FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

katarakta

Re: FK Željezničar

Post Postao/la katarakta » 12 maj 2016, 14:43

amazon je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
amazon je napisao/la:Realno bi Amar ovu Slobodu s ovim igracima preslusao hladno u KUP-u dvije utakmice. A mi primimo 5 komada jbt.Ovaj Zeba supak, a mi psujemo Bekricu koji nikad ne bi otisao u bilo koji klub. A mi ga tjeramo, psujemo mu, kakvi smo mi navijaci Boze sacuvaj :facepalm:
Isti taj Bekric nudio se i Slobodi. Lova prije ljubavi, prijatelju :)
Pusti šuplje price. Čuj, nudio se a izvor te informacije neko dijeti od 12 godina.
To uopšte nije šuplja ;)
Niko, niko, samo Sloboda

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 12 maj 2016, 15:19

katarakta je napisao/la:
amazon je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Isti taj Bekric nudio se i Slobodi. Lova prije ljubavi, prijatelju :)
Pusti šuplje price. Čuj, nudio se a izvor te informacije neko dijeti od 12 godina.
To uopšte nije šuplja ;)
jeste suplja, ne lazi ne kontam otkud zelja za laganjem :tokralju:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 12 maj 2016, 15:34

Nudio se i Zvijezdi iz Gradacca... sjedio sa njihovim predsjednikom zajedno na nekoj urakmici, kao sto je i sa sisojom... how yes no...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 12 maj 2016, 15:38

Nije svjestni da svaki igrač prije nego što dođe u premier ligu ide na pregovore sa slobodom, ali rijetki od njih zadovolje, pa onda idu gdje stignu

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 maj 2016, 15:41

kyrgios je napisao/la:Nije svjestni da svaki igrač prije nego što dođe u premier ligu ide na pregovore sa slobodom, ali rijetki od njih zadovolje, pa onda idu gdje stignu
Ahahahaha e bas tako :D :D Sloboda je nas Real :D
Volim te Zeljo!!!

theKuPuS
Kontakt:

Post Postao/la theKuPuS » 12 maj 2016, 15:56

gdje se na jug dodaje 300 stolica? onaj prostor ispod je puno veci od 300 sigurno

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 maj 2016, 16:01

theKuPuS je napisao/la:gdje se na jug dodaje 300 stolica? onaj prostor ispod je puno veci od 300 sigurno
popunjava se malo onaj dio oko reflektora
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 12 maj 2016, 16:25

Malo sam istraživao slobodne trenere iz regiona i pronašao sam nekoliko zanimljivih imena:
Dragoslav Stepanović
Vladimir Vermezović
Marko Nikolić
Ante Šimundža
Igor Tudor
Mile Petković

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 12 maj 2016, 17:27

irfo je napisao/la:
theKuPuS je napisao/la:gdje se na jug dodaje 300 stolica? onaj prostor ispod je puno veci od 300 sigurno
popunjava se malo onaj dio oko reflektora
Vise mislim da se dodaje jedan red iznad trenutnih sjedalica kao sto je to uradjeno i 2004. To je otprilike 200 sjedalica no moguce je i ovo oko reflektora da bude istina.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 maj 2016, 18:00

Fakat, sta je s ovom temom, gdje su svi, ja jedno vrijeme nisam bio aktivan na forumu, pa nisam bas najupuceniji...

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 12 maj 2016, 18:27

Omar500 je napisao/la:Fakat, sta je s ovom temom, gdje su svi, ja jedno vrijeme nisam bio aktivan na forumu, pa nisam bas najupuceniji...
ukratko pripreme antalija, prenos tekme, sarajevo prenos zeljo ne, admin i aco svadja sa ostalima, odlazak raje na drugi forum ;)

alphabet80
Kontakt:

Post Postao/la alphabet80 » 12 maj 2016, 18:57

Blueboy1 je napisao/la:Malo sam istraživao slobodne trenere iz regiona i pronašao sam nekoliko zanimljivih imena:
Dragoslav Stepanović
Vladimir Vermezović
Marko Nikolić
Ante Šimundža
Igor Tudor
Mile Petković
Ja ne bih trenere iz inostranstva dovodio... Imamo loše iskustvo kod komšija...treba posegnuti za par domaćih rješenja...ali iskreno po meni najbolje rješenje je Kemal Alispahic...oduševio me je i sa izjavom u Avazovom sportu...gospodski...gdje je nahvalio Amara ali i rekao jednu istinu,da Amar nije mogao sve sam,i nije,imao je najjaču logistiku(7 ministara u tom momentu je sjedilo u upravi),i Kemala za Pomoćnika...kao i Odu

IpceAhmedovski
Kontakt:

Post Postao/la IpceAhmedovski » 12 maj 2016, 19:03

Kakav crni Alispahić...

alphabet80
Kontakt:

Post Postao/la alphabet80 » 12 maj 2016, 19:18

IpceAhmedovski je napisao/la:Kakav crni Alispahić...
Ne branim nikoga niti predlažem..ali hajd reci ti sta znaš o čovjeku kojeg vjerovatno nisi ni gledao prije 15 g na klupi Želje jer si bio previše mlad za to...čovjek ima jači CV od svih trenera iz Premijer lige...Saba(Iran)...Ravan(Azerbejdžan)...Selektorr eprezentacije Tadžikistana...Al Ahli...Željo....

IpceAhmedovski
Kontakt:

Post Postao/la IpceAhmedovski » 12 maj 2016, 19:23

alphabet80 je napisao/la:
Ne branim nikoga niti predlažem..ali hajd reci ti sta znaš o čovjeku kojeg vjerovatno nisi ni gledao prije 15 g na klupi Želje jer si bio previše mlad za to...čovjek ima jači CV od svih trenera iz Premijer lige...Saba(Iran)...Ravan(Azerbejdžan)...Selektorr eprezentacije Tadžikistana...Al Ahli...Željo....
Nikakve reference.

alphabet80
Kontakt:

Post Postao/la alphabet80 » 12 maj 2016, 19:29

IpceAhmedovski je napisao/la:
Nikakve reference.
A kakve su reference ..Rudar Ugljevik...Zvijezda Gradačac...Slavija...Rudar Kakanj...samo mi nadji trenera osim Kemala i Amara koji su više od godinu dana radili vani...ili da su uopste radili vani

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 12 maj 2016, 19:32

@alphabet80 nadam se da se zajebajes da su to dobre reference... Pa kad procitas gdje je trenirao i koga sve dobro se covjek zamisli... Da je tako dobar ko sto on hvali sebe davno bi trenirao nekoga negdje u evropi ili u susjedstvu

IpceAhmedovski
Kontakt:

Post Postao/la IpceAhmedovski » 12 maj 2016, 19:34

IpceAhmedovski je napisao/la:
alphabet80 je napisao/la: Ne branim nikoga niti predlažem..ali hajd reci ti sta znaš o čovjeku kojeg vjerovatno nisi ni gledao prije 15 g na klupi Želje jer si bio previše mlad za to...čovjek ima jači CV od svih trenera iz Premijer lige...Saba(Iran)...Ravan(Azerbejdžan)...Selektorr eprezentacije Tadžikistana...Al Ahli...Željo....
Nikakve reference.
A kakve su reference ..Rudar Ugljevik...Zvijezda Gradačac...Slavija...Rudar Kakanj...samo mi nadji trenera osim Kemala i Amara koji su više od godinu dana radili vani...ili da su uopste radili vani
to što je bio vani bolje da i nije. gdje god je bio zadržao se po par mjeseci i taraba.

alphabet80
Kontakt:

Post Postao/la alphabet80 » 12 maj 2016, 19:38

Alleenn je napisao/la:@alphabet80 nadam se da se zajebajes da su to dobre reference... Pa kad procitas gdje je trenirao i koga sve dobro se covjek zamisli... Da je tako dobar ko sto on hvali sebe davno bi trenirao nekoga negdje u evropi ili u susjedstvu
Problem je što mi mislimo da smo najbolji...a liga nam je ****...Al Ahli kojeg je on trenirao sa njim na ima čelu Azijsku ligu prvaka ...Azerbejdžan svake godine ima u grupama Europa League 2 sv oje ekipe...u Iranu rade samo vrhunski treneri...(Zagalo,Ivankovic...)tu ne može ostati lijevi trener...pogledaj samo kolike su godišnje plate u tim ligama...i sad mi pričaju o našim trenerima koji nisu makli od Gabele dalje....kaskaju takticki 5 g. za Ev ropom...mislim da ko me poznaje znam dovoljno o fudbalu da bih mogao ocijeniti
Ko je kakav

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 maj 2016, 20:44

Ne vidim zasto pravite problem ako neko zeli nekog trenera. Njegovo licno pravo za to. Ovo je forum, svako ima pravo da napise sta misli, a ko nema mozga da shvati to, neka ide s foruma. Ovdje imaju dezurni debili da odmah napadaju ljude ako ne misle kao oni.Tako je isto bilo s strajkacima, oni sve znaju, ostali su glupani. Covjek misli da bi Alispahic bio dobar, ja mislim da bi Osim bio najbolji, a neko treci misli da je Musa dobar. Niti nas neko nesto pita, niti ce se trener birati po zeljama na forumu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.