FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 12 maj 2016, 22:49

zagor1987 je napisao/la:Spominjes licencu? Sjecam.se bas da smo otisli u evropu jer smo ispunili uslove prije haha,sad je jos rigoroznije sa nasim dugom mogli bi igrat po nasim selima i to je to,kao Celik,ljudi igraju reda radi jer u evropu nikad nece moci izac,al dosta sam se sa strumfom raspravljao i previse,lik je neko od 100000 miljanavijaca Varesanovica il pajtos od Muce pa doceko 5 minuta da zakuhava

ma nemam problem ni da je baljak lichno,ali ponavljanje jednog te istog 5000 puta u zadnja 2 mjeseca je potpuno suludo,ovo je fkt za posmatranja,ja da sam mu zhena ili treba objesio bi se na tavanu 7 dan

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2016, 22:50

Sad da vidimo kako ce ostakak izbora da prodje...SD i ostale "kerefeke"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Besic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 22:50

Evander je napisao/la:
Besic je napisao/la:Hajd sad realno .Šta mislite kakav ćemo skor imati u 16 utakmica sa Slo, ŠB, fkž i HŠK ?
8 do 10 bodova od mogicih 24.
:rol: :rol:

Nije 24 nego 48 .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 12 maj 2016, 22:50

Besic je napisao/la:Hajd sad realno .Šta mislite kakav ćemo skor imati u 16 utakmica sa Slo, ŠB, fkž i HŠK ?
Sigurno manje od 48

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 maj 2016, 22:51

3 pobjede, 4 nerjeseno i 9 poraza
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 maj 2016, 22:52

ledesma je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Samo mi reci, ako su se Zeljo, Sloboda mogli izvuci bez da se nazigu nekoke, zar to i mi nismo mogli?
Ali, imali smo i tad upravu koja nije znala izvuci nas iz govana osim da nas proda bilo kome.
Tebi frajeru sve smeta, koji si ti pljuvač, to je neviđeno... Samo bi nešto mijenjo, ti si jedino u pravu... :nene:
A sta je dobro?
Pa moze li gore od ovoga? Pa igramo u najgoroj ligi u Europi, prodali smo klub, a opet smo prosjek.
Sta treba, jos samo da ispadnemo iz lige da bi gore bilo.

Ako ovo sad nije za pljuvanje, onda ne znam sta je.
Ovo je hrakanje, ne za pljuvanje.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 12 maj 2016, 22:52

Stvarno je mučno čitati svakave komentare.

@Besic
Ja razumijem da si očekivao Petrovića... Razumljivo bi mi bilo da je avatar Dino prekrižen, neko iz uprave, ali koliko čovjeka prozivaš, kao da je nekog natjerao da ga imenuje.
Razočarana je većina, ali koliko ja vidim, više su/smo razočarani onim što ovo vjerovatno znači - davanje šanse mladim igračima. Nekad se prizivalo, ali, ko bi nam ugodio...
Največi problem je što se mladi igrači nisu do sada ni afirmisali pravilno. Jedino Kadušić je dobio pravu priliku i, naravno, Radovac. Sad je to na naplatu došlo.

@Evander
Po meni, bilo je i gorih godina.
Ne znam šta je tebi relevantno? Ako je plasman, završavali smo i 5. Ako su afere, viršle i "jedno sijalica u frižderu" se ne može nadmašiti.
I nije baš da smo imali nešto,pa se prodali. Imali smo ništa (materijalno, za prodati), čovjek rekao mladi igrači prioritet, nismo to ispoštovali i to je to.
Ne znam je li moglo bolje, ali obzirom da si Gracića hvalio, taj sigurno nije bolji. Njegov plan fuzije i FK Sarajevo 1946 definitivno nije bolji od ovoga.

Jbg, vidjećemo kako će ići sa, vjerovatno, mladim igračima.
Od mene, uvijek, podrška za FK Sarajevo.
Ja ne navijam ni za upravu, ni za trenera, ni za igrače, ni za navijače, nego za Instituciju - Fudbalski Klub Sarajevo.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 maj 2016, 22:53

Besic je napisao/la:
Evander je napisao/la:
8 do 10 bodova od mogicih 24.
:rol: :rol:

Nije 24 nego 48 .
Pa kontam prvi dio. Fakat ne usudjujem se vidjeti nas u ligi za prvaka unaprijed u situaciji u kakvoj jesmo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 maj 2016, 22:55

Sabinho je napisao/la:
THEC je napisao/la:a to se Sloboda i Zeljo nisu naguzili Husicu i Misimovicu, pa prvi radi sta hoce i prodaje tekme kad mu je cejf a drugi kamatar samo takav, i mi smo problem sto smo se prodali ? - de ba, prica ti je ko kod anamo onih, i nema potrebe da se raspravljamo oko ovoga, ti nisi za Tana ja jesam jer je on jedina stvar koja u ovom trenutku klub drzi stabilnim, nije lud da dopusti da mu investicija propada i ide u dugove sto bi se nazalost desilo da njega nema jer bi ovi izvukli svaku marku koja se da izvuci
Ovaj lik konstantno ide iz krajnosti u krajnost. :wtf: Ako je majkl placenik od uprave, ovaj je placenik od nekog ko zeli u upravu.
Ja sam placenik koji ne voli Dinu licemjera hocu da ga smjenim,hocu njegovo mjesto. Lik dosao sa ciljem.ovdje da unese nemir,siri lazi nista vise sad druga je stvar sto mi nasjedamo,lik nista pozitivno nije rekao. Tanu smo prodali jedno veliko nista,par miliona duga i to je to. Evo svi se otimaju da nas kupe imamo stadion,poslovne prostore itd svasta covjek moze procitati
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 12 maj 2016, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 maj 2016, 22:56

Izvinjavam se sto upadam... Ali ko uopste kaze da ce se sljedece sezone sansa davati mladim igracima ??????
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 maj 2016, 22:56

obiteljskicovjek je napisao/la:Ako Cardif osvoji ligu i FA kup kao prosle godine, mi budemo drugi u kvalifikacijama za Eurosong, sa poznatim hitom - REMSE MAJKO I DANJU I NOCU- mi bi ipak imali pravo nastupa ukoliko na vrijeme obezbjedimo licencu.
the Šemsa featuring South Wind with the song "My friends betrayed me, my brother betrayed me"

i te konstrukcije... :mrgreen: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 22:58

Conscious je napisao/la: Ja razumijem da si očekivao Petrovića... Razumljivo bi mi bilo da je avatar Dino prekrižen, neko iz uprave, ali koliko čovjeka prozivaš, kao da je nekog natjerao da ga imenuje.
Sve je to ista ekipa. Taldžije i ovi i ovaj , samo što ovaj nije toliko eksponiran kao oni . Lik koji goni neke svoje interese i koji isprazno šupljira po presovima i kojem je pred očima cijelog svijeta jedan Okić odigrao sve utakmici ne treba nikakvu podršku . A vrijeme je najbolji sudac , samo što će u ovom slučaju nažalost pokazati da sam ja bio upravu i manjina koja misli isto .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2016, 22:58

FrancescoTotti je napisao/la:Izvinjavam se sto upadam... Ali ko uopste kaze da ce se sljedece sezone sansa davati mladim igracima ??????
Narod zna :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 12 maj 2016, 23:00

@Evander čekam tvoj argument ili sam bezočno nalagao toliko toga i štitim kineza?
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 12 maj 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 maj 2016, 23:00

miky_hz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Izvinjavam se sto upadam... Ali ko uopste kaze da ce se sljedece sezone sansa davati mladim igracima ??????
Narod zna :kafa:
Sljedece sezone sefko ordinira po zelenom terenu stadiona kosevo ! A ocekujem i da kramar sve cesce pocne dobijati priliku.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 12 maj 2016, 23:00

Evander je napisao/la: Pa kontam prvi dio. Fakat ne usudjujem se vidjeti nas u ligi za prvaka unaprijed u situaciji u kakvoj jesmo.
Jesmo loši , jest da će 5 ekipa imati bolji stručni štab od našeg , jest da će 4 ekipe imati bolje igrače , a dvije biti rame uz rame s nama ali nećemo toliko grohnuti da završimo u ligi za bedaka :crazy:

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 12 maj 2016, 23:03

Ja pretpostavljam da hoće.

[/quote]Upravni Odbor FK Sarajevo smatra da ovim imenovanjem treba da se obezbijedi kontinuitet rada struke, te da će ovo imenovanje omogučiti logičnu implementaciju mladih fudbalera iz Akademije FK Sarajevo u prvi tim, obzirom da je Almir Hurtić obavljao do sada dužnost Šefa Akademije.[/quote]

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2016, 23:04

Ja evo pokusavam da vidim pozitivne stvari iz ovog svega, ali ne ide. Ostavljanje Hurte, nasa buducnost i sve ostalo mi ne izgleda bas svijetlo. Neka mi neko pokaze pozitivne stvari, na cemu optimizam da temeljimo za narednu sezonu i neki uspjeh u njoj?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2016, 23:06

zagor1987 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
THEC je napisao/la:a to se Sloboda i Zeljo nisu naguzili Husicu i Misimovicu, pa prvi radi sta hoce i prodaje tekme kad mu je cejf a drugi kamatar samo takav, i mi smo problem sto smo se prodali ? - de ba, prica ti je ko kod anamo onih, i nema potrebe da se raspravljamo oko ovoga, ti nisi za Tana ja jesam jer je on jedina stvar koja u ovom trenutku klub drzi stabilnim, nije lud da dopusti da mu investicija propada i ide u dugove sto bi se nazalost desilo da njega nema jer bi ovi izvukli svaku marku koja se da izvuci
Ovaj lik konstantno ide iz krajnosti u krajnost. :wtf: Ako je majkl placenik od uprave, ovaj je placenik od nekog ko zeli u upravu.
Ja sam placenik koji ne voli Dinu licemjera hocu da ga smjenim,hocu njegovo mjesto. Lik dosao sa ciljem.ovdje da unese nemir,siri lazi nista vise sad druga je stvar sto mi nasjedamo,lik nista pozitivno nije rekao. Tanu smo prodali jedno veliko nista,par miliona duga i to je to. Evo svi se otimaju da nas kupe imamo stadion,poslovne prostore itd svasta covjek moze procitati
Nisam o tebi pisao, vec o @evanderu. Liku je toliko sve crno da udara i na ono o cemu ne bi trebali ni diskutovati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2016, 23:07

joker90 je napisao/la:Ja evo pokusavam da vidim pozitivne stvari iz ovog svega, ali ne ide. Ostavljanje Hurte, nasa buducnost i sve ostalo mi ne izgleda bas svijetlo. Neka mi neko pokaze pozitivne stvari, na cemu optimizam da temeljimo za narednu sezonu i neki uspjeh u njoj?
Nemoze se to definisati kroz ostavljanje trenera,niti bi npr znacio uspijeh da se dovede drugi trener,niti znaci da ce ovo biti neuspjeh.Ako pricamo konkretno sportski,gledano za iducu sezone,rano je za prognoze,treba vidjeti kako ce se definisati dalje,izbor sportskog direktora,i tako jos nekih stvari vezano za tim,pa od samog rijesavanja igrackog kadra.Promjena ce svakako biti,spreman je vec poprilican broj odlazaka.Tako da prerano je za bilo kakvu analizu i ocekivanja.Svasta se moze desiti od boljeg do goreg sto se kaze.Netreba kroz samo ovu odluku jednu cijeli film da se sastavlja.Prerano je jos svasta cemo mi jos komentarisati i zakljucivati
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 maj 2016, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, PapakIzSa i 8 gostiju.