FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 12 maj 2016, 16:45

Evo i Semjon daje podrsku Hurticu,hajmo ga podrzati.Kad smo mogli dati podrsku Jesicu i ,hajmo podrzati i Hurtica,vrijeme ce pokazati kakav ce biti.**** ,moramo se i nadati da ce bivsi drugoligas FK NIKADNISMONISTAOSVOJILI dobiti Radnika i da ce se spasiti sezona.Ali hajmo podrzati Hurtica.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 12 maj 2016, 16:45

Gledam komentare ovih juniora po FB nakon pobjede na sugavici , provociraju ratnike :lol: :lol: :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 maj 2016, 16:51

Majkl je napisao/la:Evo i Semjon daje podrsku Hurticu,hajmo ga podrzati.Kad smo mogli dati podrsku Jesicu i ,hajmo podrzati i Hurtica,vrijeme ce pokazati kakav ce biti.**** ,moramo se i nadati da ce bivsi drugoligas FK NIKADNISMONISTAOSVOJILI dobiti Radnika i da ce se spasiti sezona.Ali hajmo podrzati Hurtica.
Zasto podrska? Zato sto su ga tvoji nalogodavci iz uprave postavili???
A nedavno si bio protiv njega,koje licemjerstvo!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 maj 2016, 16:52

Majkl heroj, a ne trol!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 maj 2016, 16:55

Dje ce ko sa Majklom
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2016, 17:03

Nije Hurtic problem u ovoj prici, on je svoj posao korektno odradio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 maj 2016, 17:05

Izađite u javnost i dajte objasnjenja zasto tonemo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2016, 17:13

Ma kakva javnost, pitajte majkla, pitajte svetustranu, i vodju njihovog sekaca sa drugom moltovljevim
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 maj 2016, 17:22

Barem cemo gledati srcanu djecu sljedece sezone. :thumbup:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 12 maj 2016, 17:26

Lakoste je napisao/la:

Barem cemo gledati srcanu djecu sljedece sezone. :thumbup:
Još im samo Saida dovesti, pa da se osvetimo za derbije ove sezone :mrgreen:
SARAJEVO

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 maj 2016, 17:27

Treba djecu od pjetlica uciti da vole bordo i da mrze plavo i zeljeznicar. :bih:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2016, 17:31

@Mahkl vrijeme je!!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 12 maj 2016, 17:35

Ovo je smijurija,postali smo klub bez vizije,cilja,plana,nista mi vise nemamo,pitam se da li smo ikad i imali,ovo je samo za sr.anja vec sad protiv Olimpica,uletit bagri na zapad i je.bat im mater,drugacije ih neces otjerat,da nije zalosno bilo bi smijesno :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2016, 17:49

SiouxLukavac je napisao/la:Horde Zla 1987

Ti, čini nam se, Selimoviću Dino, istinski uživaš kad ti je bemo mamu. To je krajnje zabrinjavajuće jer tvoje psihičko stanje nije na zadovoljavajućem nivou. Iskreno ti preporučujemo da potražiš pomoć psihijatra. Jednako zabrinjavajuće kao kad te navijači dovedu na poziciju i ti im obećaš da ćeš otići čim to budu tražili od tebe, a onda kada se to desilo, izigravaš mutavca i kriješ se u mišjim rupama. Udarile pare u glavu, a Nodi? Ničija nije do zore sjala, logično da neće ni tvoja, jer ko si ti? Obični parazit, uhljup i sofisticirani klošar koji živi na račun našeg kluba, kluba za koji Mi živimo! Otići ćeš zajedno sa svojim drugarima taldžijama na čelu s Elvirom, to ti obećavamo, a na tebi je samo da izabereš način. Džaba ti milioni kad si obična pi čka koja se mora sakrivat od "obične raje", koja ne smije prošetat čaršijom niti pogledati nekoga u oči čiste savjesti. Kopaš si rupu bez dna, sam ćeš i da je zapečatiš.
DINO PEDE RU, NAPUŠI SE SJEVERU!

slika
To je poenta i on i Kantardzic i nek povedu i skuta Irfanovog havera sa te izmisljene pozicije a nek dovedu Semjona i jos neke istinske fanatike.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2016, 17:53

Gigant jedan jedini,skaut je brat al zasluzuje vecu poziciju gdje moze doci do izrazaja njegova ljubav

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 12 maj 2016, 17:54

Meni mi nismo jasni..................
Hoćemo više naše djece u prvom timu
Hoćemo provjerena pojačanja iz inostranstva
Hoćemo nekog provjerenog stručnjaka iz susjedstva
Hoćemo nekoga ko je upućen u našu ligu
Hoćemo da prodajemo naše igrače za milione da se hvalimo sa tim a onda kukamo kako nam je loše jer smo prodali kapitalce
Hoćemo da ...............
Mi ne znamo šta hoćemo

Jedina stvar koju poštujem danas je ta što su rekli jasno i glasno kakav je plan PA DA GA I MI ZNAMO.Uovoj tekućoj sezoni mensečini nije bilo plana i svi su se malo pogubili.I uprava (KOJA JE MISLIM I NADAM SE U ODLASKU,AKO NIŠTA POJEDINCI!!! ),i igrači,i mi navijači .
Svjesno se spuštaju naša očekivanja sa ovim obavještenjem za sljedeću sezonu .Pametan potez.
HURTIĆ IMA MOJU PODRŠKU A DO KADA NE ZNAM
Prvi ću u julu kupiti sezonsku i u avgustu podržati naše momke .

SRCE NA TEREN I PAMET U GLAVU
" srce na teren i pamet u glavu "

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2016, 17:57

A s Kodrom smo bili na pravom putu, gospodin covjek, znalac, postovan u svijetu pa i u Bosni.Otjeras takvog covjeka zbog titule, i ev na kraju sta se desilo..
Dobili smo kratkorocno zadovoljstvo i mir oko FkS, a dugorocno nas nema ni na mapi...
Yebes instant uspjeh..

Jbga, sad nam borba teska slijedi... Toliko perspektive smo imali, da bi sad razmisljali o ligi za opstanak :(

Slag na tortu ce biti kad ostanemo bez Evrope.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 maj 2016, 17:59

sve mi ovo mirise na rukometni klub bosna i kk bosna i odbojkaski klub bosna zivi bili pa vidjeli ....
mogli smo prije da budemo prosjecni i da budemo u vrhu al sad vec drugi klubovi se pojacali i ljudi sve vise napreduju a mi stagniramo ili idemo nazad ....

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 maj 2016, 18:09

nudi nam se onaj Bureković iz Zenice....

inače ko još nema licence za sljedeću sezonu?
U javnosti se, spekuliše kako su za njegove usluge zainteresovani sarajevski premijerliši Željezničar i Sarajevo, ali zvaničan kontakt za sada nije ostvaren.

Međutim, i do samog fudbalera stigle su informacije kako ga spomenuti klubovi traže, a ukoliko dođe do pregovora Bureković ne bi imao ništa protiv prelaska u prijestolnicu.

– Između mene i Sarajeva nema zvaničnog kontakta, ali od nekih izvora saznao sam kako postoji interes kluba sa Koševa. Naravno da mi to imponuje, jer je Sarajevo veliki klub i ne bih imao ništa protiv da pređem u njegove redove – rekao nam je Bureković i nastavio:

– Ranije su se pojavljivale informacije da me želi i Željezničar, koji je također veliki klub. Ja sam profesionalac i ne mogu reći gdje bih se radije vidio. Gdje god da odem, bio bi to iskorak u mojoj karijeri. Postoji i opcija da odem vani, pa vidjet ćemo. U svakom slučaju, promjena bi mi dobro došla, jer gledam da odem i napravim nešto više.

Bureković se potom kratko osvrnuo na aktuelnu sezonu, u kojoj je Čelik pružio dosta dobrih partija, uprkos činjenici da se klub nalazi u veoma teškoj situaciji.

– Zadovoljan sam, kako svojim, tako i igrama ekipe. Naravno, uvijek može bolje, ali evidentno je da sam podigao formu na veći nivo. Bliži se kraj sezone, čekam iduću, a vidjet ćemo u kojem dresu ću je dočekati – zaključio je Bureković.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 18:12

Na šta je Sarajevo spalo ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 7 gostiju.