Koliko ja znam, u srijedu se igra revanš, i tada se odlučuje ko će osvojitirodrigo87 je napisao/la:Zar niste vec osvojili @NYKnicks Fan ?

@krme od tebe ništa pametno po ko zna koji put. Probaj opet.

Koliko ja znam, u srijedu se igra revanš, i tada se odlučuje ko će osvojitirodrigo87 je napisao/la:Zar niste vec osvojili @NYKnicks Fan ?
A u srijedu se igra ? Ja mislio vi vec osvojili, posto rece Azmir nakon poraza od Sirokog meni se cini da je jedan trofej u Tuzli.NYKnicks Fan je napisao/la:Koliko ja znam, u srijedu se igra revanš, i tada se odlučuje ko će osvojitirodrigo87 je napisao/la:Zar niste vec osvojili @NYKnicks Fan ?![]()
@krme od tebe ništa pametno po ko zna koji put. Probaj opet.
Rokoko87 je napisao/la:Previše se vjerovalo u trofej Slobode.
Vjerujem predsjedniku. Sve što je obećao to je i uradio za naš klub.rodrigo87 je napisao/la:A u srijedu se igra ? Ja mislio vi vec osvojili, posto rece Azmir nakon poraza od Sirokog meni se cini da je jedan trofej u Tuzli.NYKnicks Fan je napisao/la:Koliko ja znam, u srijedu se igra revanš, i tada se odlučuje ko će osvojitirodrigo87 je napisao/la:Zar niste vec osvojili @NYKnicks Fan ?![]()
@krme od tebe ništa pametno po ko zna koji put. Probaj opet.![]()
Ne vjeruje mu par debila sa onog klipa od neki dan.rodrigo87 je napisao/la:Onda si ti jedan od rijetkih koji mu vjeruju
I previše.NYKnicks Fan je napisao/la: Vjerujem predsjedniku.
Rokoko87 je napisao/la:Previše se vjerovalo u trofej Slobode.
Par debilaNYKnicks Fan je napisao/la:Ne vjeruje mu par debila sa onog klipa od neki dan.rodrigo87 je napisao/la:Onda si ti jedan od rijetkih koji mu vjeruju
Da, da.rodrigo87 je napisao/la:Par debilaNYKnicks Fan je napisao/la:Ne vjeruje mu par debila sa onog klipa od neki dan.rodrigo87 je napisao/la:Onda si ti jedan od rijetkih koji mu vjeruju![]()
Šta tek onda reći za vjeru u plavo proljećeRokoko87 je napisao/la:Previše se vjerovalo u trofej Slobode.
Pa u neku ruku ga je i bilo, to sto smo mi zasrali u toj mjeri prvu polusezonu treba da nam bude lekcija da ne mozes iskljucivo jedan dio sezone odigrati dobro.HElo je napisao/la:Šta tek onda reći za vjeru u plavo proljećeRokoko87 je napisao/la:Previše se vjerovalo u trofej Slobode.
Tako nekako i ispada.cadillac je napisao/la:Pa u neku ruku smo i mi osvjili trofej, al trebamo naučit lekciju da na kraju trebamo bit prvi a ne drugi
NYKnicks Fan je napisao/la:Ne vjeruje mu par debila sa onog klipa od neki dan.rodrigo87 je napisao/la:Onda si ti jedan od rijetkih koji mu vjeruju
Idi baFrancescoTotti je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Ne vjeruje mu par debila sa onog klipa od neki dan.rodrigo87 je napisao/la:Onda si ti jedan od rijetkih koji mu vjeruju
Previse se vjerovalo svom dileruFrancescoTotti je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Ne vjeruje mu par debila sa onog klipa od neki dan.rodrigo87 je napisao/la:Onda si ti jedan od rijetkih koji mu vjeruju
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 17 gostiju.