FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

giannini
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la giannini » 12 maj 2016, 14:38

nista nije ravno tituli

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 maj 2016, 14:41

ma nije problem Hurta, problem su ovi akrepi sto ostaju u upravi
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 maj 2016, 14:41

Pa vi ste budale ako mislite da ce odjednom potpisati 5 igraca iz akademije da zamjene ove krampe sad. Kakva suplja, sve ostaje isto. Hurtic je samo novo zrtveno janje i bice tu ako bude imao rezultat. Cim krene nizbrdo njega ce otjerati, novi ce doci. Pa gledamo to 2/3 godine.
4.10.2009.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 maj 2016, 14:43

Majkl je napisao/la:Puna podrska Hurticu,uz nekoliko pojacanja na mjestima kojim bude htio,uspjeh nece izostati.Pozitivno me uprava iznenadila ovim potezom.
Tebe bi pozitivni iznenadila ova Uprava i kada bi te svezali za banderu pa se svi iz Uprave izredali na tebi.
Trolu placenicki! :puke:
Kako samo preskocis ona pitanja na koja ne mozes odgovoriti ili kada te raja provali i dokaze koji si licemjer!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 12 maj 2016, 14:45

monty pythonovski potez,nego jel' dzakma sljedechi[WHITE SMILING FACE]?jbg a ako nishta da se ne nadamo nichemu iduche godine,tanovi ljudi su izgleda punim preuzeli,imam osjechaj da su ovi svi ostali u klubu spali na poshtare

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 maj 2016, 14:52

Fino ovi uhljebi spustise loptu. Nema euforije, nema ocekivanja, nema ambicija, nema pritiska a nema ni raje osim nas 2-3000 bolesnika i laganini... Ne znam samo kako utakvom ambijentu misle zadrzati sponzore, dovesti nove, povecati broj clanova...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 12 maj 2016, 15:04

nukleusmember je napisao/la:monty pythonovski potez,nego jel' dzakma sljedechi[WHITE SMILING FACE]?jbg a ako nishta da se ne nadamo nichemu iduche godine,tanovi ljudi su izgleda punim preuzeli,imam osjechaj da su ovi svi ostali u klubu spali na poshtare

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A mislim brate da je ovo odlican potez ,sta su trebali sad dovesti Petrovica ili nekog i bilo bi svrsavanje,aj popisacemo,razvalicemo ,prekucacemo.Ako se dovedu ciljana pojacanja koja Hurtic zeli ,ovo se mozda pokaze kao odlican potez.Sacekajmo malo ,uvijek trcimo da prije vremena se radujemo ili da padamo u ocaj.Svrsavali smo na Jesica pa sta bi.Vidjecemp kako ce se ovo pokazati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 15:08

Pisali smo dobro je kad je tišina preko prelaznog roka , oluja na proljeće , kad dobismo Kramara. Sada pišeš slično ubleho ,a znaš da može biti samo gore .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 maj 2016, 15:09

koalem je napisao/la:Pa vi ste budale ako mislite da ce odjednom potpisati 5 igraca iz akademije da zamjene ove krampe sad. Kakva suplja, sve ostaje isto. Hurtic je samo novo zrtveno janje i bice tu ako bude imao rezultat. Cim krene nizbrdo njega ce otjerati, novi ce doci. Pa gledamo to 2/3 godine.
ma Ken Choo je kriv za sve :lol:
Pyro is not a crime !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 maj 2016, 15:09

preglup potez, već smo van utrke za titulu, frajer se uči na nama a pokazao da je taktički nedorastao konkurenciji....koja budala će dati pare za sezonsku??? s ovim igračima i ovim trenerom??? bez naznaka napretka u bilo kojem pogledu..........pozorišna atmosfera nas čeka sljedeću sezonu...

slobodni su da me pokušaju razuvjeriti.......djelima ne bla-bla-spin-bla....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 12 maj 2016, 15:09

http://www.fksarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... avlja/3078
Nakon 2 godine je konačno stiglo, hvala amidža :salut:

Grad kao grad progledao nakon poplave, al zato domaćinstva

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 maj 2016, 15:11

zagor1987 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Momak iz Zvijezde Gradačac igrač od 18 godina ode u Standard,a mi slijepi. Hej ljudi iz Belgije prate našu drugu ligu, a mi slijepi na sve to...
Kakve to veze ima ne mozemo sve pokupit,pa sve smo od Hamze,Velagica,Hodzica,Kadusica itd pokupili moze nesto i da promakne nema kluba ma svijetu da moze sve pokupit. Ovo za Hurtica po meni los potez tj prelos potez vidi se da se izgubio kompas,ko god vise da dodje glava me uanoli,hocu trenera da bude tu mim 2 godine dosta je vise ba 2 do 3 mjeseca trener i vozdra
Njemu je menadžer Lane Jovanović, pa ne čudi što ode u Standard. A mali je drama dobar igrač.
Niko, niko, samo Sloboda

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 12 maj 2016, 15:13

Dodjem sa posla i imam sta vidjet ... u pm ... bolje da sam josh radio i drugu smjenu lakse bi mi palo .... :crazy: :crazy: :crazy:
Misljenja sam kao sto pojedinci kazu " zna se sta nas ceka slj. sezone" makar nema neke euforije ...ovako makar znash cemu se nadat i cao ...

Nemam nista protiv Hurtica ....al trener kojeg pregazi jedna Sloboda sa 4-0 mislim da nema sta trazit kao trener FK Sarajeva...

Neznam u soku sam i trebat ce mi dani da ovo progutam ....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 12 maj 2016, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 maj 2016, 15:18

Kako su krenuli rastjerace raju sa stadiona,a mozda to i jeste cilj da im nema ko zvizdati,ostace samo placenici tipa 'majkl'. Svakako smo vise biznis klub nego fudbalski.

High

Post Postao/la High » 12 maj 2016, 15:20

Trebamo stvarati uvjete za šampionski tim u 2020. godini. :hmmmmm:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 maj 2016, 15:21

Cuj nije do uprave, jok eto do nas je. Ne mogu da vjerujem koja kolicina gluposti vlada medju rajom.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 maj 2016, 15:28

pasica je napisao/la:Cuj nije do uprave, jok eto do nas je. Ne mogu da vjerujem koja kolicina gluposti vlada medju rajom.
ma odlicnu stvar su ba uradili za sebe, prebaci sve na Kencija ili Tana, da izgleda da oni nista tu ne mogu i mirna Bosna, da se pitao Kenci Jesic bi i dalje bio trener Sarajeva,tako da ta prica da oni nista ne mogu i da se nista ne pitaju ne pije vode, ali dobro ja vjerujem da ce uspjeti raju prevariti jos jedanput, nista novo, mentalitet nam je takav da olahko povjerujemo u sve
Pyro is not a crime !

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 maj 2016, 15:28

Ne moze mi ni on valjat ako ga je ova uprava odredila, a svi dobro znate da se i za Hurtica pisalo da je taldzija u akademiji bio, sve ima svoje
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 12 maj 2016, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 maj 2016, 15:30

Znači i iduće sezone gledamo Okića u prvih 11, samo što tada će biti upitno to četvrto mjesto.
Pripremili su nas na visoke poraze, tako da i mi, navijači, ulazimo spremi pa nam neće biti toliko teško pasti porazi od 3-4 gola razlike.

Majkl je najveći trol na temi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 maj 2016, 15:31

Neko se proda a neko cuva obraz...
Gospodo, prodali ste se, ali hajde to, prodali ste i nas i nasu svetinju !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Arma00, Lecler i 19 gostiju.