FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E debili glupi sve vam na kamaru , kada vam prvi u Ligi 12 bude bjezao 10 bodova poslije 7 kola onda ce Hurtic dobit otkaz jer nema licencu , a naći ce nekog novog levata da tu bude do marta . Mazlumi bez ideje ako vec hocete afirmaciju mladih u prvi tim to ste mogli raditi i bez Hurtica , kakva trenerncina nam prođe ispred nosa ,a kasno ce bit tamo nekad u septembru kad se 4 tima hladno odvoje na tabeli .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nista licno protiv Hurtica, on je jedan od rijetkih kojeg ni za sta ne krivim. Ali ovo njegovo imenovanje je samo dokaz koji su nam ciljevi i ambicije naredne sezone.
Ako nista, bar smo svi svijesni da se nemamo cemu nadati naredne sezone.
Ako nista, bar smo svi svijesni da se nemamo cemu nadati naredne sezone.
Samo mi je žao što ćemo morati čekati septembar da se on smjeni poslije serije loših rezultata kao što je dva puta bilo sa Đenom , a ni sada neće biti puno razlike.
A najgore od svega al baš svega je 30 yebenih utakmica sa Ševkom u prvih 11. Ma ugasi klub.
A najgore od svega al baš svega je 30 yebenih utakmica sa Ševkom u prvih 11. Ma ugasi klub.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jao Saida i izjave i naslova
Željezničar favorit iduće sezone? Nasmijali ste me!
Dole u textu stoji.Ako bih se ja vratio u Sarajevo,sigurno oni nebi bili favoriti

Željezničar favorit iduće sezone? Nasmijali ste me!

Dole u textu stoji.Ako bih se ja vratio u Sarajevo,sigurno oni nebi bili favoriti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ajd bar nam je sada puno toga jasnije.
Evropsko Sarajevo-Adios
Pojacanja-Adios
Borba za titulu/kup-Adios
.....
Postajemo i zvanicno Tanovo ribogojiliste!
Jedino je dobro sto sada znamo da se ne nadamo nicemu.
Evropsko Sarajevo-Adios
Pojacanja-Adios
Borba za titulu/kup-Adios
.....
Postajemo i zvanicno Tanovo ribogojiliste!
Jedino je dobro sto sada znamo da se ne nadamo nicemu.
Jedini slučaj u kojem bi podržavao Hurtića jeste taj u kome se kutarišemo krampi , a mjenjamo ih igračinama ili juniorima ( Okić , Simeunović , Radovac i ostali ) , a to će se teško desiti Slijedi opet patnja kao u sezonama sa amaterom Dženanom 2014/15 -7 bodova za prvim , 2015/16 - 8 bodova za prvim . Sada samo molit Boga da razlika bude barem ovolika sve preko toga je 5 mjesto garantovano koje ne vodi u Europu.
Ja sam def ni tamo ni vamo ne znam ni koliko je ovo dobro niti lose da nasi igraci nekim cudom igraju bolje kod Hurtica to malo i stoji onako globalno al opet ne znam u pm
Sa svojim modernim fudbalom u 16 susreta za lišticom , susjedima, Slobodom i Zrinjskim nećemo uzeti više od 10 bodova .
Ja rekoh da borba ZA OPSTANAK nije daleko.
- bordoakapitar
Znaci ostajemo u sferi amaterizma jos jednu sezonu... Sad mi je jasno zasto sam imao osjecaj da Husref pravi osvetu citavo vrijeme. Covjek je vidio da ova Uprava ne zna napraviti bolje FCS ni s njim ni sa boljim trenerom od njega. Oni zele amaterizam. Bravo za Upravu! Predlazem im da naprave ugovor sa Zrinjskim, Listicom, Slobodom pa i konama o pravu otkupa talenata iz Akademije, jer bi se mladi igraci morali negdje afirmisati a to u amaterskom FCS nece moci sigurno... YEBEM VAM MATER!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Eh, ovdje su skroz i definitivno skrenuli sa puta... Ovim potezom sami su sebe otjerali... Ovo je dno dna, Hurtić je još uvijek amater i glumi Pepa, a Okić mu glavni igrač, Bože sačuvaj... Al' vala ne bi ni onog celavog i glavatog punoglavca volio vidjeti...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovo je vise do Tana i zavrtanja pipe, nego do uprave.
Kakav autogol.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni je najgore sto ce I dalje da igraju,Bekic,Okic,Samir I Rustemovic
Samo Sarajevo
Ovo je strašno . U oktobru ćemo prepričavati koja je jesen najgora u zadnje tri sezone.
2014/15 - 7
2015/16 - 8
2016/17 - 9

2014/15 - 7
2015/16 - 8
2016/17 - 9
kanarinac je napisao/la:Meni je najgore sto ce I dalje da igraju,Bekic,Okic,Samir I Rustemovic

- UnitedForce
- Kontakt:
Barem nece niko ocekivati setanje. Ako se sta napravi puna saka brade.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje to bamiky_hz je napisao/la:Jao Saida i izjave i naslova![]()
Željezničar favorit iduće sezone? Nasmijali ste me!![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajde Hamza dogdine da nam bude prvi strijelac aBd.Naprijed djecooooo !
Uprava napolje.Ovaj korak da su uradili na početku do sada bi imali već formiranu priču i tim glede ove djece.
Raspustite ove nehljebovice ostale,pa nek se i borimo za opstanak lakše ćemo progutati sa omladinom.
Uprava napolje.Ovaj korak da su uradili na početku do sada bi imali već formiranu priču i tim glede ove djece.
Raspustite ove nehljebovice ostale,pa nek se i borimo za opstanak lakše ćemo progutati sa omladinom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".