SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

NoName
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la NoName » 18 jun 2010, 01:05

Isnar je napisao/la:Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena :!:
Njemačka je završila posao sa Commonwealthom u ovoj grupi ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 jun 2010, 01:44

NoName je napisao/la:
Isnar je napisao/la:Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena :!:
Njemačka je završila posao sa Commonwealthom u ovoj grupi ;)
Netacno, obzirom da je i Gana clanica Commomwealtha... ipak, oni mi nisu drag clan ove prosvjetljene institucije, obzirom da su ime Gold Coast promijenili u Gana (pa ko bi to pametan napravio), kao i to da su prelijepu zastavu sa Union Jackom zamijenili ovim trenutnim smecem... a ko bi zamijenio ovo remek djelo:

slika
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 jun 2010, 01:47

Od ovog momenta sam pametniji, fkt nisam znao da je Gana član :oops: Jbt, sad evo gledam 50 i kusur članica, ja sam bio ubijeđen da su tu samo Britanija, Irska, Australija i N. Zeland :oops: :oops: :oops:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 jun 2010, 01:52

NoName je napisao/la:Od ovog momenta sam pametniji, fkt nisam znao da je Gana član :oops: Jbt, sad evo gledam 50 i kusur članica, ja sam bio ubijeđen da su tu samo Britanija, Irska, Australija i N. Zeland :oops: :oops: :oops:
Sva ekipa koja je bila pod britanskom papucom je clan Commonwealtha, osim Irske koja se prsi nekim nacionalizmom... Fidzi i Zimbabve su, kao sto si mogao vidjeti, privremeno suspendovani (jer tamo sad neke hunte kolo vode), ali vratice se oni kad se smiri situacija... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 jun 2010, 02:35

Talentiran si za smaranje forumaša tim tvojim trivijalnim kvaziglupostima :lol:
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 18 jun 2010, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 jun 2010, 02:44

Srbija treba igrati svaku minutu kao da im je posljednja na prvenstvu. Zapravo na neki nacin i jeste tako. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jun 2010, 06:09

http://****.rs/news.php?id=29735

ja za razliku od hobotnice prognoziram Njemacka-Srbija 5 : 0 ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2010, 09:06

Danas očekujem napadački nastrojenu Srbiju. Nemaju šta čekati, a protiv Nijemaca se ne možeš braniti 90. minuta. Naravno, ukoliko izgube ili odigraju neriješeno, a Gana odradi posao protiv Australije, komšije će spakovati kofere i vratiti se kući. Nadam se da je Antić primijetio gdje škripi, te da će Ivanović par puta preći centar(sada protiv sebe ima skroz defanzivnog Badsturbera, ali i procvjetalog Podolskog), te da će ubaciti koju loptu u šesnaesterac. Naravno, očekujem da i Krasić i Jovanović pokažu zašto su ljudi u njima dvojici vidili šansu Srbije pred sami početak SP-a. Također se nadam da će Pantelić biti na klupi, a da, ukoliko budu igrali sa 2 špica, utakmicu počne Lazović.

Što se tiče Njemačke, Ozil bi trebao donijeti tu prevagu. Momak igra fantastično, odlično proigrava suigrače, sjajno se kreće, još kad bi iskoristio one silne 1 na 1 sa golmanima, bio bi igrač i po'.

Očekujem utakmicu sa puno golova, Srbija mora zabiti, od Njemačke se to svakako očekuje, tako da prognoziram 3-1 za Švabe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 jun 2010, 10:46

El_7 je napisao/la:Oderati im guzove...onom glavonji ANTICU pokazati gdje muje mesto :lol: :lol:

2:0 dosta :D

OZIL OZIL OZIL OZIL OZIL OZIL OZIL

UHHHHH KAKO BI VOLIO DA TURCIN ZABIJE :lol: :lol:
Bas me zanima zasto je to tako... :lol:

АЈ "!!!
Treci put castimo

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 jun 2010, 10:51

Mislim da je Srbija danas u problemima, koje sam spomenuo na samom pocetku ove diskusije, moraju napadati, a napadaca nemaju. A defenzivna taktika protiv ovake Njemacke nece uroditi plodom, pa i sa takom odbranom, jer razigranim Mülleru, Podolskom, Özilu, Khediri i Klose dozvoliti da vjezbaju udarce po Srbskom golu bi bilo ubitacno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 jun 2010, 10:53

Hare_BvB je napisao/la:
Talentiran si za smaranje forumaša tim tvojim trivijalnim kvaziglupostima :lol:
provokativan jeste, ali kao sto rece Bezimeni, iznosi i jako interesantne informacije... :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 18 jun 2010, 10:56

Srbi imaju dobar termin za utakmice..Moze se krenuti piti od podne, komotno....Ako pobjede mogu da slave do sutra ujutro, znaci dobra satnica..Ako izgube pak, mogu da se napiju dobro tokom dana i kuci na spavanje...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 jun 2010, 11:04

Ma nek taj Tommie saceka, da Engleska zaigra protiv Deutschland, da vidimo kom opanci, a kom obojci. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 jun 2010, 11:11

lome švabe to danas i to sa nulom,
orlovi ipak rano lete ali doma
definitivno navijam za prijateljsku Njemačku

aufiderzen 8-)
Semper Fidelis

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jun 2010, 11:19

El_7 je napisao/la:Oderati im guzove...onom glavonji ANTICU pokazati gdje muje mesto :lol: :lol:

A gde je to Anticu mesto? :?

Kako cujem teren potopoljen sto znaci da nema lepog fudbala i puno golova,verovatno 0-2 tekma.
Po tradiciji ako nas Nemci dobeju osvajaju turnir,tako je bilo sva tri puta dosada kada su osvajali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2010, 11:24

@Devil

Ne mora značiti da neće biti golova, ali ako je potopljen u tolikoj mjeri, onda neće biti ni "lj" od ljepote. Moram priznati da nisam znao da su Nijemci svaki put osvojili kada dobiju Srbiju, tako da...Nauči čovjek dosta toga. No, tradicija je tu da se ruši, čak i ako Švabe danas pobjede. Pogledaj samo Grčku i Švicarsku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 18 jun 2010, 11:27

Devil je napisao/la:

A gde je to Anticu mesto? :?

Kako cujem teren potopoljen sto znaci da nema lepog fudbala i puno golova,verovatno 0-2 tekma.
Po tradiciji ako nas Nemci dobeju osvajaju turnir,tako je bilo sva tri puta dosada kada su osvajali.
Ma Antic je dobar trener, samo mu puno skripi u sredini, pa ne moze Stankovic sve sam! ako budu igrali 4 4 2 formaciju, bice im tesko, jer svabe igraju sa 1 spicom, a Ozil je taj poluspic koji je ujedno i kreativac, tako da ce praviti uvijek viska igraca i otvarati pozicije krilnim igracima prvenstveno Podolskom! Ma bice hebena tekma!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 jun 2010, 11:29

Ja mislim da će biti teška utakmica i da će pobijediti onaj ko postigne više golova :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jun 2010, 11:30

NoName je napisao/la:Ja mislim da će biti teška utakmica i da će pobijediti onaj ko postigne više golova :!:
Nemoj zezati da ce pobedeti onaj ko da vise golova. :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.