pa sto nedovede on nekog sto znakoalem je napisao/la:Nemoj sad da serete po Tanu. Covjek je vjerovao nasim ljudima i dao im odrijesene ruke. Molili smo Boga da nadjemo nekoga da nas iz govana izvadi i to se desilo. Cak je i igrace placao i budzet nam dao. Drugi par cipela je sto smo mi **** pa samo gledamo kako cemo sebi ukrasti. Dakle sve nam je covjek dao, sredatva da radimo sta hocemo dok god i on ima profita. Kad ne znamo sami, ima ko zna.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma logicno je da se on pita za to ko ce mu raditi u klubu, ali da je recimo doveo strance, pa da im je rekao nema kupovine igraca sa strane igrajte samo sa djecom pa rekao bih jbg njegov je klub sta mi tu sad mozemo, nista, ali tvoji te ljudi ba lazu, petljaju, kradu, tale se sa raznoraznim menadzerima i kad se dese losi rezultati onda pocne spinovanje i prica kako je Tan gazda, dao Kenu da on to sve vodi i pita se i oni su krivi, uprava je tu nemocna, a prica je skroz drugacija jer sam Ken radi na preporuku nase uprave,oni ih izvjestavaju o svemu, sto znaci da su manipulatori svjetske klasebordobijeli je napisao/la: ma naravno da je uprava krivac oni su dovodili trenere ,igrace i iste te mjenjali rezultat toga je 4 mjesto i vjerovatno ne izlazak u evropu , al opet se vracamo na ono Tan upravlja klubom i ako on odluci da uprava ostaje nama djaba sve ,nazalost al tako je
Pyro is not a crime !
Kazu pametan uci na tudjim greskama, budala na svojim. Sta tek reci za ovu upravu?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kakve to veze ima ne mozemo sve pokupit,pa sve smo od Hamze,Velagica,Hodzica,Kadusica itd pokupili moze nesto i da promakne nema kluba ma svijetu da moze sve pokupit. Ovo za Hurtica po meni los potez tj prelos potez vidi se da se izgubio kompas,ko god vise da dodje glava me uanoli,hocu trenera da bude tu mim 2 godine dosta je vise ba 2 do 3 mjeseca trener i vozdraBosnianKingdom je napisao/la:Momak iz Zvijezde Gradačac igrač od 18 godina ode u Standard,a mi slijepi. Hej ljudi iz Belgije prate našu drugu ligu, a mi slijepi na sve to...
On ce dovesti nekog ko zna profit praviti.. Sad da li nama to odgovara ili ne, njega to ne zanima. Pogledajte malo stvari iz njegove perspektive.
4.10.2009.
- bordoakapitar
Posto ce djeca upadati na sve pozicije koje budu upraznjene onda POD HITNO otjerati Okica, Harbu, 2xBekic, Cezar, Emerson, Berberovic... otjerati iz drzave!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Po meni ostanak Hurtica je logoican potez.Ako ce se vec forsirati djeca iz Akademije .Pojacana ce se vjerovatno dovoditi iz BIH.Ako iko bolje poznaje situaciju u nasoj ligi I Akademiji onda je to Hutric.
Dovoditi opet trenera sa strane,je po meni samo nova avantura.
Hurta ima sad dosta vremena pripremiti ekipu,dovesti pojacanja.Mislim da nije radio los posao I da mu treba dati sansu da pokaze sto zna.
E sad je druga situacija sto navijaci ponovo zela neke atrakcije,razna imena u opticaju,spekulacija samo da se nesto desava.
Dovoditi opet trenera sa strane,je po meni samo nova avantura.
Hurta ima sad dosta vremena pripremiti ekipu,dovesti pojacanja.Mislim da nije radio los posao I da mu treba dati sansu da pokaze sto zna.
E sad je druga situacija sto navijaci ponovo zela neke atrakcije,razna imena u opticaju,spekulacija samo da se nesto desava.
Ja nikad nisam bio protiv Hurte,samo sam ga kritikovao protiv Zelje jer je trebao zamjeniti Okica,koji je bio los.Hurta je sve utakmice odradio korektno i pokazao da zna .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Mirza Varesanovic je sa djecom izborio 2 mjesto, puna podrska Hurti u nastavku!
Amer Dupovac!
Naša djeca i momak koji forsira našu djecu ; isprazno šupljiranje koje poništava činjenica da mu je npr rahmetli Okić odigrao sve utakmice.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besic je napisao/la:Naša djeca i momak koji forsira našu djecu ; isprazno šupljiranje koje poništava činjenica da mu je npr rahmetli Okić odigrao sve utakmice.
Slazem se za Okica da je kritican,los,ali ,je problem sto nam je ekipa limitirana ,I sto nemamo puno boljih od Okića.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
A yebo majku pa i dalje ne vjerujem, a mislio sam da je ćelo gotova stvar.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Stvarno!?Majkl je napisao/la:Ja nikad nisam bio protiv Hurte,samo sam ga kritikovao protiv Zelje jer je trebao zamjeniti Okica,koji je bio los.Hurta je sve utakmice odradio korektno i pokazao da zna .
I onu protiv Slobode???
i sta, s tim trebamo biti zadovoljni, izmedju 2. mjesta s nasom djecom i 1. sa strancima, sto se mene tice ne mora medju 30 ni jedan biti ni iz Kantona SarajevoRahma je napisao/la:Mirza Varesanovic je sa djecom izborio 2 mjesto, puna podrska Hurti u nastavku!
@amy Imamo puno boljih od Okića samo što to vrli mag ne vidi , ima ih i u juniorima , a čak je I Deni blekicin bolja opcija .
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 12 maj 2016, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Puna podrska Hurticu,uz nekoliko pojacanja na mjestima kojim bude htio,uspjeh nece izostati.Pozitivno me uprava iznenadila ovim potezom.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
S tim da ce od iduce sezone biti drugaciji sistem i bice dosta teze
Neka nam je Bog na pomoci
moramo biti svjesni braco, cim se pocne povlaciti prica nasa djeca, nas trener i slicno da nema nikakvih pojacanja (ozbiljnijih) i da su nam ambicije vrlo niske, na zalost
Pa zato se za nas i ubio Petrović jer ćemo imati 16 utakmica sa 4 tima koja su bolja od nas i njegov defanzivni fudbal bi nam donio mnogo više bodova nego ovaj moderni od trenera koji je nagrađen za poraz od 4-0. Žalosno je to što kad ovaj dobije otkaz poslije par poraza tamo nekad u oktobru , Ćelo će biti zauzet ili u Radniku ili negdje drugo , a onda nam vrla uprava dovodi neke mazlume iz Kroacije i Srbije i kreće sve ispočetka.QUARESMA 18<<< je napisao/la:S tim da ce od iduce sezone biti drugaciji sistem i bice dosta teze
I da su doveli Petrovića , a nastavili s ovim projektom gdje su guraju omladinci , a nema nikakvih pojačanja ( ne kreamar i sl ) opet bi napravili više nego s trenutnim trenerom .
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 12 maj 2016, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nismo mi Zeljkanovci, "nasa djeca", evo igramo cijelu sezone sa najmladjom ekipom pa niko rijeci o "nasoj djeci", stipu tu pricu. Evropa sljedece godine je ravna tituli!giannini je napisao/la:moramo biti svjesni braco, cim se pocne povlaciti prica nasa djeca, nas trener i slicno da nema nikakvih pojacanja (ozbiljnijih) i da su nam ambicije vrlo niske, na zalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.