Njemačka je završila posao sa Commonwealthom u ovoj grupiIsnar je napisao/la:Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena

Moderator/ica: admin
Njemačka je završila posao sa Commonwealthom u ovoj grupiIsnar je napisao/la:Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena
Netacno, obzirom da je i Gana clanica Commomwealtha... ipak, oni mi nisu drag clan ove prosvjetljene institucije, obzirom da su ime Gold Coast promijenili u Gana (pa ko bi to pametan napravio), kao i to da su prelijepu zastavu sa Union Jackom zamijenili ovim trenutnim smecem... a ko bi zamijenio ovo remek djelo:NoName je napisao/la:Njemačka je završila posao sa Commonwealthom u ovoj grupiIsnar je napisao/la:Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena
Sva ekipa koja je bila pod britanskom papucom je clan Commonwealtha, osim Irske koja se prsi nekim nacionalizmom... Fidzi i Zimbabve su, kao sto si mogao vidjeti, privremeno suspendovani (jer tamo sad neke hunte kolo vode), ali vratice se oni kad se smiri situacija...NoName je napisao/la:Od ovog momenta sam pametniji, fkt nisam znao da je Gana članJbt, sad evo gledam 50 i kusur članica, ja sam bio ubijeđen da su tu samo Britanija, Irska, Australija i N. Zeland
![]()
![]()
Talentiran si za smaranje forumaša tim tvojim trivijalnim kvaziglupostimaIsnar je napisao/la:Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena
Bas me zanima zasto je to tako...El_7 je napisao/la:Oderati im guzove...onom glavonji ANTICU pokazati gdje muje mesto![]()
![]()
2:0 dosta![]()
OZIL OZIL OZIL OZIL OZIL OZIL OZIL
UHHHHH KAKO BI VOLIO DA TURCIN ZABIJE![]()
provokativan jeste, ali kao sto rece Bezimeni, iznosi i jako interesantne informacije...Hare_BvB je napisao/la:Talentiran si za smaranje forumaša tim tvojim trivijalnim kvaziglupostimaIsnar je napisao/la:Trivijalne kvaziselekcije poput Njemacke nemaju nikakve sanse protiv zdruzenih sila Commonwealtha na celu sa Engleskom, kao sto nisu imale ni van fudbalskih terena
A gde je to Anticu mesto?El_7 je napisao/la:Oderati im guzove...onom glavonji ANTICU pokazati gdje muje mesto![]()
![]()
Ma Antic je dobar trener, samo mu puno skripi u sredini, pa ne moze Stankovic sve sam! ako budu igrali 4 4 2 formaciju, bice im tesko, jer svabe igraju sa 1 spicom, a Ozil je taj poluspic koji je ujedno i kreativac, tako da ce praviti uvijek viska igraca i otvarati pozicije krilnim igracima prvenstveno Podolskom! Ma bice hebena tekma!Devil je napisao/la:A gde je to Anticu mesto?El_7 je napisao/la:Oderati im guzove...onom glavonji ANTICU pokazati gdje muje mesto![]()
![]()
![]()
Kako cujem teren potopoljen sto znaci da nema lepog fudbala i puno golova,verovatno 0-2 tekma.
Po tradiciji ako nas Nemci dobeju osvajaju turnir,tako je bilo sva tri puta dosada kada su osvajali.
Nemoj zezati da ce pobedeti onaj ko da vise golova.NoName je napisao/la:Ja mislim da će biti teška utakmica i da će pobijediti onaj ko postigne više golova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.