo došli sebi.. Prevarila sam se očigledno![]()
Jbg nije ni ovo kraj svijeta, imamo opet šansu, 1:0 dosta.kup je nas,samo gol.. i sta su jos pjevali?
Osvojit cemo mi ovo, ne sikiraj se
Mehmedagić samo zbog povrede, koliko sam upratila. Vraćaju se Sarić i Veseli, i valjda Ordagiću nije ništaadnan27 je napisao/la:Ma osvajamo mi kup ove su utakmice naj teze 1:1 sam nekako i ocekivo i rekli smo da ce pobjednik pasti u revansu ko nam fali za revans osim zebe
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 11 gostiju.