Ja sam dobio ban tri sedmice, ovim putem se izvinjavam i tebi. Pozzjovanmaksimovic je napisao/la: i ne dobijes ban... kao ona memara... administracija radi efikasno...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
prihvacenoMemara je napisao/la:Ja sam dobio ban tri sedmice, ovim putem se izvinjavam i tebi. Pozzjovanmaksimovic je napisao/la: i ne dobijes ban... kao ona memara... administracija radi efikasno...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Taj trend mi nikad nece bit jasan, bila dobra zajebancija, pa se onda mufloni poput Muhe i ostalih poceli ukljucivat, sad samo rigotina od one ekipe piše...Cocaine je napisao/la:Brato davno sam ja napisao i koliko toliko se sklonio s ove teme. Fina vremena ok raje pincete,kola na panonskim jezerima,ganga- stylovima i kreditima sa najnizom kamatnom stopom. Izgubilo sve smisao ukljucivanjem ljudi koji izvaljuju ko da se bodu travnickim sirom u venunarodniheroj je napisao/la:Jel' to opet počinjete retardiranu raspravu ?
Ima li iko od vas koji ste učestvovali u sinočnjem orgijanju na ovoj temi da se zacrveni ?
Jeste li svjesni kakvi ste magarci, kakvi paraziti od ljudi.
Smećari, dao bih sve da vas vidim, imate li roditelje , čemu su vas učili ? Da lajete po mrtvim bosanskim mladićima i svetim bosanskim mjestima???
PRESTANITE JEDNOM ZAUVJEK![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Padoh u zaborav.Heller je napisao/la:Taj trend mi nikad nece bit jasan, bila dobra zajebancija, pa se onda mufloni poput Muhe i ostalih poceli ukljucivat, sad samo rigotina od one ekipe piše...Cocaine je napisao/la:Brato davno sam ja napisao i koliko toliko se sklonio s ove teme. Fina vremena ok raje pincete,kola na panonskim jezerima,ganga- stylovima i kreditima sa najnizom kamatnom stopom. Izgubilo sve smisao ukljucivanjem ljudi koji izvaljuju ko da se bodu travnickim sirom u venunarodniheroj je napisao/la:Jel' to opet počinjete retardiranu raspravu ?
Ima li iko od vas koji ste učestvovali u sinočnjem orgijanju na ovoj temi da se zacrveni ?
Jeste li svjesni kakvi ste magarci, kakvi paraziti od ljudi.
Smećari, dao bih sve da vas vidim, imate li roditelje , čemu su vas učili ? Da lajete po mrtvim bosanskim mladićima i svetim bosanskim mjestima???
PRESTANITE JEDNOM ZAUVJEK![]()
![]()

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nemas ni ti nekog materijala trenutno, jbg izgleda nemas inspiracije s ovim kretenimaPipiDugaCarapa je napisao/la: Padoh u zaborav.

Nullius in verba
Ispao si Gospodinjovanmaksimovic je napisao/la: prihvaceno

Re: RE: Re: PL prepucavanja
Evo ga puko. Izbaci frustracije od skupljanja željeza bratostaragarda je napisao/la:U pravu si al evo sam se vratio još samo jednom da tebi j e b e m mater pavijanu zatucani ...orangutanu poput tebe i ne trebaju druge teme....prst u uho i gange u nedelju... Bit će vas cijela hiljada na proslaviRigoletto je napisao/la:Zar ti vec nisi jednom odlazio? Dimi visestaragarda je napisao/la:MRTVI SU SE POCELI UZIMAT U USTA... Zbogom za sva vremena sa ove teme....stoko retardirana

Sto je Keba ovako nervozan danas? 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
A NISI NORMALANRinuka je napisao/la:Sto je Keba ovako nervozan danas?

@Heller
Ko bi imao inspiraciju kada se svako malo spomenu pokojnici u negativnom kontekstu.

Ni mrtvima ne daju mira..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Izgleda da je skino dzemper pa ga svrbi kozaPipiDugaCarapa je napisao/la:A NISI NORMALANRinuka je napisao/la:Sto je Keba ovako nervozan danas?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
samirr je napisao/la:Previše se vjeruje Almiru Hurticu.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Previše se vjeruje Efendiću.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Previše se vjeruje Efendiću.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
volio bi i da ne ode jer ce biti iza nas sigurno.MuhamedTM je napisao/la:samirr je napisao/la:Previše se vjeruje Almiru Hurticu.znaci I on ide vrlo brzo.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Samke ti kad kazes puno se vjeruje, taj trener ide u vrlo kratko vrijeme nakon toga. Sta Im radis vise ziv bio.samirr je napisao/la:volio bi i da ne ode jer ce biti iza nas sigurno.MuhamedTM je napisao/la:samirr je napisao/la:Previše se vjeruje Almiru Hurticu.znaci I on ide vrlo brzo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ovo im je zadnji put da im ja otvaram oci.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta ste radili sinoc pa je moderacija morala intervenisati?! Na ovoj temi?

Par glupana spominjalo mirzu, vedrana, kapiju..SlevinKelevra je napisao/la:Sta ste radili sinoc pa je moderacija morala intervenisati?! Na ovoj temi?![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Bing [Bot], Fudbalmozak2, perodeformero, riki46 i 27 gostiju.