Tacno. Bio je jedan od krivaca, ali nije jedini. Imao je i neke dobre odbrane, kao protiv Welsa kad je Baleu odbranio sut na kraju meca.PeppermintSA je napisao/la:Ne znam šta vas čudi. Direktan krivac što nismo otišli na Euro.
Protiv Kipra mu kepec, pored ''ministra'', zabije glavom i sjebe nam start. Protiv Belgije ''ministar'' primi pacerski gol i umjesto tri boda uzmemo jedan. Nije nam boda čovjek donio, a izbio nam je pet.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Kakvi komentari, bravo, svaka cast, steta sto nije skrivio penal i dobio crveni, jos ljepsi bi bili.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Begovic jeste primio nekoliko pacerskih golova i zasto to ne reci, ali je sa druge strane i odbrano nekoliko cistih sansi. Sve u svemu boljeg nemamo, a da je neka svjetska klasa nije, prosjecan golman u Engleskoj, negdje u sredini...medju 10-ak sigurno.
Koje pacenistvo 
Posto si napisao ovo posle mene dodje mu da se (i) meni obracas? Zato pojasni! Sta i sto je pacenistvo?COYS je napisao/la:Koje pacenistvo
- JohnCleese
- Kontakt:
Sinoc nista nije uradio sto vec nismo znali
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Valjda mora dobiti crveni, dobiti par utakmica suspenzije, narpaviti penal, pa primiti 3 gola kao Thibo u zadnje vrijeme pa da ga cijenimo?
Svakako nebitne utakmice, ali ne smije to biti izgovor za dosta losu reakciju na kraju, onu loptu je bilo skoro nemoguce izbiti na bolji nacin, jednostavno lopta mijenja smijer, ide prema golu, i ono je refleksno odbijanje lopte od gola, neko reče trebao ju je do centra izbiti. Ondje je fizicki neoguce bilo izbiti loptu van 16erca a ne nesto drugo, jednostavno takav polozaj da je jedina logicna odluka bila i ova Asmirova, izbijanje lopte u korner, kada se stoji metar ispred gola, a lopta tako pada je rizicno i nepozeljno.
Odlicna utakmica sve do primljenog gola, ali ja vidim da on napreduje iz dana u dan, popravlja neke svoje osobine i ide to na bolje
Svakako nebitne utakmice, ali ne smije to biti izgovor za dosta losu reakciju na kraju, onu loptu je bilo skoro nemoguce izbiti na bolji nacin, jednostavno lopta mijenja smijer, ide prema golu, i ono je refleksno odbijanje lopte od gola, neko reče trebao ju je do centra izbiti. Ondje je fizicki neoguce bilo izbiti loptu van 16erca a ne nesto drugo, jednostavno takav polozaj da je jedina logicna odluka bila i ova Asmirova, izbijanje lopte u korner, kada se stoji metar ispred gola, a lopta tako pada je rizicno i nepozeljno.
Odlicna utakmica sve do primljenog gola, ali ja vidim da on napreduje iz dana u dan, popravlja neke svoje osobine i ide to na bolje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
A što je prije pacerskog gola bio krivac što belgija ne vodi 3 razlike to nema veze.PeppermintSA je napisao/la:Ne znam šta vas čudi. Direktan krivac što nismo otišli na Euro.
Protiv Kipra mu kepec, pored ''ministra'', zabije glavom i sjebe nam start. Protiv Belgije ''ministar'' primi pacerski gol i umjesto tri boda uzmemo jedan. Nije nam boda čovjek donio, a izbio nam je pet.
Što Avdija kod centaršuta okreće guzove to nema veze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma dobro, donekle ste upravo obadvojica. Ulgavnom se vise slazem sa postom iznad, kostao nas je dosta bodova Begovic u proslim kvalif. Nije bio ni sjena golmana na kakvog smo navikli, zajedno sa Pjanicem koji je totalno zakazao u proslim kvalif.bhsport je napisao/la:A što je prije pacerskog gola bio krivac što belgija ne vodi 3 razlike to nema veze.PeppermintSA je napisao/la:Ne znam šta vas čudi. Direktan krivac što nismo otišli na Euro.
Sretno Asmire!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Asmir bolji od Nutelle, e ti pamet 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- PeppermintSA
- Kontakt:
@bhsportZenga je napisao/la:Ma dobro, donekle ste upravo obadvojica. Ulgavnom se vise slazem sa postom iznad, kostao nas je dosta bodova Begovic u proslim kvalif. Nije bio ni sjena golmana na kakvog smo navikli, zajedno sa Pjanicem koji je totalno zakazao u proslim kvalif.bhsport je napisao/la:A što je prije pacerskog gola bio krivac što belgija ne vodi 3 razlike to nema veze.PeppermintSA je napisao/la:Ne znam šta vas čudi. Direktan krivac što nismo otišli na Euro.
Sretno Asmire!
Lijepo rekoh da nam nigdje nije donio bodove. Dakle, donijeti bodove znači zaključati gol, a ne na svakoj drugoj utakmici primiti pacerski gol. To je isto kao sa Hasagićem birvaktile. Primi pacerski gol, a onda skine 3 zicera. Pišaj to.
Avdija okreće guzove? Kakve to veze ima sa ovim? Iz peterca mu glavom zabije lik od metra i šumske jagode, taman da je Avdija prethodno čučnuo i počeo srati, Begovićev je gol. S tih pet bodova bi bili na Euru.
Prenafuran kriv za 5 boba .Sehic je trenutno broj 1.
Prve sezone u celziju bi mu mogao i oprostiti i reci ajde nije znao stanje, mozda se nadao u nekom ludilu da ce zamijeniti kurtou i biti ispred njega iako je kurtoa jedan od najtalentovanijih na svijetu i mogao bih reci ajde nije zbog para ili necega slicnog.
Ako i ove sezone ostane u celziju koji cak i ne igra evropu naredne sezone, nece mi ga biti uopce zao jer ce to biti dokaz da je ipak sve do para i da je zbog toga tu ostao.
U ovakvom celziju nema sta da trazi. Jednostavno nema. Bolje mu je biti i u najprosjecnijem engleskom klubu nego klupa u celziju. Bolje cak da se vrati i u stoke, ma sve mu je bolje.
Ako i ove sezone ostane u celziju koji cak i ne igra evropu naredne sezone, nece mi ga biti uopce zao jer ce to biti dokaz da je ipak sve do para i da je zbog toga tu ostao.
U ovakvom celziju nema sta da trazi. Jednostavno nema. Bolje mu je biti i u najprosjecnijem engleskom klubu nego klupa u celziju. Bolje cak da se vrati i u stoke, ma sve mu je bolje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Alipasino je napisao/la:Prenafuran kriv za 5 boba .Sehic je trenutno broj 1.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Da se vrati u Stoke igrao bi i manje nego sto ce igrati u Celziju.DeeWa je napisao/la:Prve sezone u celziju bi mu mogao i oprostiti i reci ajde nije znao stanje, mozda se nadao u nekom ludilu da ce zamijeniti kurtou i biti ispred njega iako je kurtoa jedan od najtalentovanijih na svijetu i mogao bih reci ajde nije zbog para ili necega slicnog.
Da je i meni naci koji posao da nikad ne radim a milione skupljam. Ja da sam Bega dolazio bi na forum i hvalio se.
-
calculator
Alipasino je napisao/la:Prenafuran kriv za 5 boba .Sehic je trenutno broj 1.
Realno.High je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Prenafuran kriv za 5 boba .Sehic je trenutno broj 1.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sehic ispred Asmira 
Koliko samo mentalnih bolesnika ima na ovom forumu. 
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Halo Seha 2 put zaredom sampioni liga sampiona najmanje golova primio.Sta je problemen.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, CAGarfia, Fudbalbr1, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, invincible1921, MostarNeretva, Normus90, s4mke, Sheyi, tuzlanskinacin i 56 gostiju.