Besic je napisao/la:Conscious je napisao/la:
Ja razumijem da si očekivao Petrovića... Razumljivo bi mi bilo da je avatar Dino prekrižen, neko iz uprave, ali koliko čovjeka prozivaš, kao da je nekog natjerao da ga imenuje.
Sve je to ista ekipa. Taldžije i ovi i ovaj , samo što ovaj nije toliko eksponiran kao oni . Lik koji goni neke svoje interese i koji isprazno šupljira po presovima i kojem je pred očima cijelog svijeta jedan Okić odigrao sve utakmici ne treba nikakvu podršku . A vrijeme je najbolji sudac , samo što će u ovom slučaju nažalost pokazati da sam ja bio upravu i manjina koja misli isto .
E vidiš, meni stvarno smeta kad se ovako neosnovano proziva.
Koje to svoje interese goni? Okić je godinama u Klubu, nije baš da ga je doveo. Sad ispade da je u talu jer mu igra igrač kojeg nije ni doveo.
Ko su to taldžije u Klubu? Evo, ja stvarno ne znam.
Čitajući razne forume, moju bezuvjetnu podršku nema Dino, za kojeg smatram da treba ili otvoreno se pokuša odbraniti od optužbi ili zbog svog mira podnijeti ostavku.
Za Kantardžića, fkt, ne znam, znam da ga raja proziva, ne skontah baš zbog čega konkretno, vjerovatno je i napisano negdje, ali ne znam.
Ovi ostali... Malo nas je zeznulo to što nemamo sportskog direktora, pa ispade da se svi tu petljaju. Sad kad i nemaš igrače, kad su napravljeni loši transferi, svi ispadaju krivi.
Ja mislim da ljudi u Klubu moraju znati ko je krivac, i da taj neko/neki moraju otići.
I, nadam se da su pogrešne informacije da je Ibraković i dalje u FKS. Jer, ako jeste, i za to neko treba odgovarati.