FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 maj 2016, 22:30

Fk sarajevo se u najvecim dugovima, u najtezim vremenima uvijek plasiralo u europu! Bez problema! Sa prosjecnom ekipom!
Uvijek smo na pocetku sezone bili jaki favoriti!
A sad ako ovu europu izborimo mozemo se nabit nogom u guzicu, isto tako i sljedece sezone!

I zasto nas poredis sa konama? Boli me q za kone. Ja znam kakvu smo mi priliku imali , tj kakvu su priliku ona **** prokockala
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 maj 2016, 22:31

Da nije bilo Tana sad bi bili kao Borac.Igrali bi reda radi ligu.Muku mucili da dobijemo licencu za Premijer ligu.O evropskoj bi mogli samo sanjati,I da istu izborimo.Cimirot bi kao I Said molio Paok da nam uplati koju sadaku.Samo ludom Bosnji smeta milijarder u klubu.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2016, 22:32

Spominjes licencu? Sjecam.se bas da smo otisli u evropu jer smo ispunili uslove prije haha,sad je jos rigoroznije sa nasim dugom mogli bi igrat po nasim selima i to je to,kao Celik,ljudi igraju reda radi jer u evropu nikad nece moci izac,al dosta sam se sa strumfom raspravljao i previse,lik je neko od 100000 miljanavijaca Varesanovica il pajtos od Muce pa doceko 5 minuta da zakuhava

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 maj 2016, 22:32

Gdje je onaj stari forumaš 'insajder' farukzidane? :D

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 maj 2016, 22:33

THEC je napisao/la:
Evander je napisao/la:
THEC je napisao/la: Benko,Dulja,Rustem,Kova...mislim nece ih otjerati ali ce vrlo moguce otici

@evander kako ti se da vise oko Tana, nadji brate 5-10 bogatih likova koji navijaju za Sarajevo i neka idu otkupiti klub od Tana, al naci ces malo sutra, niko para ne da, i Tana prozivati u bilo kojem smislu je smijesno, dosao u ovu vukojebinu izvukao klub iz dugova, ostavio nase ljude i dao im odlican budzet i ko nam je kriv sto smo ovdje gdje jesmo sad, on sigurno nije
Ne prozivam njega nego one koji su dopustili da nas kinez kupi prejeftino i od nas prciju napravi. Protiv covjek nista licno nemam, covjek nas samo kao poslic gleda.
Ko sto rekoh, ko god misli da Tanu nije trebalo prodati neka nadje ljude, pare i otkupi klub pa nek upravlja kako zeli, no ne vidim bas da ima takvih, a Tan od nas nikakvu prciju nije napravio nego stabilan klub, ako je iko ikakvu prciju napravio onda su to uradili ovi koji vode klub
Da, napravio je stabilnog premijer ligasa, necemo iz lige ispasti. E jesmo se usrecilli.

Samo mi reci, ako su se Zeljo, Sloboda mogli izvuci bez da se nazigu nekoke, zar to i mi nismo mogli?
Ali, imali smo i tad upravu koja nije znala izvuci nas iz govana osim da nas proda bilo kome.

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 12 maj 2016, 22:34

Majkl=Evander. Jedno te isto iz dana u dan.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 22:34

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2016, 22:36

Sloboda.da.nije Azmir dugove vratio evrope nebi vidjeli,kao i Celik.one godine zbog dugova vrlo logicno,vjerovatno bi Evander vratio 5 mil duga

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 maj 2016, 22:37

Besic je napisao/la:slika
Hodajuci sex :ljepota:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 maj 2016, 22:37

a to se Sloboda i Zeljo nisu naguzili Husicu i Misimovicu, pa prvi radi sta hoce i prodaje tekme kad mu je cejf a drugi kamatar samo takav, i mi smo problem sto smo se prodali ? - de ba, prica ti je ko kod anamo onih, i nema potrebe da se raspravljamo oko ovoga, ti nisi za Tana ja jesam jer je on jedina stvar koja u ovom trenutku klub drzi stabilnim, nije lud da dopusti da mu investicija propada i ide u dugove sto bi se nazalost desilo da njega nema jer bi ovi izvukli svaku marku koja se da izvuci i jedini krivci zbog cega necemo u evropu su oni, ni Ken Choo ni Vincent Tan
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 12 maj 2016, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 12 maj 2016, 22:38

Ado76 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Napominjem, za taj PLUS smo se prodali sumnjivom kinezu. Nisu te pare tek onako poklonjenje, niti su zaradjene. To je isto kao da imas stan, prodas stanarsko pravo i ostanes zivjeti u tom stanu kao podataanar. t
TAAJ STAN I AKO ZIVIS U NJEMU, NIJE VISE TVOJ! Znaci, dugova se nismo rijesili, prodali smo se da bi neko drugi to rijesio.
Akademija? Kakve veze ima akademija sa igrama prvogtima i rezultatima ove sezone?
Da sumiram, ove sezone sve sto su moglli zajebati, zajebali su.
Niti jedna pozitivna tacka nema.
Da covjek ne vidi nick,pomislio bi da sam na temi gurbeta.Potpuno ista,ali potpuno ista njihova prica od dana kada je Tan dosao.Kinez,prodali se,sumnjivi azijski novac,da ne nabrajam dalje...
Ma bezveze mi zbog ovakvog ban dobiti.....
Ma ignorises lika koji prica gluposti i koji je isfrustriran i koji na streamu prati utakmice Sarajeva.Plus prica gluposti koje nemaju veze.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2016, 22:38

THEC je napisao/la:a to se Sloboda i Zeljo nisu naguzili Husicu i Misimovicu, pa prvi radi sta hoce i prodaje tekme kad mu je cejf a drugi kamatar samo takav, i mi smo problem sto smo se prodali ? - de ba, prica ti je ko kod anamo onih, i nema potrebe da se raspravljamo oko ovoga, ti nisi za Tana ja jesam jer je on jedina stvar koja u ovom trenutku klub drzi stabilnim, nije lud da dopusti da mu investicija propada i ide u dugove sto bi se nazalost desilo da njega nema jer bi ovi izvukli svaku marku koja se da izvuci
Ovaj lik konstantno ide iz krajnosti u krajnost. :wtf: Ako je majkl placenik od uprave, ovaj je placenik od nekog ko zeli u upravu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 12 maj 2016, 22:40

Evander je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Napominjem, za taj PLUS smo se prodali sumnjivom kinezu. Nisu te pare tek onako poklonjenje, niti su zaradjene. To je isto kao da imas stan, prodas stanarsko pravo i ostanes zivjeti u tom stanu kao podataanar. t
TAAJ STAN I AKO ZIVIS U NJEMU, NIJE VISE TVOJ! Znaci, dugova se nismo rijesili, prodali smo se da bi neko drugi to rijesio.
Akademija? Kakve veze ima akademija sa igrama prvogtima i rezultatima ove sezone?
Da sumiram, ove sezone sve sto su moglli zajebati, zajebali su.
Niti jedna pozitivna tacka nema.
Da covjek ne vidi nick,pomislio bi da sam na temi gurbeta.Potpuno ista,ali potpuno ista njihova prica od dana kada je Tan dosao.Kinez,prodali se,sumnjivi azijski novac,da ne nabrajam dalje...
Ma bezveze mi zbog ovakvog ban dobiti.....
Demantuj me protuargumentima.
Pa ti sam sebe demantujes u jednom postu.Evo, koji stan pominjes,koji podstanari?Sta to mi imamo osim imena?Ili sta smo imali pa nije vise nase?Moze ona strumfovska:"ves masinu u Titovoj"?
Dugova se nismo rijesili?Ja nisam cuo ni za jednu tuzbu,blokirane racune,neplacanje necega..Koji onda dugovi?
Uvijek na isti fazon seres.Znamo od pocetka da je Akademija prioritet,sto mi zivimo u imaginarnom svijetu i zelimo mega pojacanja je druga stvar.
Kakve veze ima Akademija sa prvim timom?Pa upravo to i treba da bude baza za formiranje ekipe,sto je,opet ponavljam,jasno receno i od strane onoga ko je dao novac da se izgradi Akademija,kamp,vrate dugovi i sta sve ne.

Druga je stvar sto bogalji iz uprave (da ne bude da sam "neciji" i da branim nekoga) nisu bili u stanju usljed svoje nesposobnosti,sve ispratiti na pravi i ispravan nacin.
Doveli su rumenog za kojega se znalo kako je odlazio iz svake sredine,paljena mu auta,lazne otmice,da ne nabrajam dalje...i kada se to ovdje pominjalo,od nekih koji sada ovdje vaze o dobrobiti kluba,on je ukivan u zvijezde.Sve za insajdersku informaciju vise i ispijenu kafu.
Oni su krivci za potpuni sportski fijasko ove sezone,a ne spin o "prodaji sumnjivom kinezu".
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 maj 2016, 22:41

Nikad ne bi pozelio Husica za predsjednika kluba.On je danas tu, sutra digne sidro I ode.Jedan obicni ublehas koji je zabranio igracima da pozdrave navijace,jer su ga prozivali da je za kladionicu odradio tekmu protiv Drine.I ovde neko zeli takvog covjeka u klubu.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 maj 2016, 22:42

Majkl je napisao/la: Ma ignorises lika koji prica gluposti i koji je isfrustriran i koji na streamu prati utakmice Sarajeva.Plus prica gluposti koje nemaju veze.
:urnebes:

Al i evander valja gluposti u vezi tana sto jest jest.
I malo postovanja prema njemu, samo ga anamo oni nazivaju 'kinez' !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 22:44

Lakoste je napisao/la:Hodajuci sex :ljepota:
:nene:

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 12 maj 2016, 22:45

nukleusmember je napisao/la:evander jel' moguche da si ovoliko dosadan lik???pa nemoguche ocm,ponovio si 5000 puta svoja teze,neke stoje a neke su potpune nebuloze i svi ali svi su malo je rech' upoznati sa njima,nevjerovatan si lik majke mi moje

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj tako frajer je zavrsio fakultet a.A treba javiti u klub da je skonto da ne mozemo u Evropu ici ako je izborimo. [FACE WITH TEARS OF JOY]
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 22:47

Hajd sad realno .Šta mislite kakav ćemo skor imati u 16 utakmica sa Slo, ŠB, fkž i HŠK ?

ledesma
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 12 maj 2016, 22:49

Evander je napisao/la:
Samo mi reci, ako su se Zeljo, Sloboda mogli izvuci bez da se nazigu nekoke, zar to i mi nismo mogli?
Ali, imali smo i tad upravu koja nije znala izvuci nas iz govana osim da nas proda bilo kome.
Tebi frajeru sve smeta, koji si ti pljuvač, to je neviđeno... Samo bi nešto mijenjo, ti si jedino u pravu... :nene:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 maj 2016, 22:49

Besic je napisao/la:Hajd sad realno .Šta mislite kakav ćemo skor imati u 16 utakmica sa Slo, ŠB, fkž i HŠK ?
8 do 10 bodova od mogicih 24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, Google Adsense [Bot], Napapijri, OzmoodPinglewood i 17 gostiju.